Εμμανουήλ Καραλής: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τελικό του επί κοντώ

Το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής παιρνόντας με την πρώτη προσπάθεια τα 5.80. Το χρυσό μεταλλιο κατέκτησε ο Νορβηγός Γκούντορμσεν ενώ το ασημένιο με τον Μανόλο μοιράστηκε ο Λίσεκ.

Εμμανουήλ Καραλής: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τελικό του επί κοντώ
O Εμμανουήλ Καραλής EUROKINISSI

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο επιβεβαίωσε με την επίδοσή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο παιρνόντας τα 5.80.

Ο ταλαντούχος επικοντιστής πέρασε αρχικά με την πρώτη προσπάθεια τα 5,40 ενώ παρά τις αρχικές δυσκολίες ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5.60.

Εν συνεχεία ο πήχης ανέβηκε στα 5.70 εκεί που ο Μανόλο έδειξε τις άγριες διαθέσεις του παιρνόντας το με την πρώτη προσπάθεια. Το ίδιο συνέβη και με τα 5.80 ύψος που του έδωσε και το μετάλλιο.

Το επόμενο ύψος ήταν το 5.85 το οποίο επιχειρήσαν να περάσουν 6 αθλητές. Το ύψος δεν κατάφερε να περάσει κανένας τους με αποτέλεσμα το χρυσό μετάλλιο να καταλήξει στον Νορβηγό Σόντρε Γκούντορμσεν που είχε περάσει με την πρώτη όλα τα προηγούμενα ύψη.

Στη δεύτερη θέση μαζί με τον Καραλή ήρθε ο Πολωνός, Πιότρ Λίσεκ.

Το επιτυχημένο άλμα του Καραλή στα 5.80

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Μαζί με το ρεκόρ έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια

Σουάρες: Αποκάλυψε τι έκανε με τον Μέσι το 2017 για να μην χαλάσει το περίφημο "MSN"

Ρεάλ: Αυτός είναι ο αντι-Μόντριτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK