Αζάρ: Η Ρεάλ και ο... Κρόος τον οδήγησαν στην αποχώρησή από το Βέλγιο

Πώς αποχώρησε από το Βέλγιο εξαιτίας της αγωνιστικής του απραξίας με τη φανέλα της Ρεάλ αλλά και μίας κουβέντας που είχε με τον Τόνι Κροος αποκάλυψε ο Εντέν Αζάρ.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Την αποχώρηση του από την εθνική Βελγίου ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ λίγες μέρες μετά από τον αποκλείσμό της ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αποχώρηση του έδωσε ο ποδοσφαιριστής στο βελγικό HLN λέγοντας πως σημαντικό ρόλο στην αποχώρησή του έπαιξε τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο... Τόνι Κρόος.

"... Είχα πάρει την απόφασή μου πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ήθελα να αγωνίζομαι για το Βέλγιο ενώ ταυτόχρονα δεν παίρνω χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η νέα γενία αξίζει να πάρει ευκαιρίες..."

"...Είχα μία μεγάλη συζήτηση με τον Τόνι Κρόος ο οποίος μου είπε πως μετά από την αποχώρησή του από την εθνική Γερμανίας πέρασε πολύ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι που με επηρέασε..."

Θυμίζουμε, ότι ο Αζάρ έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024, το οποίο σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα σκοπεύει να εξαντλήσει για αρκετούς λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα

Κόντε: Φεύγει από την Τότεναμ και βρίσκεται αναμέσα σε δύο "μεγαθήρια"

Πεπ: Αυτόν θέλει για αντι-Κανσέλο

Άρσεναλ: Wonderkid της είπε "όχι" για χάρη της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK