ΜακΓκρέγκορ: Γυναίκα τον καταγγέλλει πως την κλώτσησε και τις έριξε μπουνιά

Σοκάρει η περιγραφή που κάνει μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων εις βάρος του ΜακΓκρέγκορ. Η καταγγέλλουσα πήδηξε από το γιοτ του για να σωθεί.

Conor McGregor motions to the crowd during a news conference for a UFC 264 mixed martial arts bout Thursday, July 8, 2021, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Dustin Poirier in a lightweight bout Saturday in Las Vegas (AP Photo/John Locher)
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ AP PHOTO/JOHN LOCHER

Το γύρω του κόσμου κάνει μία καταγγελία γυναίκας που δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα στοιχεία της εις βάρος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Η καταγγέλλουσα περιέγραψε στις ισπανικές και ιρλανδικές Αρχές πως τον Ιουλίου '22 βρέθηκε στο σκάφος του δημοφιλούς μαχητή των ΜΜΑ.

Όπως αναφέρει στη σοκαριστική περιγραφή της μετά από το πάρτι γενεθλίων του Κόνορ, επέστρεψαν στο πολυτελές γιοτ. Εκείνος, ξαφνικά άλλαξε τη συμπεριφορά του "...ήταν σαν δαιμονισμένος..." φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η γυναικά. Αφού την πρόσβαλε για την εμφάνισή της στη συνέχεια της έριξε κλωτσιά στην κοιλιακή χώρα κι έπειτα άρχισε να την γρονθοκοπεί.

Το φερόμενο ως θύμα για να σωθεί όπως είπε πήδηξε από το γιοτ. Ο Ιρλανδός νωρίτερα την είχε απειλήσει πως θα την πνίξει. Στην κατάθεσή της η γυναίκα ανέφερε πως τη μάζεψε από τη θάλασσα μία βάρκα που έπλεε στο σημείο. Η συγκεκριμένη ιστορία είχε δει το φως τον Αύγουστο.

Τότε, όμως, είχε βγει στη δημοσιότητα μόνο πως το επεισόδιο έγινε στο γιοτ του ΜακΓκρέγκορ κι όχι πως ο Ιρλανδός είναι αυτός που κατηγορείται για εγκληματική συμπεριφορά. Όσον αφορά στη γυναίκα, ανέφερε πως γνωρίζει τον πρώην πρωταθλητή του UFC από το Δουβλίνο, καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά.

Η εκπρόσωπος του Κόνορ μίλησε εκ μέρους του κι αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του εργοδότη της με το περιστατικό. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τ' όνομά του Ιρλανδού σούπερ σταρ εμπλέκεται με περιστατικά ξυλοδαρμών.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Στέρλινγκ "έκοψε" τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Σίτι

Ζλάταν: Με κίνηση "ματ" αλλάζει τα σχέδια της Μίλαν

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον "Κάπτεν Αμερίκα", τα τέσσερα φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK