Τσέλσι: "Τρέλα" στο Λονδίνο, ο Μούντρικ δεν είναι η τελευταία μεταγραφή

Η Τσέλσι μοιάζει ασταμάτητη αφού με τα 100 εκατ. ευρώ στον Μούντρικ δεν κάμπτεται και θέλει να κάνει κι άλλη μεταγραφή.

Chelsea's head coach Graham Potter arrives prior to the start of the English League Cup third round soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, Nov. 9, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκράχαμ Πότερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι AP

Η Τσέλσι έχει ρίξει πάρα πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι. Το τελευταίο χτύπημα των 100.000.000 ευρώ για τον Μιχάιλο Μούντρικ ήταν εκκωφαντικό, αλλά όχι το τελευταίο βάσει δημοσιευμάτων.

Το ρεπορτάζ του Μπεν Τζέικομπς από το CBS αναφέρει πως οι Μπλε δεν έχουν κλείσει για τον Ιανουάριο. Θα πιέσουν για μία ακόμα συμφωνία για συγκεκριμένο παίκτη.

Είναι γνωστό πως ο Γκράχαμ Πότερ θέλει στο Λονδίνο τον Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον. Ο Τζέικομπς γράφει πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση για το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, αλλά η Τσέλσι δεν το αφήνει στην άκρη.

Η Μπράιτον -όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ- θα πιέσει για πάνω από 75.000.000 ευρώ ώστε να δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο Καϊσέδο είναι 21 ετών, παίκτης από το Εκουαδόρ, κι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Το συμβόλαιό του με το αγγλικό κλαμπ εκπνέει το 2025, ενώ στο κατόπι του βρίσκονται κι άλλες αγγλικές ομάδες όπως η Λίβερπουλ και Νιούκαστλ. Η Μπράιτον τον είχε πάρει το '21 με 5.000.000 ευρώ κι τον είχε δανείσει για ένα χρόνο στην βελγική, Μπίρσοτ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δίνει τον Κεσί ως αντάλλαγμα για να φέρει Βαλκάνιο έκπληξη στο Καμπ Νου

Λίβερπουλ: Πλήρωσε 60.000.000 ευρώ και τώρα τον αφήνει ελεύθερο

Άρσεναλ: Από την Μπαρτσελόνα ο "διάδοχος" του Μιχάιλο Μούντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK