Ρεάλ: Ο Μπενζεμά μένει αλλά έχει βρεθεί ήδη ο διάδοχός του

Την περίπτωση του Κάι Χάβερτζ έχει κυκλώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για διάδοχο του Μπενζεμά παρά την απόφαση του Γάλλου να μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την απόφαση να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης τουλαχίστον για άλλη μία σεζόν πήρε ο Καρίμ Μπενζεμά, παρά την διαστημική πρόταση που ήρθε στα χέρια του από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γάλλος φέρεται πως έχει στο μυαλό του την προοπτική της μεταγραφής του στη χώρα της Μέσης Ανατολής το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα έχει αποδεσμευτεί πλήρως από τις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ.

Πάντως, οι Μαδριλένοι δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια,, καθώς, σε συνεννόηση με τον Κάρλο Αντσελότι, έχουν ήδη "κυκλώσει" τον διάδοχο του Γάλλου σταρ, σύμφωνα με την MARCA.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό της Τσέλσι, Κάι Χάβερτζ ο οποίος αποκτήθηκε από την Τσέλσι αντί 80.000.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο με τους μπλε μέχρι το 2025.

Πέρεθ και Αντσελότι σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης 10ετίας, κάτι που μαρτυρά και η βόμβα με τον Μπέλιγχαμ, με τον Χάβερτζ να φαντάζει ως ιδανική επιλογή λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί όμως αν η κίνηση για την αγορά του θα γίνει αυτό ή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, θυμίζουμε ότι στους Μαδριλένους θα μετακομίσει από την Εσπανιόλ και ο Χοσέλου, ως συμπληρωματικός επιθετικός, για να καλύψει το κενό του Μαριάνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Τι περιμένει για να κάνει την κίνηση ματ για τον παίκτη των 100 εκατ.

Λορίς: Περιμένει την Τότεναμ και δεν αποκλείει την μεγάλη επιστροφή

Απίστευτο! Οπαδοί της Ρόμα επιτέθηκαν στον διαιτητή Τέιλορ στο αεροδρόμιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK