Τσέλσι: Για ποιους πλήρωσε 344.000.000 ευρώ σε μία σεζόν

Η νέα εποχή στα διοικητικά της Τσέλσι επέφερε τεράστιες δαπάνες αφού οι Μπλε πήραν σε μία σεζόν μία 11αδα παικτών.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποχώρησε από την Τσέλσι και η νέα διοίκηση σε μία σεζόν προχώρησε σε αγορά/δανεισμούς μίας ολόκληρης ενδεκάδας.

Οι Μπλε πήραν σε κάθε θέση κι από έναν ποδοσφαιριστή δαπανώντας τεράστια ποσά. Το Transfermarkt παρουσίασε σε γράφημα όλους τους παίκτες που ενέταξε το κλαμπ.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι πήρε με 9,1 εκατ. ευρώ στο τέρμα τον Σλονίνα. Στην άμυνα αγόρασε τους Μπαντιασιλέ, Κουλιμπαλί, Φοφανά με 38, 38 και 80,4 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Στη θέση του αμυντικού χαφ έκανε δικό της με δανεισμό τον Ζακάρια αντί 3.000.000 ευρώ. Επίσης, πήρε τους Τσουκουεμέκα - Σάντος με 18 εκατ. ευρώ και 12,5 εκατ. ευρώ. Κουκουρέγια - Στέρλινγκ έκαναν τη μεταγραφή με 65,3 εκατ. ευρώ και 56,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στην επίθεση η Τσέλσι πλήρωσε 11 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Φέλιξ και 12 εκατ. ευρώ για τον Ομπαμεγιάνγκ. Το συνολικό κόστος που προκύπτει, χωρίς συμβόλαια κτλ. ανέρχεται στα: 343.500.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μπαίνουν στο ρινγκ, θέλουν το ίδιο δεξί μπακ

Παρί: Η ομάδα έκπληξη στην Αγγλία που σκέφτονται να επενδύσουν οι Καταριανοί

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να χάσει τον ύπνο του ο Ρονάλντο, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Λίο

News 24/7

24MEDIA NETWORK