Ζόρζε Μέντες: Ανέλαβε το κορυφαίο ταλέντο της Μπάρτσα και πάει για νέο συμβόλαιο

Το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Λάμινε Γιαμάλ έχει αναλάβει ο Ζόρζε Μέντες και ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του ο 15χρονος άσος της Μπαρτσελόνα, Λάμινε Γιαμάλ με τον Τσάβι μάλιστα να μην διστάζει να τον καλέσει στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Ο Γιαμάλ ανήκει στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2021 με τους Μπλαουγκράνα να σκέφτονται να κάνουν την μεγάλη κίνηση προκειμένου να μην τον χάσουν στο άμεσο μέλλον.

Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να μπει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα, οι συζητήσεις με τον Γιαμάλ μόνο εύκολες δεν θα είναι καθώς πλέον ο ποδοσφαιριστής εκπροσωπείται από τον γνωστό μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον αντι- Κέιν

Νεϊμάρ: Έχασε μετά από χρόνια μεγάλη πρωτιά από τον "διάδοχό" του

Παρί: Προς πώληση ο παίκτης "απογοήτευση", τον τσεκάρει ο Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK