Τσάβι: "Πέταξε" το μπαλάκι στον Μέσι για την μεγάλη επιστροφή

Πώς η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Αργεντίνο, ανέφερε σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο Τσάβι.

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, hold the European Golden Boot 2012 award for best European goalscorer of the 2011-2012 season and Xavi Hernandez holds the Spain's prestigious Asturias prize before a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 3, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Τσάβι AP

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει ο Λιονέλ Μέσι καθώς δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η γαλλική ομάδα.

Ο Αργεντίνος σταρ έχει στα χέρια του την αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ, στην οποία αναμένεται να απαντήσει άμεσα, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP και δεν του έχει καταθέσει ακόμα επίσημη προσφορά.

Για την επίστροφη του Μέσι μίλησε ο νυν προπονητής των Μπλαουγκράνα και καλός φίλος του ποδοσφαιριστή, Τσάβι, λέγοντας σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Gol a Gol" του TV3 πως η επιστροφή του Αργεντίνου σταρ είναι καθαρά στα χέρια του.

"...Πιστεύω πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Μέσι. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μας βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί..."

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο σύλλογος του UCL που θέλει να "κλέψει" το ταλεντάκι του Κλοπ

Γκρίνγουντ: Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται δύο τμήματα για την τελική της απόφαση

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK