NFL, Καρλαύτης: Η συγκινητική φωτογραφία με την οικογένειά του

Ιστορία έγραψε ο Γιώργος Καρλαύτης μετά από τη νίκη της ομάδας του στο τελικό του NFL και από αυτή τη στιγμή δε θα μπορούσε να λείπει η οικογένειά του.

Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce, (87) and defensive end George Karlaftis (56) hug after winning the NFL Super Bowl 57 football game, Sunday, Feb. 12, 2023, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Doug Benc)
ο Γιώργος Καρλαύτης πανηγυρίζει AP

Ιστορία έγραψε ο Γιώργος Καρλαύτης καθώς κατάφερε στην rookie χρονιά του στο NFL να πανηγυρίσει το τίτλο με την ομάδα του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο παίκτης των Chiefs βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει στην αναμέτρηση κόντρα στους Eagles με 38-35 και μπήκε σε μία μικρή λίστα Ελλήνων που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τη διοργάνωση.

Μετά από την απονομή ο Greek Freak, όπως τον αποκαλούν οι Αμερικάνοι εμπνευσμένοι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλησε να μοιραστεί με την οικογένεια του τις όμορφες στιγμές, βγάζοντας μάλιστα και μία συγκινητική φωτογραφία.

Ο Καρλαύτης είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του και σ' αυτό έπαιξαν ρόλο και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια καθώς μόλις στα 14 του έχασε τον πατέρα του.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Με πρωταγωνιστές δύο wonderkid πολλών εκάτ. κατέκτησε κορυφαίο τρόπαιο

Ζόρζε Μέντες: Παρά τις φήμες, διαψεύδει πως πωλείται παίκτης του αξίας 80 εκατ.

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να συμπληρώσει τη τριάδα φωτιά με παίκτη έκπληξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK