Ζλάταν: Ο Ιμπρα "έθαψε" τον CR7 κι έκανε παιχνίδι με τον Ρούνεϊ

Ατάκα φωτιά για τη σχέση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γουέιν Ρούνεϊ "πέταξε" ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά την διάρκεια του βραβείου GlobeSoccer, κάτι που αμέσως εκμεταλλεύτηκε ο σκηνοθέτης.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic laughs as he stands near the bench during a Serie A soccer match between AC Milan and Monza, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς χαμογελαστός AP

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μία φορά ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αφού σε ερώτηση που δέχτηκε από παρουσιαστή στα βραβεία GlobeSoccer, προχώρησε σε μία ατάκα "φωτιά".

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός σταρ θέλησε να αστειευθεί για τη σχέση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γουέιν Ρούνεϊ, μετά από την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πορτογάλου στον Πιρς Μόργκαν, λέγοντας την ατάκα "...είμαι κοφτερός, κοφτερός σαν μαχαίρι..." με το βλέμμα του γρήγορα να πηγαίνει στο κοινό όπου βρίσκονταν ο Γουέιν Ρούνεϊ και τον Ζλάταν να λέει γελώντας "...φαίνομαι αιχμηρός ή όχι;..."

Την ατάκα του Ζλάταν κατάλαβε γρήγορα και ο σκηνοθέτης, αφού αμέσως πήγε την κάμερα προς τον Άγγλο πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εδώ η επική ατάκα του Ζλάταν

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Αυτές οι ευρωπαϊκές χώρες θα φορέσουν το ουράνιο τόξο

Κάποιος έκανε λογαριασμό 161.113 ευρώ στον αγαπημένο σεφ των ποδοσφαιριστών

Μουντιάλ 2022: Ο Γκανέζος που μεγάλωσε σε Ιταλία, Αγγλία αλλά θα παίξει για τις ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK