Τσέλσι: Η ενδεκάδα των Μπλε με όλες τις ατομικές βόμβες

Με αφορμή το δημοσίευμα που θέλει την Τσέλσι να έχει συζητήσει για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ πάμε να δούμε την 11άδα της.

FILE - Chelsea soccer club owner Roman Abramovich sits in his box before their English Premier League soccer match against Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Dec. 19, 2015. The Football Association says Chelsea has withdrawn its request to play its FA Cup game against Middlesbrough without a crowd, a proposal that had sparked fierce opposition from the second-tier club hosting the match. The Premier League team had proposed no fans because the government wont allow Chelsea to sell any tickets under the terms of its license to operate after owner Roman Abramovich was sanctioned. (AP Photo/Matt Dunham, File)
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Τσέλσι φαίνεται πως δεν χόρτεσαι από τις μεταγραφές που έχει κάνει το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο και σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά και στο επόμενο παράθυρο. Τελευταία, μάλιστα, εκ Γαλλίας προήλθε ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι έγινε ραντεβού με την Παρί για την περίπτωση του Νεϊμάρ.

Παράλληλα, εδώ και μέρες φημολογείται πως οι Μπλε με τον Τοντ Μπέλι μπροστάρη θα κινηθούν και για το παιδί θαύμα της Αγγλίας, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Μία τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να σπάσει ρεκόρ, αφού η Ντόρτμουντ έχει γράψει στο ταμπελάκι του νεαρού μέσου over 100.000.000 ευρώ.

Φυσικά επειδή η Τσέλσι δεν κλείνει το πορτοφόλι κι έχει βρει τον τρόπο να ξεγελάει το FFP (σ.σ. διαβάστε πώς) η ονοματολογία δεν σταματάει. Ας επιχειρήσουμε να φτιάξουμε μία πιθανή ενδεκάδα βάσει των φημών και των ποδοσφαιριστών που έχει ήδη αποκτήσει ο Γκράχαμ Πότερ.

Σε διάταξη 4-3-3 βάζουμε στο τέρμα τον Ράγια της Μπρέντφορντ ο οποίος ακούγεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Τα πλάγια μπακ είναι οι: Τζέιμς και Τσίλγουελ Κουκουρέγια). Στο κέντρο της άμυνας ο Φοφανά με τον έμπειρο Σίλβα που έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Βέβαια, για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως οι: Μπαντιασιλέ και Σαλομπά (παίζει και του Γκβάρντιολ)

Στη μεσαία γραμμή ο Έντζο Φερνάντεζ με τους Μάουντ κι Μπέλιγχαμ δίπλα του. Και στην επίθεση ο Μούντρικ αριστερά, ο Νεϊμάρ δεξιά και στην κορυφή Όσιμεν για τον οποίο επίσης οι Λονδρέζοι φέρονται να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην επίθεση, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Μαντουακέ, αλλά και τον Ενκουνκού της Λειψίας που σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο έχει κλείσει για το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Κι όμως ο Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι ακόμα ποδοσφαιριστής

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο Ζλάταν συμπαίκτης με τον γιο του στην προπόνηση της Μίλαν

Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει παικταρά για να αγοράσει Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK