Τσέλσι: Η απόκτηση του Φέλιξ γέννησε μία θεωρία συνωμοσίας

Ατλέτικο - Τσέλσι συμφώνησαν για τον Ζοάο Φέλιξ και ο τρόπος με τον οποίο τα βρήκαν οι ομάδες για κάποιους σημαίνει κάτι.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες στη συμφωνία των Ατλέτικο - Τσέλσι για το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ. Ο παίκτης που κόστισε στους Μαδριλένους 127 εκατ. ευρώ θα παίξει στο Λονδίνο δανεικός έως το καλοκαίρι, οι Μπλε θα καλύψουν το μισθό του και στα συμβόλαια δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς του παίκτη. Επίσης, ο Πορτογάλος ανανέωσε προτού αλλάξει φανέλα.

Δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο βλέπουν ή καλύτερα προβλέπουν πως ο τρόπος με τον οποίο έδωσαν τα χέρια τα δύο κλαμπ, ίσως να σημαίνει κάτι για το μέλλον του Ντιέγκο Σιμεόνε. Σε συνάρτηση με τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Αργεντινό να φεύγει από την Ατλέτικο στο τέλος της σεζόν, έρχονται και λένε:

Πως η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν θυσίασε τον Ζοάο Φέλιξ και τον θέλει τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη, επειδή στο κλαμπ δεν θα βρίσκεται ο Σιμεόνε. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Τσόλο και ο Πορτογάλος τα έχουν σπάσει κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο πανάκριβος Ζοάο και πριν από το Μουντιάλ 2022 είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς ο Ρονάλντο "έφερε" τον Βέγκχορστ στον Όλντ Τράφορντ

Στίβεν Τζέραρντ: Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως έχει πρόταση/έκπληξη από εθνική ομάδα

Ρομπίνιο: Μίλησε με δύο ομάδες πολύ χαμηλού επιπέδου για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK