Ζιντάν: Αυτός είναι ο βασικός στόχος της επόμενης δουλειάς του

Τις πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας θα εξαντλήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν αν αυτό δε συμβεί έχει ως βασικό στόχο τη Γιουβέντους .

FILE - In this In this file photo dated March 8, 2020, Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits at the bench during La Liga soccer match in Seville, Spain. Zinedine Zidane is again stepping down as Real Madrid coach. The club says the Frenchman is leaving his job. It comes four days after a season in which Madrid failed to win a title for the first time in more than a decade. (AP Photo/Miguel Morenatti, File)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη AP

Χωρίς ομάδα παραμένει από τον Ιούνιο '21 ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τότε που αποχώρησε από τους Μαδριλένους δεν είναι λίγες οι προτάσεις που έχουν έρθει στα χέρια του Γάλλου από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport ο πρώην προπονητής της Ρεάλ έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Παρά τα σενάρια που τον θέλουν να απασχολεί τους ιθύνοντες της εθνικής Βραζιλίας ο Ζιντάν σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα θα περιμένει να δει τι θα συμβεί στη συνάντηση ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ και την Γαλλική Ομοσπονδία που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο διάστημα.

Αν ο Ντεσάμπ αποχωρήσει από τη τεχνική ηγεσία της Γαλλίας, ο Ζιντάν θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος προπονητής των Τρικολόρ.

Αν όμως ο Ντεσάμπ ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, ο Ζιντάν έχει θέσει ως πρώτη του επιλογή την ομάδα της Γιουβέντους.

Εμπόδιο στα σχέδια του Ζιντάν βέβαια είναι ότι το συμβόλαιο του Αλέγκρι με τους Ιταλούς λήγει το 2025, με τον Ζιζού να περιμένει στη γωνία σε ενδεχόμενη απόλυση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ: Η μεγαλύτερη ασέβεια είναι προς τον Μέσι

Διέρρευσε η ηγετική ομιλία του Εμπαπέ στο ημίχρονο του τελικού

Ντι Μαρία: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του πριν από τον τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK