Τσέλσι: Αυτή τη γαλλική ομάδα θέλει ν' αγοράσει ο σπάταλος ιδιοκτήτης των Μπλε

Ο Τοντ Μπέλι θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του αγοράζοντας μία ακόμη ποδοσφαιρική ομάδα μετά από την Τσέλσι.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Η αγορά της Τσέλσι κόστισε στον Τοντ Μπέλι και στους συνεργάτες του πάνω από 4B, αλλά η ομάδα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών μοιάζει ασταμάτητη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει ν' αγοράσει κι άλλο ποδοσφαιρικό κλαμπ από την Γαλλία αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπέλι θέλει το Στρασβούργο. Ο πρόεδρος των Γάλλων, Μαρκ Κέλερ που βρίσκεται στη θέση του από το 2012 φέρεται να συζητάει την πώληση. Το Στρασβούργο σε περίπτωση που περνούσε στα χέρια του Μπέλι θα αποτελούσε ιδανικό προορισμό για τους δανεικούς της Τσέλσι.

Παράλληλα, το GOAL (αναπαράγει η Mirror) κάνει αναφορά πως οι ιδιοκτήτες των Μπλε ενδιαφέρονται να πάρουν και μία ομάδα στην Γερμανία, ακολουθώντας την τακτική αγοράς αρκετών ομάδων ανά τον κόσμο όπως κάνουν κι άλλες αμερικανικές εταιρίες, αλλά και τα Εμιράτα μέσω του City Football Group.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: 2-7-2 με Ντοναρούμα παγκότερμα; Αυτά έλεγε κάποτε ο υποψήφιος προπονητής

Μάρκους Τουράμ: Απόλυτη πανευρωπαϊκή μάχη για την υπογραφή του

Παρί: Κλείδωσε ο αντι-Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK