Τσέλσι: Ο Μεντί πωλείται και μεγάλη ανταγωνίστρια τον θέλει για βασικό

Στην κορυφή της λίστας της έχει τον Εντουαρντ Μεντί η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN που αναπαράγει και η DailyMail.

Chelsea's goalkeeper Edouard Mendy reacts during the English Premier League soccer match between Everton and Chelsea at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday, Aug. 6, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί AP

Πωλητήριο στον Εντουάρντ Μεντί έχει βάλει η Τσέλσι καθώς ψάχνει μία καλύτερη λύση για την θέση του τερματοφύλακα και σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN που αναπαράγει και η DailyMail, έχει βρεθεί το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Τότεναμ, η οποία αναμένεται στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να λύσει την συνεργασία της με τον Ούγκο Λορίς έπειτα από σχετική επιθυμία του Γάλλου.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η απόκτηση τερματοφύλακα είναι προτεραιότητα για τα "σπιρούνια" με την περίπτωση του Σενεγαλέζου μόνο αδιάφορη να μην περνάει.

Θυμίζουμε ότι για τον Μεντί η Τσέλσι απαιτεί ένα ποσό που κυμαίνεται περίπου στα 50.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία σκοπεύει να διαθέσει κατευθείαν για την απόκτηση του Αντρέ Ονανά της Ίντερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

Τότεναμ: Ακολουθεί "τακτική Γιουνάιτεντ" στο θέμα του προπονητή

Μίλαν: Ανανεώνει την μεσαία της γραμμή με "παιδί" της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK