Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος συνομίλησαν με τους αναγνώστες του Contra.gr για τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, τις πιθανότητες πρόκρισης, τον Κόλινς, τον Αλβέρτη και τον Ρούντι. Δείτε VIDEOS με τις απαντήσεις.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο
basket.jpg

Το live chat

10:02
Καλημέρα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ισοφάρισαν τις προημιτελικές σειρές τους σε ακόμα έναν θρίαμβο του ελληνικού μπάσκετ. Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς και Σπύρος Καβαλιεράτος θα είναι μαζί σας για να αναλύσουν όλες τις πτυχές του 2-2, αλλά και να εξηγήσουν πώς θα έρθει το... 3-2
10:02
Βαγγέλη μου καλό απόγευμα αν είσαι στο Σίδνεϊ. Πέραν της αντιπάθειας για τους θεατρινισμούς του Ρούντι, το ζήτημα είναι ότι ο Ισπανός πάλι έβαλε 18 και μοιάζει δύσκολο να βρεθεί τρόπος να τον σταματήσει κανείς. Άσε δε που μετά από κάθε σκληρό φάουλ, παίζει καλύτερα. 
10:48
Θυμηθείτε εδώ τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης και εδώ τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση.
11:18
Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το σχόλιο του Τάσου Μαγουλά για τις νίκες των "αιωνίων".
11:18
kritikos71 : Καλημερα.....πιστευω ο παπαπετρου θα ειναι το νεο μεγαλο αστερι του θρυλου!!!!!
11:35
tasos : καλημερα πιστευω οτι πλεον δεν πρεπει να λεμε οτι ο οσφπ και παο ανηκουν στην ελιτ του μπασκετ αλλα οτι ειναι η ελιτ του ευροπαϊκου μπασκετ
11:42
Τι θα λέει ο Μάρντι Κόλινς στα εγγόνια του; "Ο κόσμος με αγάπησε γιατί πλάκωσα στο ξύλο έναν Ρούντι". Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τον Αμερικανό, ο οποίος αν και αμφισβητήθηκε στην αρχή, μπήκε πλέον στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού για τον τσαμπουκά του.
12:12
BΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Το πάτημα του Ντάστον στο κεφάλι του Ρούντι πέφτοντας πόσο το απόλαυσα θεε μου.
12:13
Δείτε εδώ με ποιους διασταυρώνονται οι ελληνικές ομάδες σε περίπτωση πρόκρισης.
12:26
Ορέστης : Καλησπέρα παιδιά, μπορείτε να μου εξηγήσετε το γιατί ο Χάινς στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ ήταν άφαντος;;; Έχει παίξει πολλές φορές εκεί και οι τόσο κακές εμφανίσεις του στους δύο αγώνες με παραξενεύουν..
12:26
tasos: Εννοείται αυτό, είναι εδώ και 20 χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έχει έξι ευρωπαϊκά και ο Ολυμπιακός τρία
12:26
θανος : πρεπει να νεβασουν στροφες σλουκας κ μαντζαρης για να χουμε περισσοτερες ελπιδες στην μαδριτη κ στα 4 παιχνιδια δεν ειχανε αποδοση ελπιζω να χουν αυριο
12:28
Ορέστη μου, ο Χάινς με τον τρόπο που παίζει αυτή η ΤΣΣΚΑ, ουσιαστικά εκθέτει όλες τις αδυναμίες του. Είναι ένας παίκτης ο οποίος αναδεικνύεται από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και δεν μπορεί εύκολα για παράδειγμα να παίξει κοντά στο καλάθι ή να αμυνθεί ατομικά σε ψηλότερους παίκτες. Γι αυτό ο Παναθηναϊκός έστελνε τον Μαυροκεφαλίδη σε 2-3 φάσεις πάνω του.
12:28
Θεόφιλος : Kalispera se olous: 1. O pitsirikas sto OAKA einai o filathlos tis dekaetias!! 2. mizero sxolio...tuxaio pou den peftei oute dinamitaki stin euroligka??
12:29
θανος : Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά ο Σλούκας πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη σειρά. Εβαλε βέβαια τις πιο κρίσιμες βολές στο τρίτο ματς, αλλά ακόμα δεν έχει βοηθήσει. Ισως είναι το κλειδί αύριο, αν κάνει μεγάλο ματς ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες. Πάντως δεν τον βολεύει το στυλ παιχνιδιού της Ρεάλ, αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχει βοηθήσει ως τώρα. Και ο Μάντζαρης πρέπει να ανέβει στο επιθετικό κομμάτι, χθες ήταν θετικός στην στην αρχή του αγώνα.Για την άμυνα δεν το συζητάμε, είναι καταπληκτικός.
12:29
λευτέρης (δράμα) : Γειά σας, προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης για το μιλάνο αλλά αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι τα δώσανε ολα και μπράβο τους, αν παίζανε όπως παίζουν τώρα και σε ορισμένα κρίσιμα παιχνιδια του top16 τώρα δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα στα προημιτελικά, αλλά πάντα κοιτάμε μπροστά και μακάρι να έχουμε ελληνική παρουσία στο μιλάνο. καλή επιτυχία και στους δύο αιώνιους !!!
12:32
Θεόφιλε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κάμεραμαν της ΔΤ για την επιλογή να "δέσει" το πλάνο με τον μικρό. Αυτός ο μικρός έχει ελπίδα να δει καλύτερους αγώνες, αν εμείς κρατήσουμε την εικόνα. Όσο για το άλλο που αναφέρεις; Είμαστε γνωστές κότες ως φίλαθλοι και βεβαίως οι παράγοντες δεν βοηθούν ιδιαίτερα προς αυτή την κατεύθυνση διότι στο τέλος της ημέρας, δεν νοιάζονται οι ίδιοι για το προϊόν τους και την...πελατεία. 
12:32
λευτέρης (δράμα): Οντως φαβορί είναι η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ. Εχουν το αβαντάζ έδρας και επί του παρόντος η έδρα παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στις δύο σειρές. Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αν μετά από 6 χρόνια δεν υπάρχει ελληνική ομάδα σε φάιναλ φορ, αξίζουν και οι δύο ομάδες χειροκρότημα ούτως ή άλλως. Αν έχουμε και εκπροσώπηση στο φάιναλ φορ, θα είναι το τέλειο.
12:32
giorgio : pame me tsampouka gia prokrisi kai twn dyo sto final four... mporoume!!! me perperoglou yparxei kanena neo?
12:32
bill_13 : kalhmera paidia!taso ti exeis na peis gia to oti vghke o goran dragic pio veltiwmenos paikths?
12:33
giorgio: Ο Πέρπε θα ακολουθήσει την αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στη Μαδρίτη
12:34
Τα ύστερα του κόσμου bill_13. Και δεν περάσαμε πλέι οφ και ξενυχτάμε για να δούμε τους Μάβερικς και τους Ρόκετς και μας κοροϊδεύουν με τον Σλοβένο και αδίκησαν τον Μπλίντσο. Αυτά μας έφαγαν στο Φοίνιξ: Τα ατομικά βραβεία. Πλέι οφ να μας πάει ο Ντράγκιτς και όχι σε συνεντεύξεις Τύπου για βραβεία. 
12:34
Λεωνίδας : Πιστεύω πως την άμυνά που έπαιξε χθες ο ολυμπιακος στην Μαδρίτη είναι δύσκολο να την επαναλάβει λόγω και των στηριγμάτων που θα παρει η ρεακλ. ..θέλω την γνώμή σας
12:34
ροδος : Kαλησπερα, ο διαμαντιδης με τα παιδικα κατα τη γνωμη μου λαθη δειχνει να ειναι υπερεξαντλημενος απο τα συνεχομενα παιχνιδια, μπορει να παιξει 35+ λεπτα για τριτη φορα μεσα σε μια εβδομαδα? Τι θα μπορουσε να αλλαξει ο Αλβερτης?
12:36
Λεωνίδας : Την άμυνα αυτή την έπαιξε και στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα και στο τρίτο ματς της σειράς. Και χθες πήρε... στηρίγματα η Ρεάλ. Δεν θεωρώ ότι έχει να φοβηθεί κάτι ο Ολυμπιακός. Αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.
12:36
Ρόδος: Νομίζω ότι περισσότερο παραμένει ακόμα κάπως μπερδεμένος αγωνιστικά. Συνεχίζει και πασάρει σούπερ, αλλά έχει το πρόβλημα των δικών του επιθέσεων. Ήδη ο Αλβέρτης του μείωσε τα λεπτά, αλλά χθες πήγε με τους έμπειρούς του. Δεν ήθελε να αφήσει Ούκιτς-Ράιτ στο τέλος. Πήρε αρκετά ρίσκα, νομίζω σωστά, δεν πήρε αυτό. Ζεις και πεθαίνεις με τον ηγέτη του αυτή την στιγμή.
12:36
kat7 : Καλησπερα σε ολους.Πιστευετε οτι ο Ολυμπιακος εχει το μομεντουμ αυτην την στιγμη και εχει περισοτερες πιθανοτητες προσωπικα πριν την σειρα πιστευα οτι οταν ο οσφπ κερδισει το 1ο ματς μετα δεν ξανακερδιζει η ρεαλ ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα της ρεαλ
12:36
nikos : den exei elpides o olympiakos sthn madriti oute o panathinaikos
12:36
Αμπελοκηποι : πιστευετε οτι πρεπει να πεσουνε λιγο οι τονοι στο θεμα προκρισης?κανουνε λες και εχουμε προκριθει..λες και παιζουμε με ομαδουλες..γινομαστε πολυ υπερποτες οπως γινονται τοσο καιρο οι ξενοι και χανουνε τα τροπαια απο εμας...
12:38
Συμφωνώ στο κομμάτι των πανηγυρισμών. Ο Ολυμπιακός είναι ο δις πρωταθλητής Ευρώπης οπότε οφείλει να έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα της 15ετίας, δεν μπορεί να δει την ΤΣΣΚΑ ως κολοσσό. Από την άλλη, υπάρχει και το θέμα φόρμας ή ρόστερ και ίσως γι αυτό ξεφεύγουμε. Όχι βεβαίως ότι οι αντίπαλοι είναι οι Σπερς ή οι Χιτ.
12:38
kat7 :Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι καλύτερα, η Ρεάλ όχι. Αλλά αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά,όποιος παίζει στο γήπεδό του είναι φαβορί. Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όσο θα περνάει ο χρόνος, τόσο θα λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού αν και εφόσον έχει επαφή με το σκορ. Αν δεν αφήσει τη Ρεάλ να ξεφύγει μέχρι το 30', έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης.
12:38
ektoras : Καλημέρα, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βγάλει εκτός ρυθμού την Ρεάλ και να την αναγκάσει να διαχειρηστεί μια κατάσταση που δεν είχε βιώσει καθόλου πριν τις 2 συνεχόμενες ήτες. Πιστεύεις τώρα ότι θα συνεχιστεί αυτό και θα γίνει το 2-3 ή μήπως η ρεάλ βρεί το αντίδοτο απένταντι στην διαφορετική προσέγγιση του Ολυμπιακού και τελικά ο Ολυμπιακός μπλοκάρει και γίνει το 3-2??
12:38
ροδος : Για τον Τεοντοσιτς εχουμε καποιο νεοτερο αν θα παιξει αυριο? Πιστευετε οτι θα βοηθησει ή θα κανει χειροτερη την κατασταση λογω ελλειψης ρυθμου?
12:40
ektoras :Η Ρεάλ θα αντιδράσει, μέσα στην έδρα της παίζει διαφορετικά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση πίεσης που φέτος δεν έχει συνηθίσει, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έγινε το φαβορί. Θα ήταν αν η πρόκριση παιζόταν στο ΣΕΦ, θα ήταν αν είχε παίξει στα προημιτελικά με πλεονέκτημα.
12:40
Ο Τεόντοσιτς ήταν καταστροφή τα προηγούμενα δύο χρόνια σε μία καλύτερη ΤΣΣΚΑ. Φέτος όμως, βλέποντας και το ...δράμα στην θέση του οργανωτή με τον Παναθηναϊκό, κατανοούμε ότι όντως είχε πολύ σημαντικό ρόλο. Δύσκολο να παίξει, αλλά αν παίξει θα βοηθήσει πολύ ένα σύνολο που δεν έχει έναν γκαρντ να πάρει σουτ. 
12:40
θοδωρης : παραμενει δυσκολη υποθεση η προκριση και για εμας και για τον παο αλλα ετσι και το καταφερουν και οι δυο με τετοια διαφορα μπατζετ απο ρεαλ και τσσκα απλα ας σταματησουν να ασχολουντε με το αθλημα οι υπολοιποι...χαχαχχα
12:40
bill_13 : πιστεύετε ότι με έναν παίκτη τύπου σόφο στην θέση του batist η front line του πάο θα ήταν πλήρης?
12:40
θοδωρη: Δεν έχει καθόλου άδικο...
12:41
Σίγουρα. Είτε ο Σόφο, είτε κάποιος άλλος παίκτης νεώτερος σε ηλικία. Τιμητικό αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός, έδειξε ότι τιμά την ιστορία του, αλλά τον πήγε πίσω αγωνιστικά. 
12:42
ΚΩΣΤΑΣ : κΑΛΗΜΈΡΑ, ΠΙΘΑΝΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ τΕΌΝΤΟΣΙΤς ΆΥΡΙΟ, ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥς ΔΙΚΟΎς ΜΑς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎς, ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΏΝ? η ΑΣΤΟΧΊΑ ΜΑς ΣΤΑ ΤΡΊΠΟΝΤΑ (<30%) ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΙς ΠΟΛΎ ΚΑΛΈΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΈς ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΆΛΩΝ.
12:42
Ηλιας7 : καλησπερα, ο ολυμπιακος προφανως θα πρεπει να ακολουθησει το χθεσινο πλανο στην μαδριτη,πιστευετε οτι μπορει να το κανει? αν το καταφερερει πισευετε οτι οι αποφασεις των διαιτητων (καθως θα εχουμε ενα σκληρο παιχνιδι) θα ειναι υπερ των ισπανων? προσωπικα βλεπω οτι μονο η διαιτησια μπορει να βλαψει τον οσφπ οχι η ρεαλ. ευχαριστω
12:43
Ηλία μου, για να παίξεις με τέτοια ένταση βοηθάει η έδρα. Κυρίως για τον ενθουσιασμό των παικτών διότι η άμυνα είναι κυρίως διάθεση. Δεν έχει άλλο τρόπο και λογικά η έδρα θα πάρει σφυρίγματα αλλά με όσα έχουμε δει έως τώρα, τίποτε τρομερό. 
12:43
ΚΩΣΤΑΣ : Αν παίξει ο Τεόντοσιτς, ο Παναθηναϊκός θα έχει παίκτη να κτυπήσει στην άμυνα. Από την άλλη, θα αποκτήσει η ΤΣΣΚΑ μια σημαντική λύση στην επίθεση. Νομίζω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Μίλος, αν παίξει περισσότερο καλό θα κάνει στον Παναθηναϊκό,παρά κακό.
12:44
νικος : πιστευω οτι ο σπανουλης θα μπλοκαριστει στην μαδριτη, δεν θα τον αφησουν σε ησυχια
12:44
apostw : se poious tomeis pistevete oti isterei o dunston tou hines??episis o petway pistuete oti mporei na prosfere perisoteraa apo ena triponto kai ena karfoma??
12:45
νικος : Γι αυτό και πρέπει να βγει μπροστά ο Σλούκας, γιατί η Ρεάλ θα πέσει πάνω στον Σπανούλη.
12:45
Ο Χάινς είναι καλύτερος στην άμυνα σε πιο κοντούς παίκτες γι αυτό η Ρεάλ παίρνει λέι απ από τον Ροντρίγκεθ. Όσο για τον Πετγουέι; Αυτή την στιγμή όχι. 
12:46
ροδος : ενα διλημμα ντανστον ή λάσμε?
12:46
Λάσμε
12:46
ροδος: Ντάνστον 
12:46
BΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Πιστεύω αν Ολυμπιακός συνεχίσει να παίζει καλα την ιδια αμυνα καθώς κ να μπούνε πάλι στο ροτεισον κολλινς κατσιβελης ή περπερογλου τότε θα έχει κ περισσότερη ενεργεια κ πολλές πιθανότητες για την νίκη
12:46
Ιωάννης : Όσο και αν μισώ τον ρουντι είναί τεράστιος παίχτης ...πως μπορεί να τον σταματήσει ο ολυμπιακός έστω για μια φορά αυριο ...μπορεί ν γίνει συγκριση με τον σπανουλη ???
12:48
Ιωάννη, δύο πολύ μεγάλοι παίκτες οι οποίοι οδηγούν στις ομάδες τους. Στο τέλος, στο πέμπτο παιχνίδι, πολλά ίσως τα πάντα κριθούν από αυτούς τους δύο. Άλλη θέση βεβαίως, και ο Σπανούλης με τα δύο σερί ευρωπαϊκά, προπορεύεται στην συνολική κόντρα. 
12:48
soter13 : Ο Περπερογλου θα παίξει αύριο..?
12:48
BΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ :Ο Κόλινς έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον και βοηθάει πλέον και στην επίθεση. Ο Κατσίβελης έπαιξε ελάχιστα αλλά έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής, αν μπει ο Περπέρογλου κάποιος πρέπει να βγει.
12:48
Nick 7 : Η συνηθεια που εγινε λατρεια , οι ανατροπες των ανατροπων! Ο Ολυμπιακος εχει κανει τοσες υπερβασεις και μας εχει συνηθισει σε θαυματα! Και γιατι να μην ειναι ο πρωτος που θα κανει το 0-2 σε 3-2;;; Λιγες φορες εχει αποδειξει οτι μπορει; Ποια η αποψη σας;
12:48
soter13 : Θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.
12:49
Αυτό Νικ δεν το έχει κάνει καμία ομάδα. Αλλά όταν είσαι δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, τότε έχεις το ειδικό βάρος να πετύχεις τα πάντα. 
12:49
Σπυρος : Γιωργο φανταζομαι οτι μετα τις δυο εμφανισεις του Ντανστον στο ΣΕΦ (εστω και αν δεν παει στο φαιναλ φορ ο οσφπ), να εχεις πιο ευκολη απαντηση στο διλημμα νατνστον-χαινς. Χωρις να υποτιμω οτι εκανε ο χαινς βεβαια ...
12:51
Spyk : Στους τελευταίους 7 τελικούς Ευρωλίγκας 6 φορές φιναλίστ ελληνική ομάδα, 5 φορές κατάκτηση του τίτλου και φέτος με μειονέκτημα έδρας και αρχικό 2-0 πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι. Ότι και να γίνει νομίζω ότι οι ομάδες μας έχουν τη στάμπα του νικητή. Έχουν το δικαίωμα της "αγρανάπαυσης". Ας πάμε καλά στο Παγκόσμιο!
12:51
Αν αυτά που έχουμε δει στα δύο τελευταία παιχνίδια απ' τον Αμερικανό τα είχε κάνει παλαιότερα ένας παίκτης με "βαρύ" όνομα (πχ. Αρλάουκας ή Βούισιτς), τώρα θα λέγαμε ότι μια χρυσή σελίδα προστέθηκε στο ούτως ή άλλως πλούσιο βιβλίο της ιστορίας του. Ο Ντάνστον είναι με απόσταση η κορυφαία μεταγραφή φέτος στην Ευρωλίγκα. Πάνω και απ' αυτή του Χάκετ, που άλλαξε τη μοίρα της Αρμάνι. Άλλωστε ο Χάκετ ήταν από πριν ένας αναγνωρισμένος παίκτης πρώτης σειράς, ενώ η ομάδα του δεν θα πάει σίγουρα στο φάιναλ φορ. Τον Ντάνστον τον ήξεραν λίγοι και την Παρασκευή μπορεί να κρατάει στα χέρια του ένα εισιτήριο για το Μιλάνο.
12:52
kat7 : Θα ρωτησω και εγω την κλισε ερωτηση που κυριαρχει τελευταια Ντανστον ή Χαινς Παντως ο Καιλ πιστευω εχει μετανιωσει που πηγε Μοσχα δεν ταιριαζει στην Τσσκα και δεν παιζει πολυ χτες σε 45 λεπτα αγωνα επαιξε μολις 6
12:53
Δεν μετανιώνει κι έχει κοντά στο ένα εκατομμύριο λόγους για να μην στεναχωριέται. Μετά από δύο ευρωπαϊκούς θριάμβους, έψαχνε το μεγάλο συμβόλαιο, ίσως και πάνω από την πραγματική του αξία και το πήρε. Αγωνιστικά κάνει καλά πράγματα αλλά στο ΟΑΚΑ ήταν ωσεί παρών και λόγο Παναθηναϊκού.
12:53
Χάρης : Κάποτε (όχι πολύ καιρό πριν)είχα γράψει σε ανάλογη κουβέντα την εξής ερώτηση στον κύριο Μαγουλά: Μήπως ο Ολυμπιακός χάνει ορισμένα ματς επίτηδες με σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια των αντιπάλων,3 χρόνια η ίδια ιστορία (χωρίς να σημαίνει ότι έχει περάσει final 4)κάπου λες ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση σταματά να είναι σύμπτωση..
12:54
Χάρη μου σου απαντώ ξανά: δεν υπάρχει ομάδα που να χάνει επίτηδες. Δηλαδή ο Ολυμπιακός προτιμά το πέμπτο παιχνίδι στην Μαδρίτη από ένα πέμπτο παιχνίδι, όπως πέρυσι, στο ΣΕΦ; Σαφώς όχι. Απλά έχει τα πάνω και τα κάτω διότι μην ξεχνάμε πως είναι ομάδα με αρκετά νέους παίκτες ή παίκτες που δεν ε΄χουν παίξει σε αυτό το επίπεδο. 
12:54
gate7nico : Παιζει να κανουν οι γκροι οτι περναει απο τα χερια τους για να μην πανε 2 ελληνικες στο φαιναλ 4?
12:55
Όχι.
12:55
μπαμ : για σενα ποιοσ ηταν χθες ο mvp??? προσωπικα πιστευω πως ηταν ο λασμε!!στην αμυνα βραχοσ στην επιθεση ευστοχος και επαιζε με ψυχη και παθος!σιγουρα δε μπορεις να αγνοησεισ τον ματσιουλισ αλλα σαν συνολικη προσπαθεια πιστευω λασμε εχθες ηταν συγκλονιστικος...και το καλο που ειδαμε ειναι τον παλιο καλο γκιστ ο οποιοσ ηταν λιγο ντεφορμε τελευταια
12:55
Spyk : Ολόκληρη Ρεάλ έχει να πάρει 20 χρόνια Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ με το μεγαλύτερο μπάτζετ σταθερά εδώ και 12 χρόνια, έχει πάρει μόνο δύο κούπες σε αυτό το διάστημα. Η Μπάρτσα με τα 14 φάιναλ φορ, έχει μόνο δύο κούπες. Η Μακάμπι έχει να το πάρει από το 2005. Δεν είμαστε μόνο οι Ελληνες σε αυτόν τον κόσμο, κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τα φάιναλ φορ και τις κούπες. Συμφωνώ λοιπόν, δεν είναι ούτε καταστροφή, ούτε το τέλος του κόσμου αν δεν γίνει το... θαύμα, η έκπληξη. Και ήδη η συμμετοχή στους "8" και ο τρόπος που το παλεύουν οι αιώνιοι απέναντι σε πανάκριβες ομάδες, είναι παράσημο και έχει κάνει τους φιλάθλους υπερήφανους. Μακάρι αύριο το βράδυ να είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι. Γιατί στην Ελλάδα το μπάσκετ μας κάνει υπερήφανους κάθε χρόνο. Και εύχομαι να κάνει κάτι καλό και η Εθνική στο Παγκόσμιο.
12:56
Tony : Γεια σας παιδιά. Ποιος παίκτης, μπορεί να είναι η επόμενη ιδανική προσθήκη του ΠΑΟ στην περιφέρεια?
12:56
μπαμ : MVP για μένα ήταν ο Φώτσης, γιατί το τρίποντο που πέτυχε ήταν όλο το παιχνίδι.
12:57
Να τελειώσει η σεζόν και το συζητάμε; Τώρα έχει πάρει φωτιά ο...απαυτός όλων. 
12:57
μιχαλης : Νομιζω πως αμφοτερες οι ελληνικες ομαδες αν κανουν αυτα που ξερουν καλα δηλαδη σκληρη αμυνα και μυαλωμενες επιθεσεις θα περασουν στο f4?συμφωνειτε ή εξαρταται κι απο την αποδοση των ρεαλ,τσσκα?
12:57
Δημητρης.Γ : Καλημερα παιδια!Πιστευετε πως ο αλβερτης πρεπει να δωσει τη μπαγκετα στον ραιτ οπως εν μερη εκανε στο 3ο ματς για να αποφορτησει τον 3D στο ματς της Μοσχας?
12:59
μιχαλης : Η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι τα φαβορί, παίζουν στην έδρα τους, άρα έχουν τον πρώτο λόγο. Ομως οι ελληνικές ομάδες και οι άμυνές τους, ελπίζουμε να έχουν τον τελευταίο λόγο.
12:59
Αν ο Παναθηναϊκός είχε έναν παίκτη τύπου Καλάθη, θα μπορούσε να το κάνει. Ο Ράιτ όμως αφενός παίζει πολύ γρήγορα, αφετέρου, θέλει να κυνηγάει φάσεις, και αυτό βοηθάει τον άστοχο Παναθηναϊκό, με ριμπάουντ και διεκδικούμενες μπάλες. Ίσως τον δούμε λιγότερα λεπτά. 
12:59
dhmos : Μπράβο και στους δύο!Πάμε για ελληνικο f4. Πρέπει να ξεμπλοκάρει ο Μπράμος και ο Κάρι. Πολλά μπραβο στο Λουκά.
12:59
kat7 : LAMONICA, LUIGI, Italy ROCHA, FERNANDO, Portugal VOJINOVIC, MILIJA, Serbia Αυτοι σφυρανε στην Μαδριτη θεωρω καλο που σφυραει ο Λαμονικα ειναι απο τους λιγους που θα παιζε 50-50
13:00
Γιωργος Καλαματα : Συγκλονιστικές οι προσπάθειες των δυο εκπροσώπων μας στην EUROLEAGUE και τους αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφεραν να ισοφαρίσουν τις σειρές σε 2-2, αλλά τώρα πρέπει να σπάσουν την έδρα των αντιπάλων για να προκριθούν πράγμα αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθοτο. Μην ξεχνάμε όμως και το παράγοντα διαιτησία που σε τέτοια ματς μπορεί να σφυρίξουν και λίγο έδρα. Όπως και να έχει είναι δύο τελικοί και όλα μπορούν να συμβούν. Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.
13:00
ροδος : θεωρειτε καλυτερη εδρα απο αποψη ατμοσφαιρας αυτης της ρεαλ ή της τσσκα?
13:00
Έχει έδρα η ΤΣΣΚΑ; Όχι ότι την εμποδίζει αυτό.
13:00
Nikos-Patra : Τι ρόλο θεωρείς ότι θα παίξει η διαιτησία στα τελευταία ματς;Ο Πάο έχει καλή διαιτήσια μέχρι τώρα, ο Οσφπ λίγο χειρότερη.Μιλάμε για ΤΣΣΚΑ & ΡΕΑΛ στις έδρες τους
13:01
kat7 : Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τη διαιτησία.
13:01
θοδωρης : και κατι γενικο βλεπω τις μεγαλες ομαδες ερχονται με νοοτροπια ειμαι καλυτερος και θα νικησω αλλα οι ελληνικες ομαδες στην τακτικη ειναι τοπ διαβαζουν αδυναμιες κοβουν τον ρυθμο εκμεταλευονται το καθε σημειο.ακομα και ο απλος φιλαθλος βλεπει το miss match και λεει τι θα πρεπει να εκμεταλευτει η ομαδα του,μιλαμε την τακτικη στο μπασκετ οι ελληνες την εχουμε αναγαγει σε επιστημη.ελπιζω καποτε να σταματησουν και οι βλακειες με τα επεισοδια.δυσφημουμε το καλυτερο αθλητικο προιον μας
13:02
Λέγαμε και την Τρίτη ότι ο Μπαρτζώκας δεν δίστασε να σκίσει το αρχικό του πλάνο, πραγματοποιώντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης της Ρεάλ. Η άμυνα με αλλαγές, που έχει κάνει τους Ντάνστον και Πρίντεζη εφιάλτες των περιφερειακών της "βασίλισσας" είναι το κλειδί του 2-2, σε συνδυασμό βεβαίως με το απαράμιλλο πάθος που βγάζει όλη η ομάδα στο παρκέ. Αλλά και την πνευματική δύναμη παικτών όπως ο Κόλινς και ο Παπαπέτρου, που δίνουν πολλά περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς σε μία τέτοια σειρά αγώνων. 
13:03
Κώστας : Αν ο Περπέρογλου είναι έτοιμος για αύριο, θεωρείτε πως πρέπει να παίξει ή θα 'χαλάσει' τη χημεία της ομάδας που έμαθε πώς να κερδίζει τη ρεάλ στα τελευταία δύο παιχνίδια δεδομένου πως θα προέρχεται και από τον τραυματισμό? Με άλλα λόγια μήπως η προσθήκη αυτή μπερδέψει τελικά τον Μπαρτζώκα;
13:03
νικος : ναι αλλα ο σλουκας δεν ειναι σπανουλης να παρει την ομαδα πανω του και δεν εχει την ιδια ψυχολογια του νικητη εννοω και του επιπεδου για τετιοα παιγνιδια
13:03
Κωστας : μη μας ξεγελάνε οι 2 σερί νίκες. το φαβορί εξακολουθεί να είναι η ΤΣΣΚΑ αλλά η ομάδα έχει μεγιστοποιήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι στο inside game όπου πριν τη σειρα η ΤΣΣΚΑ έδειχνε ανίκητη η ομάδα έχει κερδίσει τις μονομαχίες σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. η κούραση δεν είναι σύμμαχος κυρίως εξαιτίας του μικρού rotation σε σχέση με τη πολύ πιο πλήρη ΤΣΣΚΑ ας μη γελιώμαστε και ο 3Δ είναι αρκετά κουρασμένος. για να έχουμε τύχη τη παρασκευή πρέπει τα ποσοστά στα 3ποντα να ανέβουν αρκετά ( δυστηχώς η ομάδα επιθετικά δείχνει σε πολλά σημεία μια ανούσια μεταφορά της μπάλας εξω απο το τριποντο χωρίς κινηση, ενναλαγές και δυνατότητα ελεύθερου σουτ ), να (ξανα) κερδίσουμε τη μάχη των επιθετικών, ελαχιστοποιώντας τα οποια λάθη. εφόσον το σκορ παραμείνει χαμηλό θα έχουμε λογικά τύχη, αν οχι δυστηχώς δεν μπορεί επιθετικά η ομάδα να ακολουθήσει. σε σχέση με το χτεσινό παιχνίδι ειλικρινά δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε εντοκή στον Ουκιτσ να αστοχήσει στη βολή.
13:04
Κώστας: Νομίζω ότι ο Περπέρογλου θα μπει μόνο αν κάτι πάει στραβά. Αν δηλαδή διαπιστώσει ο Μπαρτζώκας ότι χρειάζεται επιθετική λύση, θα τον ρίξει στη μάχη.
13:05
Κώστα μου μοναδική εξήγηση είναι, εκτός του άγχους της στιγμής, να φοβήθηκαν ότι ο Ούκιτς θα έκανε έρμπολ ή θα έβρισκε μόνο ταμπλό, οπότε η κατοχή πήγαινε στην ΤΣΣΚΑ με έναν πόντο διαφοράς. 
13:05

Ποιος ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού; Μαγουλάς και Καβαλιεράτος διαφωνούν.

13:06
BΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Σπύρο το ξέρω για αυτο είπα ο κατσίβελης ή ο περπέρογλου.Εννοούσα οτι κ παλι θα πρεπει να μπουνε να παιξουν καποια λεπτα να κανουν τα φαουλ που πρεπει ετσι ωστε να ξεκουραστουν οι περιφερειακοι.ποια η γνώμη σου για τα επιπεδα ενεργειας της καθε ομαδας?
13:07
BΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Εχουν ξεμείνει από ενέργεια οι παίκτες των δύο ομάδων, είναι λογικό. Ας αφήσουμε την επιλογή στον προπονητή, μην γίνουμε εμείς προπονητές. Αυτός ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του.
13:08
γεααα : δε νομιζω πως ειναι λογικη η απαντηση ντανστον στο θεμα "λασμε η ντανστον" ο λασμε εκτος απο την περιοδο του τραυματισμου του οσες φορες παιζει ειναι σχεδον παντα ο mvp του παναθηναικου...ο ντανστον να θυμισω πως ολη τη σεζον δεν εχει κανει και τα καλυτερα παιχνιδια και εκει υστερουσε ο ολυμπιακοσ με εναν κακο ντανστον και ενα αδυναμο σιμονσ
13:08
γιωργος κορινθος : Ρε τασο υπαρχει εστω και ενας τομεας του παιχνιδιου που υπερτερει ο λασμε και ο χαινς του ντανστον?? Το γκολ φαουλ στον ρεγες θυμισε χακιμ..
13:09
Γιώργο μου, υπάρχει: Ατομική άμυνα και, για τον Λάσμε, είναι λίγο καλύτερος στην επίθεση διότι βάζει τις βολές και μοιράζει καλύτερα το παιχνίδι. 
13:09
Nikos Pireas : Τασο, συγχαρητηρια που βγαλατε τον Dragic most improved player.Τουλάχιστον πηρατε εναν τιτλο
13:09
γεααα : Προσωπικά απάντησα για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τη... σούμα θα την κάνουμε στο τέλος της σεζόν, για όλους.
13:10
Είναι μόνο η αρχή. Του χρόνου θα έχουμε τον προπονητή της χρονιάς, και σε 5-10 , τσουπ, η κούπα. 
13:10
Τάσος : Παντως ο Χαινς της ΤΣΚΑ δεν εχει καμια σχεση με αυτον του Ολυμπιακου.Τελικα ο Ολυμπιακός ειναι η ομάδα που βγαζει παικτες στον μπασκετικο χαρτη από το πουθενά
13:10
kwstas : παιδια καλησπερα..γουσταρα πολυ χθες με τισ 2 νικες ,(ολυμπιακο βεβαια δεν ειδα καθολου).ο παο πιστευω εχεις πολλες πιθανοτητες αρκει να τρεξει ..ειδαμε κ χθες οτι στο γρηγορο τρανζισιον η τσσκα δεν μπορει να ακολουθησει( αιφνιδιασμος καρι,μαυροκεφαλιδη)..ο οσφπ πολυ πιο δυσκολο το βλεπω ..αα κ τασο πες μου για Κλιπερς..καθαρο φαουλ στον Πολ στο 1ο ματς και ομως ο ριβερς ειπε δε θα σταθουμε στη διαιτησια χασαμε απο δικα μας λαθη...αλλο επιπεδο, αλλη κουλτουρα, ολα μαζι? δεν ξερω...πιστευεις οτι οι Κλιπερς μπορουν τελικους ΝΒΑ φετοσ?
13:11
Τάσος : Είναι άλλος ο ρόλος του στην ΤΣΣΚΑ, εκεί παίζει περισσότερο στο "4' γιατί υπάρχουν Κάουν και Κρστιτς. Το ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό δεν θα βρει στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες που βάζει στο... χάρτη, είναι σωστό.
13:12
Κώστα μου θα δούμε τους Κλίπερς σήμερα. Ελπίζω να πάνε τελικούς διότι παίζουν πολύ καλά. Εμείς ως Σανς αυτά τα φάουλ τα έχουμε δει πολλά χρόνια και μας δικαίωνε μόνο το...FBI(υπόθεση Ντόναχι). 
13:12
bill_13 : παίζει αυτή την στιγμή ο παναθηναικός την καλύτερη άμυνα στην ευρώπη?
13:12
Ανδρεας : Για ποιο λογο η Ρεαλ επελεξε να παιξει εναντιων που Ολυμπιακου? Δεν θα ειχε πιο ευκολο εργο με τον Παο? Ειδικα σε κρισιμα ματσ ο Ολυμπιακος εχει δειξει οτι βρισκει τον τροπο
13:12
Ανδρεας : Για ποιο λογο η Ρεαλ επελεξε να παιξει εναντιων που Ολυμπιακου? Δεν θα ειχε πιο ευκολο εργο με τον Παο? Ειδικα σε κρισιμα ματσ ο Ολυμπιακος εχει δειξει οτι βρισκει τον τροπο
13:13
bill_13 : Ναι, παίζει την καλύτερη άμυνα. Αν και πλέον τον συναγωνίζεται και ο Ολυμπιακός με την άμυνα στα τελευταία δύο ματς.
13:13
Η Ρεάλ δεν διάλεξε αντίπαλο. Επιμένω διότι εκτός του πρωταθλητή Ευρώπης, πήρε σε υποτιθέμενη πρόκριση και την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό. 
13:14
LefterisZar : Πολυ καλος χθες ο Καουν. Αμα ο Γουιμς επερνε νωριτερα μπρος πιστετω πως δυσκολα θα νικουσαμε Πως σου φανηκε ο Μαυροκεφαλιδης
13:15
Θα το επαναλαμβάνουμε σε κάθε περίπτωση: ομάδα με... 2,5 γνήσιους χειριστές (ο τραυματίας Τεόντοσιτς, ο Τζάκσον και... μισός Πάργκο) και επτά ψηλούς δεν μπορεί να σταθεί στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Μεσίνα πιστεύει ότι είναι νεοτερισμός να βάζεις τον Ουίμς στο 2, τον Χριάπα στο 3 και δίπλα τους δύο ψηλούς, όμως τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες είναι ορατά σε κάθε παιχνίδι. 
Αν δεν υπήρχε χθες ο Ουίμς με το ταλέντο και την άγνοια κινδύνου του, η ΤΣΣΚΑ θα είχε φύγει με ένα ωραιότατο -10 απ' το ΟΑΚΑ και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είχαν αποφύγει τα καρδιοχτύπια. 
13:15
γιαννης : Καλησπέρα στη μπασκετικη σας παρεα. Θελω να μου σχολιασετε εαν τα επιθετικα ριμπαουντ της ρεαλ ειναι ενα ρισκο που παιρνει εν γνωσει του ο κοουτς μπαρτζωκας επιλεγοντας αλλαγες στα σκριν ή ολιγωρία και αν πιστευετε οτι θα ακολουθησει την ιδια τακτικη στο 5 ματς
13:15
Giwrgos 7 : Μακαρι και οι 2 ελληνικες ομαδες να προκριθουνε...σαν ολυμπιακος με γεμιζει περηφανια αυτο που ενιωσα χθες στο γηπεδο..ολοι στο ποδι να φωναζουμε για την ομαδα μας...αυτη η ομαδα το αξιζει και θα παει στο μιλανο
13:15
dimitriis : Κυριε Μαγουλα οπως σας ελεγα ολο το χειμωνα και παρα την πολυ βαρια σας κριτικη οτι απολογισμος στο μπασκετ γινεται την ανοιξη.Οπως βλεπετε ο Παο παιζει αρκετα καλο μπασκετ και απεναντι στο μεγαθηριο με τουλαχιστον 3πλασιο μπατζετ τα πηγε πολυ καλα.Ο ευρωπαικος στοχος του Παο εχει επιτευχθει.Απο εδω και περα οτι καταφερει θα ειναι στα συν του.Μακαρι να περασουμε και ελπιζω του χρονου χρονου να ειστε ποιο προσεκτικος στις πολυ σκληρες κριτικες σας.
13:17
Δημήτρη μου θυμάμαι τις συζητήσεις μας και νομίζω ότι πρέπει να θυμάσαι ότι η κριτική που ασκήθηκε ήταν για την απουσία ενός ακόμα πλέι μέικερ κι ενός ψηλού. Όπως βλέπεις ο Παναθηναϊκός, που δεν παίζει τρομερά αλλά κάνει αυτό που μπορεί, με τον Ράιτ έχει βελτιωθεί. Άρα, σωστή δεν ήταν η κριτική; 
13:17
tsiki : καλημέρα!!!μια ερώτηση: Γιατί οι εκφωνητές δεν μένουν σιωπηλοι κατά τη διάρκεια των time out,όταν δίνουν οδηγίες οι προπονητες την ώρα που η κάμερα έχει ανοικτό μικρόφωνο??? είναι εκνευριστικό !!!!
13:17
TPPP : Γιατί ο Κάρι δεν έδειξε τον ουρανό όταν έβαλε το μόνο του δίποντο. Πιστεύετε ότι επηρέασε τον ΠΑΟ; Και επιτέλους, πότε θα μπει μέσα ο κινέζος να διαλύσει τη ρωσική φροντλάιν;
13:17
kat7 : Με την μεχρι τωρα παρουσια ολων στο ροστερ του Ολυμπιακου ποιοι πρεπει να φυγουν και τι γινετε με τον Λο θα ξαναπαιξει μπασκετ ή οχι ??
13:17
γιαννης :Καλησπέρα. Στις αλλαγές στα σκριν είναι λογικό να παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ οι αντίπαλοι γιατί ο περιφερειακός πρέπει να πηδήξει μαζί με ψηλό. Χρειάζεται καλό μπλοκ άουτ και ομαδική δουλειά, γιατί την ίδια ώρα ο ψηλός της άμυνας μπορεί να βρίσκεται στο τρίποντο για να μαρκάρει τον σουτέρ. Κάτι χάνεις, κάτι παίρνεις κάθε φορά. Επί του παρόντος, ο Ολυμπιακός κερδίζει περισσότερα απ΄όσα χάνει με τις αλλαγές. Γι αυτό και δεν θα αλλάξει τακτική αύριο.
13:18
Κώτσος : Σταματιέται ο Ουίμς, ή αυτό θα επηρεάσει την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού;
13:19
kat: Θα ξέρουμε σε δύο μήνες αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ. Και δεν είναι ώρα απολογισμού για καμία ομάδα.
13:19
Νομίζω ότι είναι σωστή η αντιμετώπιση. Το νταμπλ τιμ θα έδινε ελεύθερα τρίποντα σε Φριτζόν και Μίτσοβ. Αυτό δεν το θέλει κανείς. Σκοπός είναι να μην σκοράρουν οι υπόλοιποι. 
13:19
κωστας 34 : Καλημερα παιδια,ποιος νομιζετε οτι ειναι πιο ευκολο να κανει το break την παρασκευη;γκιστ στο μαρκαρισμα του ουιμς δεν θα ηταν η καταλληλοτερη λυση για το παιχνιδι της μοσχας;
13:20
giorgio : poia omada aptis 4 pisteuete tha emfanistei pio kourasmeni kai poia pio freskia? to epimono rotation tou mpartzwka oli tin xronia tha fanei twra sto 5o paixnidi pou xreiazomaste freskada?
13:20
κωστας 34 : Ο Παναθηναϊκός. Κυρίως γιατί η ΤΣΣΚΑ δεν δείχνει τόσο δυνατή όσο η Ρεάλ.
13:21
Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει περισσότερο τις αλλαγές του οπότε λογικά θα είναι κάπως πιο φρέσκος. Νομίζω όμως ότι σε τέτοια παιχνίδια τα πράγματα κρίνονται από το "θέλω" και όχι από το "μπορώ".
13:21
Αμπελοκηποι : Πιστευω οτι το εργο ειναι πολυ πιο ευκολο για παναθηναικο..παρα για ολυμπιακο...(λογος ομαδων αλλα και λογο εδρας)η ρεαλ ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο τσσκα και εχει και πολυ καλυτερη εδρα...επισης πιστευω οτι ο ολυμπικος σαν ομαδα ειναι καλυτερος απο παο..και ισως οι φετινες κληρωσεις ηταν λιγο αδικιες..δηλαδη ισως να ηταν πιο δικαιο οσφπ-τσσκα και παο-ρεαλ...καθαρα δικη μου αποψη βεβαια..
13:21
ΓΙΑΝΝΗΣ : παιδια ξερει κανεις εαν εχει βγει το τηλεοπτικο προγραμμα για τους 2 τελευταιους αγωνες?ποιο θα δειξει η nova και ποιο η ΔΤ?
13:21
Η ΔνΤ δείχνει Ολυμπιακό και η Νόβα Παναθηναϊκό. Αυτό λέει ο Καβαλιεράτος.
13:22
xplosive79 : Ο Διαμαντίδης για άλλο ένα παιχνίδι για μένα αρνητικός διότι 1/7 3τρ και παραλίγο μοιραίος μην μπορώντας να κρατήσει την μπάλα 2 sec πριν το τέλος τις παράτασης. Σε συζητήσεις με φίλους αναρωτιόμαστε μήπως τα 35 λεπτά συμμετοχής είναι πολλά; Και μήπως μόνο το όνομα δεν φτάνει και αποδειχτεί αδύναμος κρίκος στο 5 παιχνίδι βάση του τι έχουμε δει μέχρι τώρα;
13:23
Γιάννης : Προς Γιώργο Συρίγο. Η Άποψή μου για τον Μπαρτζώκα είναι πάρα πολύ καλή αλλά υπάρχουν ένα δύο πράγματα ειδικά στις μεταγραφές του καλοκαιριού που αν ήταν λίγο καλύτερες ο ΟΣΦΠ θα ήταν από τώρα στο FINAL FOUR. Για παράδειγμα όλη σχεδόν την χρονιά τραβάει κουπί ο Ντάνστον.Τραγικές επιλογές ο Σίμμονς και ο Μπέγκιτς. Δεν μπορείς να αντέξεις όλη την χρονιά ουσιαστικά με ένα ψηλό, αφού και Ο Σερμαντίνι παίζει ελάχιστα.
13:24

Λέγαμε και την Τρίτη ότι ο Μπαρτζώκας δεν δίστασε να σκίσει το αρχικό του πλάνο, πραγματοποιώντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης της Ρεάλ. Η άμυνα με αλλαγές, που έχει κάνει τους Ντάνστον και Πρίντεζη εφιάλτες των περιφερειακών της "βασίλισσας" είναι το κλειδί του 2-2, σε συνδυασμό βεβαίως με το απαράμιλλο πάθος που βγάζει όλη η ομάδα στο παρκέ. Αλλά και την πνευματική δύναμη παικτών όπως ο Κόλινς και ο Παπαπέτρου, που δίνουν πολλά περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς σε μία τέτοια σειρά αγώνων. 
13:24
αντωνησ : τι πιθανοτητεσ δινεται να περασουν
13:24
Σπύρος : Επιτρέπεται ο Ούκιτς να μην μπορεί να σκεφτεί ότι πρέπει να αστοχήσει στην 2η βολή με 2.9 δευτερόλεπτα για να λήξει ο αγώνας? Δηλαδή έπρεπε να του το πουν από τον πάγκο? Μυαλό δεν έχει?
13:25
xplosive79 : Μην αδικείτε τον Διαμαντίδη, μην ξεχνάτε ότι έβαλε και τις βολές της νίκης. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η ΤΣΣΚΑ έχει τον τρόπο να τον σταματήσει με τις αλλαγές στην άμυνά της. Από τα δικά του χέρια, πάντως, περνάει η πρόκριση του Παναθηναϊκού. Αν παίξει καλά, θα περάσει ο Παναθηναϊκός. Αλλιώς, θα περάσει η ΤΣΣΚΑ.
13:27
Σπύρο μου, από ότι μάθαμε, προτιμήθηκε να μπει η βολή διότι θα ήταν ρίσκο αν ο Ούκιτς έχανε την βολή με έρμπολ ή με ταμπλό. Θεώρησαν ότι τουλάχιστον το -2 τους δίνει ελπίδα έστω και για παράταση.
13:27
ΗΛΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ : τι ελπιδες προκρισης δινεται?εγω προσωπικα βλεπω 50 50.η ρεαλ πλεον τρεμει τον ολυμπιακο το ιδιο και η τσσκα
13:28
Dimιtris : Το επίπεδο των PLAY OFF της Ευρωλίγκας είναι τραγικό σε σύγκρiση με τα PLAY OFF του NBA που διεξάγονται συγχρόνως. Εκεί δεν υπάρχουν έδρες ούτε κατατάξεις βάσει κανονικής περιόδου και οι γρήγορες ανατροπές στα σκορ μέσα στον αγώνα είναι συνηθέστατο φαινόμενο. Από θέαμα δε ούτε σύγκριση. Μήπως υπάρχει μια σαφής υποχώρηση του επιπέδου του Ευρωπαικού μπάσκετ έναντι του ΝΒΑ;
13:28
ΗΛΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ : Οχι, 50-50 κατά τη γνώμη μου δεν είναι καμία από τις δύο σειρές. Φαβορί είναι η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ
13:30
Δημήτρη μου λογικό αν σκεφτείς αφενός πώς αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί το άθλημα. Αφετέρου μην ξεχνάμε ότι οι καλύτεροι Ευρωπαίοι, παίζουν στο ΝΒΑ.
13:31
kostas : Κ. Μαγουλα λετε αν ο παο ειχε εναν παικτη τυπου καλάθη??Μα ο παο εχει εναν τετοιο παικτη που λεγεται Μαυροκεφαλιδης!!! Κανα υπονοουμενο θα πεταχτει απο την πλευρα του παο...???
13:32
nikos79 : υποστηρίζω τον παναθηνακό και χθές η ομάδα με πόρωσε πολύ με την εμφανισή της. επίσης, χαίρομαι πολύ που τα κατάφερε και ο ολυμπιακός. συνγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν με πάθος και κυρίως με κάνει υπερήφανο το ότι συμβάλουν στην επιτυχία έλληνες παίκτες Φώτσης, Παπαπέτρου και έλληνες προπονητές ...
13:32
χαλασμενοφερμουαρ : μπορει να προσφερει περισσοτερα ο σιμμονς?
13:33
Κώστα το παράδειγμα ήταν καθαρά αγωνιστικό. Πολύ δύσκολο να έχεις, οικονομικά και Διαμαντίδη και Καλάθη αλλά ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι ψάχνει για τέτοιο παίκτη ώστε να περάσει στην επόμενη ημέρα. Για τον Μαυροκεφαλίδη δεν το έπιασε το...υπονοούμενο.
13:33
Sotos : Γιωργο, η επιστροφη τεοντοσιτς μπορει να μπερδεψει τον ΠΑΟ απο την στιγμη που εχει βρει τον τροπο με την τωρινη κατασταση των ρωσων, η θα ειναι ας πουμε "ευκολη" η αντιμετωπιση απο την στιγμη που σχεδον ολα τα ματς της ΤΣΣΚΑ φετος ειναι με αυτον οποτε θα εχει περισσοτερο υλικο να "διαβασει"?
13:34
χαλασμενοφερμουαρ : Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στο πρώτο ματς ήταν πολύ καλός. Στο ΣΕΦ έκανε τη δουλειά ο Ντάνστον. Δεν έχει μεγάλες δυνατότητες ο Σίμονς, αλλά το ρόλο του τον παίζει σωστά.
13:35
χαλασμενοςδιακοπτης : του χρονου το μπατζετ θα συνεχισει να πεφτει στον οσφπ?
13:35
dimi : δεν μπορεσα να κατλαβω τη χρηση του σερμαντινι χθες.στο διαστημα που μπηκε μας ισοφάρισε η ρεαλ 49-49.
13:35
ΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70+ ΠΟΝΤΟΥΣ..ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ?
13:35
χαλασμενοςδιακοπτης : Αν πάρει την Ευρωλίγκα, ναι αυτό πρέπει να γίνει...
13:37

Μαγουλάς - Καβαλιεράτος (και κάπου στο βάθος... Μίχαλος): Ο Σπανούλης καλύτερος του Καλδερόν και του Ντράγκιτς; Δείτε τι απάντησαν

13:37
Τα λάθη απ' τον πάγκο έγιναν. Δεν έχει νόημα να στρογγυλοποιήσουμε τα δεδομένα ή να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση. Να θυμάστε όμως κάτι: ο Φράγκι αυτή τη στιγμή είναι πρώτα το σύμβολο που πήρε θέση στην άκρη του πάγκου σε μία δύσκολη στιγμή και μετά προπονητής. Όσοι λοιπόν βιαστούν να του χρεώσουν με σκληρό τρόπο τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν χθες το βράδυ, ας κοιτάξουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και ας αναρωτηθούν  αν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν και πριν δύο μήνες. Η απάντηση είναι απλή: μοιάζει με εντελώς άλλον παίκτη και αυτό έχει να κάνει 100% με την ψυχολογία του. Η οποία άλλαξε ριζικά απ' τη μέρα που ανέλαβε ο Αλβέρτης. Γενικότερα, η γλώσσα του σώματος των παικτών δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει αυτή την στιγμή την μέγιστη δυνατή συσπείρωση.
13:37
Γιώργος Χαλάνδρι : Με βάση τα σφυρίγματα στα φάουλ στις 2 άκρες του παρκέ χθες στο ΟΑΚΑ, φοβάστει χειρουργείο αύριο στη Μόσχα? Η ΤΣΣΚΑ παραμένει το αγαπημένο παιδί της Euroleague
13:37
ΑΚΗ: Ολα παίζουν το ρόλο τους πλέον. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τα τρίποντα, αν έχει καλά ποσοστά, μπορεί να κερδίσει. Με +70 περνάει.
13:39
Δεν νομίζω ότι οι ομάδες μας αδικούνται τόσα χρόνια. Δεν είμαστε και τόσο κακά παιδιά και μην ξεχνάμε ποιος ορίζει τους διαιτητές. 
13:39
Δεν νομίζω ότι οι ομάδες μας αδικούνται τόσα χρόνια. Δεν είμαστε και τόσο κακά παιδιά και μην ξεχνάμε ποιος ορίζει τους διαιτητές. 
13:39
ντανστον : παιδια πιστευετε οτι πρεπει να αλλαξω το shooting style μου στις βολες και σε σουτ απο 4 η 5 μετρα ως τεσσαρι??
13:39
πανος : ο ρουντι περα απο τα γνωστα ειναι ΟΡΧΗΣΤΡΑ. χωρις αυτον η ρεαλ 50% κατω. βαζει 15-20 ποντους που πονανε ο ενας πιο πολυ απ τον αλλο. προσωπικοι ολοι
13:41
Αν ο Κόλινς αποθεώθηκε για το... χτύπημα καράτε στον Ρούντι, τότε οφείλουμε να πούμε πως υπάρχουν 10 και πλέον μπασκετικοί λόγοι για τους οποίους ο Αμερικανός αξίζει χειροκρότημα. Ειδικά χθες ήταν καταπληκτικός.
13:42
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Γιώργο πιστεύεις οτι ο Λάσο μπορεί ή έχει τα χρονικά περιθώρια να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού????
13:42
πανος : Ο Ρούντι είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν είναι αυτός που "πονάει" τον Ολυμπιακό. Δεν θα χάσει ο Ολυμπιακός από τον Ρούντι, ο Σέρχι και ο Γιουλ είναι αυτοί που μπορούν να τον "σκοτώσουν". Γιατί δεν είναι μόνο σκόρερ, είναι και δημιουργοί.
13:42
Η Ρεάλ πήρε αυτό που της άξιζε. Έκατσε κι έχασε στο Κάουνας για να παίξει με τον Ολυμπιακό στις τρεις νίκες, αποφεύγοντας θεωρητικά την μάχη σε ένα και μόνο παιχνίδι και εν τέλει οι "ερυθρόλευκοι" την οδήγησαν εκεί ακριβώς που δεν ήθελε να πάει. Σε μία πέμπτη αναμέτρηση χωρίς αύριο, με το άγχος να βαραίνει τις πλάτες των δικών της παικτών.
13:42
ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ : Ο WEEMS παιδια ειναι πολυ μεγαλος παικτης!στα δυσκολα ολοι ψαχνουν αυτον!
13:43
μιχαλης : Σιγα-σιγα ο ματ εχει αρχισει να μαθαινει απο κρισιμους αγωνες...θετικοτατος χθες πιστευεις πως αν παρει χρονο συμμετοχης ο περπε θα διαταραχθει η συνοχη της ομαδας???
13:43
dimi : O Lasme μοιραζει καλυτερα το παιχνίδι απο τον ντάστον; Τασο μπορεις να μας πεις πόσες συνεργασίες high low έχει κάνει ο λάσμε;
13:44
Καμία διότι δεν παίζει έτσι ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα δες πώς μοιράζει την μπάλα από την γραμμή των βολών στο τρίποντο. 
13:44
μιχαλης : Μένει να κάνει ένα μεγάλο ματς στη Μαδρίτη. Χθες ήταν εκ των κορυφαίων, στο δεύτερο ματς θετικός. Αν βάλει τα τρίποντα αύριο, ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη τύχη. Ο Πέρπε πρέπει να μπει μόνο αν το ματς στραβώσει.
13:44
kwstasnba : θα τα καταφερει ο παο η θα τον διαλυσει η τσσκα στην μοσχα? πωσ βλεπετε τους θαντερ θα καταφεροθν να τ παρουν φετος?
13:44
ΑΡΗΣ : Παιδια, από τη στιγμή που χθες ο παναθηναϊκός είχε τον Ουιμς με 2 πόντους μέχρι το ξέσπασμα του και παρόλα αυτά δεν είχε καθαρίσει το ματσ, τι πιστεύετε είναι το βασικό να γίνει?Φοβάμαι τα σουτ του Μίτσοβ
13:46
Κώστα μου να την διαλύσει, όχι. Να περάσει βεβαίως και μπορεί. Οι Θάντερ δείχνουν από νωρίς δύο προβλήματα: ο Γουέστμπρουκ που συνεχίζει να κοιτάει πρώτα το σκορ και η έλλειψη ψηλών με ειδικό βάρος. Καλός ο Ιμπάκα αλλά με ταβάνι απέναντι στον Z-BO.
13:46
Renoir : Για εμένα, και οι δύο Ελληνικές ομάδες είναι σαν να πήραν την Ευρωλίγκα με τις νίκες που έκαναν. Ο μεν ΠΑΟ (κακοδουλεμένος επιθετικά όλη τη σεζόν) κέρδισε δύο φορές μια ομάδα που είναι 5 κλάσεις πιο πάνω από αυτόν και ο δε ΟΣΦΠ μέσα σε τρεις ημέρες κέρδισε την καλύτερη και γρηγορότερη ομάδα της Real. Καμιά άλλη ομάδα τηε Ευρωλίγκα δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκαναν και οι δύο τους.
13:46
πανος : αυτο που κανει μπαμ σε λοτζεσκι και πετγουει, και γι αυτο απεφευγα να ασκω κριτικη, ειναι τα προσοντα. προβλημα υπαρχει στο μυαλο ωρες ωρες αλλα τα προσοντα υπαρχουν. το προβλημα αυτο φαινεται να λυνει ο ματ σε αυτη τη σειρα. συμφωνεις σπυρο? τους υπερτιμαω?
13:46
ΑΡΗΣ : Ο Ουίμς πήγε να το πάρει μόνος του, αλλά το έχασε και μόνος του. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ΤΣΣΚΑ, που έχει πρόβλημα δημιουργίας από τη στιγμή που λείπει ο Τεόντοσιτς.
13:46
AZAZ : ΒΕΣΤΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΕΡΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?? ΛΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ???
13:46
kat7 : Τασο πως βλεπεις τους Νετς του μεγαλου KG πιστευω απο τα ματς των πλαυοφφ που εχω δει μεχρι τωρα απο την ανατολη τους χιτ μονο οι νετς μπορουν να την κοντραρουν
13:47

Ο Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει τον Κόλινς και τις λάθος επιλογές στην αρχική αξιοποίησή του

13:48
Είναι λίγο μπέρδεμα τα πλέι οφ στο ξεκίνημα. Η Ιντιάνα για παράδειγμα, δείχνει ασύνδετη. Οι Νετς είναι καλοί, αλλά πρέπει οι γεροντάρες να αντέξουν μέχρι τελικούς ανατολής για να συναντήσουν τους Χιτ. Διαφορετικές ομάδες. 
13:48
λευτερης : προσωπικά δεν μου έκανε εντύπωση η Ρεάλ που ήθελε να παίξει με ολυμπιακό 3-5 παιχνίδια, αλλά γιατί να επιλέξει να παίξει ημιτελικό με την BARCA? τόσο εύκολους όλους τους θεωρούνε στη μαδρίτη? γενικότερα πιστεύω ότι όποιος κάνει επιλογές στο τέλος δεν του πολυβγαίνουνε. Πάντως κακά τα ψέματα η ρεάλ είναι το φαβορί για την κούπα :)
13:48
Nick : Για τον διαιτητη που εδωσε τις ωολες στον ΔΙαμαντιδη δε λεμε τιποτα? δεν ηταν ΦΛοπινγκ αυτο που εκανε ο Διαμαντιδης στοτελευταιο λεπτο??
13:48
Nick : Για τον διαιτητη που εδωσε τις ωολες στον ΔΙαμαντιδη δε λεμε τιποτα? δεν ηταν ΦΛοπινγκ αυτο που εκανε ο Διαμαντιδης στοτελευταιο λεπτο??
13:49
πανο: Είναι η πρώτη τους χρονιά στην Ευρωλίγκα, τα πρώτα τους πλέι οφ. Ικανότητες και προσόντα έχουν, δεν είναι όμως εύκολο να βγουν μπροστά σε τέτοιο επίπεδο. Ο Πέτγουεϊ έχει κάνει καλά ματς και στο ΣΕΦ και στη Μαδρίτη, ο Λοτζέσκι ανεβαίνει. 
13:49
ΧΑΡΗΣ 13 : ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;; ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΡΤΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
13:49
kritikal : Καλησπέρα!Εντυπωσιάστηκα από τις αλλαγές στην άμυνα σε όλα τα σκριν και τον Μάντζαρη να... ξεμένει με τον Μπουρούση ουκ ολίγες φορές. Θεωρώ ότι το αμυντικό πλάνο δε θα αλλάξει. Πως πιστεύετε ότι θα απαντήσει επιθετικά ο Λάσο αύριο σε αυτή την τακτική;
13:50
Κρίτικαλ, οι Ισπανοί προπονητές δεν αλλάζουν πολύ το πλάνο τους. Νομίζω ότι θα στηριχθεί στο γρήγορο παιχνίδι της ομάδας του πιστεύοντας ότι του αρκεί.
13:50
Αργύρης : Εγώ πιστεύω ότι εάν περάσει ελληνική ομάδα τότε θα το πάρει όποιος και εάν είναι αντίπαλος!!! Επίσης θεωρώ ότι εάν ο παο έχει την ίδια διάθεση και ενέργεια τότε θα περάσει!! Συμφωνείτε???
13:50
Nikos Pireas : Πιστευω οτι στην Μαδρίτη θα παιξει σημαντικο ρολο η διατησία.Αν αφησει τον Ολυμπιακό να παιξει ξυλο στα ορια του φαουλ κατι μπορεί να γίνει, διαφορετικά δυσκολα τα πραγματα
13:50
Nikos Pireas : Πιστευω οτι στην Μαδρίτη θα παιξει σημαντικο ρολο η διατησία.Αν αφησει τον Ολυμπιακό να παιξει ξυλο στα ορια του φαουλ κατι μπορεί να γίνει, διαφορετικά δυσκολα τα πραγματα
13:50
ΧΑΡΗΣ 13 : Τάσο, ενδεχόμενη παρουσία του τεόντοσιτς θα επηρρεάσει αρνητικά την αμυντική λειτουργία όπως αυτή έχει δομηθεί ως φιλοσοφία στον παναθηναικό;;
13:51
Νομίζω ότι όπως είναι η περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ, σε έναν τέτοιο αγώνα, ο Τεόντοσιτς θα τους βοηθήσει.
13:51
Χαρης : Κύριε συριγο πιστεύετε ότι η διαιτησία θα σφαξει τον ολυμπιακό την Παρασκευή?? Πλέον η πίεση είναι στη Ρεάλ κ ο θρύλος αν συνεχίσει την καλή άμυνα θα είναι στο final-4..αν περάσει προσωπική μου άποψη ότι θα το σηκώσει για 3 σερι χρονια..συμφωνείς?
13:52
Είναι λάθος να ασχολούμαστε με την διαιτησία και να προετοιμάζουμε σφαγές. Αν περάσει, όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες σε μονά παιχνίδια.
13:52
kritikal : ( Επίσης θα συμφωνήσω με Σπύρο, θέλει καλά μπλοκ άουτ ακόμα και στο τρίποντο! Δε ξέρεις που πάει η ρημάδα κάθε φορά )
13:52
Αντώνης : Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!Μια υποθετική ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Αν οι ομάδες είχαν προκύψει διαφορετικά,δηλαδή ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ-ΡΕΑΛ, κατά την γνώμη σας πως θα κυλούσε η σειρά αυτών των αγώνων;Ευχαριστω.
13:53
ΧΑΡΗΣ 13 : Φέτος άλλαξαν τα πράγματα στην Ευρωλίγκα, τα ματς έγιναν μέσα σε 10 μέρες. Μεγάλο λάθος, αλλά το ξέραμε από την αρχή το πρόγραμμα. Κούραση θα έχουν όλες όμως, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός. Και το γεγονός ότι το 4ο και το 5ο ματς έχουν διαφορά δύο ημερών, είναι πιο καλό για τις ομάδες που έχουν κερδίσει το 4ο. Συν τοις άλλοις, στο τελευταίο ματς οι παίκτες τα δίνουν όλα και ξεχνούν την κόπωση.
13:53
Tasos7 : Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι δεν πιστευεις οτι ο Ματζαρης πρεπει να παιρνει λιγο περισσοτερες προσπαθειες επιθετικα? Βεβαιως ηταν τρομερος στον αμυντικο τομεα
13:55
Σκοπός του είναι να πάρει την άμυνα απέναντι στα γκαρντ οπότε δεν μπορεί να βγάλει την ίδια ενέργεια και στην επίθεση. Λογικό να μην πολυσκοράρει. 
13:55
Ψαροκασέλας : Με ναι ή όχι παιδιά. Κάνει βήματα ο Φριτζόν στη φάση της ισοφάρισης της κανονικής περιόδου (2,9'' πριν το τέλος). Παίρνει μπάλα στους 50 πόντους από το τρίποντο και χωρίς τρίπλα, την ώρα του σουτ, βρίσκεται με το ένα πόδι να πατάει και το άλλο οριακά να μην (χωρίς τρίπλα όλα αυτά).
13:56
Είναι πολύ δύσκολη φάση. Σε πρώτη ματιά κρατάει σταθερό το αριστερό αλλά είναι πολύ πολύ δύσκολη φάση. 
13:56
ΚωΜες : καλησπέρα παιδια. Συμφωνείτε πως η παρουσία του Πετγουει αποτελεί σημαντικο ρυθμιστη για τον Ολυμπιακό καθώς διορθώνει το rotetion, δινει ανάσες στον Πρίντεζη και βοηθαει με την ενέργεια του σε αμυνα και ριμπάουντ?
13:56
geo_thess : ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ 3PEAT ME ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
13:56
Αντώνης : Και οι δύο θα ήθελαν την ΤΣΣΚΑ και όχι τη Ρεάλ. Δεν θεωρώ ότι θα ήθελε κανείς την ΤΣΣΚΑ.
13:57
δημητρης : πιστευεται πως ο ΠΑΟ μπορει να δοκειμασει σχημα με λασμε στο 4 και λουκα στο 5 ετσι ωστε να μπορει να αντιμετωπισει τον καουν?
13:58
ΚωΜες :Εννοείται, κάθε κομμάτι του παζλ είναι σημαντικό. Οτιδήποτε κι αν λείπει, δημιουργεί πρόβλημα.
13:58
Ο Παναθηναϊκός επειδή αλλάζει αμέσως στα μαρκαρίσματα, είναι δύσκολο να έχει τον Μαυροκεφαλίδη με τον Λάσμε διότι αμέσως θα ...κτυπήσει ο επιθετικός γκαρντ τον Έλληνα σέντερ. Μόνο σε καταστάσεις ζώνης μπορεί να τους δούμε πολύ ώρα μαζί. 
13:58
Παναγιωτης : Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω πως ειδες τον παναθηναικο χτες και αν μπορει στην μοσχα να προκριθει. Επισης κουμαντο στο παγκο του παναθηναικου κανει ο αλβερτης ή ο πριφτης? Τελος πιστεύω οτι σε μας τους παναθηναικους ο Διαμαντιδης μας "χρωσταει" ενα παιχνιδι καλό. Καλη επιτυχια και στις 2 ομαδες!
13:59
Ακόμα και τώρα που είναι φανερό ότι δυσκολεύεται να επιβάλει τους κανόνες του στο παρκέ, έχει την τεράστια κλάση και την προσωπικότητα να φωνάζει "παρών" στο φινάλε. Η μαγκιά με την οποία παίρνει τις δύο κρίσιμες βολές τα λέει όλα για τον χαρακτήρα του. Να μην ξεχάσουμε όμως και τον Φώτση. Κρύο αίμα, όπως πάντα. Αυτό το δίδυμο (Διαμαντίδης-Φώτσης) θα έχει πολλές κοινές ιστορίες να διηγηθεί στα παιδιά και στα εγγόνια του. 
13:59
ΑΖΑΖ : Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ 6ΑΣ. ΕΒΓΑΛΕ..ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ"? ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ...
13:59
Χρήστος : Πιστεύετε πως το παιχνιδι του Ολυμπιακού θα επηρεαστεί σε περίπτωση που ο Πέρπε πάρει χρόνο συμμετοχής?Και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η Μακάμπι μπορεί να θεωρηθεί ως φαβορί πλέον....
13:59
Λευτέρης (δράμα) : επειδή όλο ακούω για τον διαμαντίδη, πιστεύετε ότι χωρίς τον Διαμαντίδη ο Παο θα έφτανε εδώ που έφτασε? προσωπικά δεν το πιστεύω.
14:02
Δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς τον Διαμαντίδη. Βέβαια με έναν πολύ καλό Διαμαντίδη...προσθέστε πού μπορούσε να φτάσει.
14:02
nick9692 : Nomizw to lathos egine stous omilous pou eprepe toulaxiston enas apo tous duo na exei tin edra twra...h armani den itan auto pou fainotan stous omilous apla olympiakos kai panathinaikos itan metrioi tote
14:02
παρης : Που πιστεύετε ότι οφείλεται η εξέλιξη του Μαυροκεφαλθδη?
14:03
Ο X factor της σειράς μέχρι τώρα. Ο παίκτης του τελευταίου δεκάλεπτου και στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ένας από τους πιο προικισμένους τεχνικά Έλληνες ψηλούς στην ιστορία. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τον Λουκά να ορθώνει το ανάστημά του, πόσο μάλλον να το κάνει στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. 
14:03
ΛΑΜΠΡΟΣ : παρομοια ερωτηση με τον xplosive79...παιδια πλεον ειναι εμφανες οτι με τον διαμαντιδη εκτος παιζουμε καλυτερα..τι γινεται πια με τον 3D?????????
14:05
Λάμπρο, και χρόνια σου πολλά, νομίζω ότι ο Διαμαντίδης ακόμα δεν έχει συνηθίσει αυτό το στυλ που παίζει ο Παναθηναϊκός. Δεν αισθάνεται ...ασφαλής όπως μέχρι το 2012. Αλλά είναι και η διαχείριση. Ο πλέι μέικερ άργησε να έρθει σχεδόν πέντε μήνες. Μην ξεχνάμε ότι από το 2010, ο Ζοτς τον προστάτευε πολύ στην άμυνα έχοντας τον Σάτο να παίρνει όλα τα δύσκολα. Άλλα όμως τα οικονομικά δεδομένα τότε. Τότε μπορούσε μία ομάδα να δώσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που θα παίζει άμυνα και θα βάζει σουτ. 
14:05
βαγγελης : παιδια υπαρχει περιπτωση επειδη θα ειμαι ιταλια να δειχνει η τηλεοραση ευρωλιγκα ?
14:05
βαγγελης : παιδια υπαρχει περιπτωση επειδη θα ειμαι ιταλια να δειχνει η τηλεοραση ευρωλιγκα ?
14:06
Μόνο το sky sport. Ανοικτό κανάλι όχι. Από εκεί και πέρα μπορείς να δεις με συνδρομή από το κανάλι της Ευρωλίγκας. Στο διαδίκτυο.
14:06
ΤΑΣΟΣ ΡΟΔΟΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΔ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΤΣΣΚΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ??
14:07
Ακόμα και τώρα που είναι φανερό ότι δυσκολεύεται να επιβάλει τους κανόνες του στο παρκέ, έχει την τεράστια κλάση και την προσωπικότητα να φωνάζει "παρών" στο φινάλε. Η μαγκιά με την οποία παίρνει τις δύο κρίσιμες βολές τα λέει όλα για τον χαρακτήρα του. Να μην ξεχάσουμε όμως και τον Φώτση. Κρύο αίμα, όπως πάντα. Αυτό το δίδυμο (Διαμαντίδης-Φώτσης) θα έχει πολλές κοινές ιστορίες να διηγηθεί στα παιδιά και στα εγγόνια του. 
14:07
Ηλίας : Γιατι τοσο εκτος κλιματος ο Σλουκας, ο οποιος εκανε 2-3 λαθη που θα μπορουσαν να στοιχισουν.
14:08
dimitris : allo jackson thimamai egw sth bilbao,htan se styl maccaleb,twra ksafnika fovatai na soytarei,polu kalo auto ,apth stigmh pou o pargo einai sto kosmo tou
14:09
Άλλος ρυθμός. Με την Μπιλμπάο έπαιζε 35 λεπτά πάνω κάτω οπότε το λάθος το κάλυπτε με επόμενη επίθεση.
14:09
dimitriis : Οκ Τασο εισαι δημοσιογραφος και εχεις ταλεντο στο γραπτο λογο θα συμφωνησω μαζι σου οτι χρειαζοταν ενας ''τρελος''ασσος.Ελπιζω ομως στο μελλον να εισαι λιγο ποιο σοφτ οταν οι ομαδες ειναι σε κασταση χτισιματος.Ελπιζω να δουμε βελτιωμενο τον Μπραμο και το Καρι ετσι μονο θα πιασει το max της αποδοσης ο Παο.Οσο αναφορα τον 3d προσφερει παρα πολλα μεσα στο γηπεδο και για να το δει καποιος πρεπει να παει μεσα στο γηπεδο περα της αμυνας του.Ειλικρινα απο την tv πολλα δεν τα βλεπει ο κοσμος.Οταν η μπαλα ειναι βαρια και παιχτες οπως ο Γουιμς χανει βολες ο Διαμαντιδης ειναι ψυχρος οπως και ο Φωτσης.Οποτε ζεις και πεθαινεις με παιχτες που εχουν @@
14:10
Συμφωνώ με τα @@. Έχεις δίκιο σε πολλά. 
14:10
BasketFan : Καλησπέρα σε όλους, λέτε να δούμε μονομαχίες Λάσμε- Ντάστον όπως στα 90s Βράνκοβιτς με Τάρλατς ? πραγματικά έχουν λείψει ! Γράψατε πιο κάτω για ψηλό, εννοείτε βαρύ κορμί ? Ευχαριστώ
14:10
Θα γίνουν μεγάλες μάχες και βλέπουμε τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να παίξει και πιο αργά. 
14:10
takis : gt vlepw ena kako mpramo k kari sta play off???me mia mikrh dikia tous voithia eidika apo tn perifereia o pao tha eperna poio aneta k ta duo paixnidia sto oaka..alla to thema einai gt twra???
14:11
Πολύ δουλειά στην άμυνα από τον Μπράμο, ο Κάρι χάνεται απέναντι στα ψηλά κορμιά της ΤΣΣΚΑ.
14:11
NickGla : Θεωρείτε ότι ο ΟΣΦΠ θα έχει ανάλογη καλή διαιτησία με την χθεσινή?Δεν νομίζω να ξαναδούμε επιθετικό στον Ρούντυ, λόγω της έκτασης του χεριού?
14:11
καφρο : Καλησπερα, παιδια! Γιατι δεν εχασε τη δευτερη βολη ο Ουκιτς; Ο Διαμαντιδης γιατι παιζει μονος του; Ο Παναθηναικος τα καταφερνει καλυτερα χωρις αυτον;
14:12
Για τις μετεγγραφές του Ολυμπιακού: Πράγματι δεν βγήκαν στον Ολυμπιακό και στον Μπαρτζώκα όλες οι μεταγραφές και κυρίως των ψηλών που πλαισιώνουν τον Ντάνστον. Μα και πέρσι όμως πάνω κάτω το ίδιο δεν έγινε (Πάουελ); 
Όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ και τα οικονομικά περιθώρια είναι περιορισμένα, είναι λογικό να μην σου πάνε όλα πρίμα. Αν μάλιστα προσεγγίσει κανείς τα πράγματα απ' την ακριβώς αντίθετη οπτική γωνία, μπορεί να πει τα εξής: ο Ντάνστον είναι η μεταγραφή της χρονιάς, ο Λοτζέσκι ένας ποιοτικός και σοβαρός παίκτης που έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και ο Πέτγουεϊ ένα ρίσκο που βγήκε σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Αμερικανός (με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι) δίνει πολλά και σημαντικά απέναντι στη Ρεάλ. Όσο για τον Κόλινς, ουδείς περίμενε μια τόσο ριζική μεταμόρφωση στο καθοριστικότερο σημείο (δικαίωση Μπαρτζώκα για τον χαρακτήρα και τα τεχνικά στοιχεία αυτού του παιδιού), ενώ και ο Σίμονς στον λίγο χρόνο που έχει πάρει, έχει βοηθήσει. 
14:12
ζαχοσ : μηπως θα πρεπει να χρησιμοποιθει ο μαυροκεφαλιδης ποιο πολυ ειδαμε οτι παει καλα σ αυτα τα ματσ
14:13
Χθες έπαιξε σε κρίσιμα σημεία, ίσως να μπορούσε να ρισκάρει λίγο και να μείνει πιο πολύ στο παρκέ, να τελειώσει τον αγώνα στο +9.
14:14
ΑΖΑΖ : ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ....ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΟΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...ΧΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 1)ΦΩΤΣΗ, 2)ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ 3)ΟΘΚΙΤΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.....
14:14
λεωνιδας : Εχω αμφιβολιες για το αν μπορεσει ο Μιροτιτς να σταθει στο ΝΒΑ τασο....και αμα παει στους μπουλς ποιανου θεση θα παρει??? του νοα??
14:15
Αυτό που βλέπουμε τώρα, είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να παίξει με επαφή, στηρίζεται στο καλό του σουτ. Όπως παίζει τώρα, χωρίς αλλαγές στο σώμα, ούτε ...Τελέτοβιτς. Αλλά σίγουρα θα αλλάξει πράγματα.
14:15
Alex : Ο Πάπας γιατι δεν παίζει ;;
14:15
alex : Πιστευω οτι ο μασιουλις ητανε καθοριστικος παλι χθες και οτι μπορει να κρινει σε μεγαλο βαθμο το πεμπτο παιχνιδι με την αμυνα, το ποσταρισμα αλλα και τα τριποντα. Εκτος απο τον φωτση που ειναι κρυο αιμα οι υπολοιποι βλεπουν το καλαθι με τα κυαλια απτο τριποντο. Ειδικα ο μπραμος στη σειρα εχει 1/18 νομιζω. Ελπιζω να μπουν τα σουτ αυριο, θα εχουμε πολυ περισσοτερες πιθανοτητες! Καλη επιτυχια και στον ολυμπιακο αν και νομιζω εχει πιο δυσκολο εργο, εδειξε αυτα τα 3χρονια οτι κατι τετοια κουλα του πανε!
14:15
darc : Καλησπερα πιστευετε οτι αν ο Ολυμπιακος ειχε τον περσυνο Λο και εναν center να δινει ανασες στον Dunston θα ηταν ακομα καλυτερος απο τωρα και γιατι οχι στους 4 απο τωρα ??
14:17
Ο Λο θα διασφάλιζε ότι ο Ολυμπιακός θα τερμάτιζε στην πρώτη δυάδα. Σέντερ έψαξε πολύ ο Μπαρτζώκας δοκίμασε και τον Μπέγκιτς και τον Σερμαντίνι αλλά δεν έχουν βοηθήσει. 
14:17
NickGla : Μου φαίνεται εξωφρενικό πως δεν μορεί η Ρεάλ να διαβάσει καλύτερα τα μισματσ και να τα τιμωρήσει. Καμιά εξήγηση για αυτό?
14:17
ΧΑΡΗΣ 13 : Προς Γιώργο Συρίγο: Συγχαρητήρια για τις εκπομπές στη nova. Αποτελούν όαση στο αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο. Πιστεύεις ότι μπορεί ο παναθηναικός να διατηρήσει τα ίδια επίπεδα ενέργειας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι; Επίσης μια παρατήρηση: κατλαβαίνω ότι ο διαμαντίδης έχει βαρύνει αλλά πραγματικά ας μου πει κάποιος, ποιός από όλους τουε υπόλοιπους στην ομάδα μπρεί στη χειρότερη ημέρα του να βγάλει 6 ασσίστ και να πάρει τη μπάλα στα τελευταία λεπτά κυνηγώντας τις επαφές για να οδηγηθεί σε βολές. ευχαριτώ!
14:17
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Ο ολυμπιακος πρεπει να βελτιώσει και τα ποσοστά του στα τρίποντα γιατι μόνο η αμυνα μπορει να μην φτάσει. κ χθες για παραδειγμα η ρεαλ ειχε να σκοράρει κανα 10λεπτο αλλα μας ξαναέφτασε.Αν παει λίγο πανω απο 30 τα εκατο ο ολυμπιακος θα έχει μεγαλη τυχη
14:18
Τάσος : H euroleague δεν προτιμάει νς εχει και μια Ελληνική ομάδα στο final4 από δύο Ισπανικές?? Πως θα γεμίσει το γηπεδο χωρίς Ελληνική ομάδα???
14:18
Δεν κάνουν τέτοιους συνδυασμούς.Δεν είναι τόσο του...μάρκετιγκ.  Οι καλύτεροι θα περάσουν. 
14:18
kat7 : ενα σχολια για την Μακαμπι πως την βλεπετε στο Φ4 ??
14:19
Πολύ καλή δουλειά από τον Μπλατ φέτος. Κράτησε την ομάδα του, βελτίωσε της αδυναμίες κι έπιασε στον ύπνο το ανώριμο Μιλάνο.
14:19
Ψαροκασέλας : Έλεος με την κλάψα ορισμένων φίλων του Παναθηναϊκού. Είμαστε στο ίδιο σημείο με πέρυσι, πέρυσι σπάσαμε έδρα και κάναμε ένα ΚΑΚΙΣΤΟ 3ο παιχνίδι, ενώ φέτος ένα ΚΑΚΙΣΤΟ 3ο παιχνίδι και ένα πολύ καλό 1ο και 3ο (λόγω σεμιναριακής άμυνας). Απορώ με μερικούς ... !
14:19
manos : δεν καταλαβαίνω γιατί όταν χάνει ο παναθηναικός ο Διαμαντίδης είναι πάντα στο απυροβόλητο ενώ σε αντιστοιχές περιπτώσεις όλοι πέφτουν πάνω στο σπανούλη. Υπενθημίζω ότι εκτός του Σπανούλη ΚΑΙ ο διαμαντίδης είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ στα ντέρμπι τα 2-3 τελευταία χρόνια και επίσης ότι χθες ήταν μακράν ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ. Τι θα πει το εβαλέ τις βολές. Πόσες φορές πουλησέ τη μπαλα και εσπασέ το σίδερο?
14:20
ΓΙΑΝΝΗΣ _Α. : Καλησπέρα, γιατί δεν παίρνουν χρόνο οι Παππάς και Γιάνκοβιτς. Ειδικά χθές που Κάρυ ΡάΪτ και Μπράμος ήταν επιθετικά έκτος παιχνιδιού?? Δεύτερον τι πιστεύετε πως φταίει στην τόσο κακή επιθετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟ όλη την χρονιά? Υ.Γ. Μεγάλος παίχτης ο Dunston. Συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ πάμε για F4 και οι δύο.
14:20
βαγγελης : Σχολιαστε μου λιγο την παρουσια του Παπαπετρου στα παιχνιδια με τη Ρεαλ
14:21
Άψογη η αξιοποίησή του. Με σωστή διαχείριση, ίσως να μπορούσε να έχει και κάποια λεπτά ακόμα, αλλά ο Μπαρτζώκας έκανε πολύ καλή δουλειά πάλι με τον μικρό. 
14:21
Γιωργος : μηπως αρχιζει να φαινεται και φετος η πολυ καλη δουλεια του Αντρεα Γκατζουλη?οταν οι αλλοι σταματουν ο Ολυμπιακος ξεκιναει!δειτε και το τελευταιο χθεσινο δεκλεπτο.
14:21
Γιώργος Πάτρα : Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι οτι είναι σε φόρμα ο αδικημένος Μπαρτζώκας.Στα ματς με την πλάτη στον τοίχο επίσης εχει πλεονέκτημα.Αλλα ο Σλούκας;< >
14:22
Σπύρος : Με την πρόκριση της Μακάμπι, νομίζω ότι αν ο Παναθηναικός περάσει την ΤΣΣΚΑ (καθόλου απίθανο) έχει πολλές πιθανότητες για τελικό. ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί λίγο περισσότερο κόπο (πρέπει να πετάξει έξω Ρεάλ και Μπάρτσα) άλλα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι όταν όλα κρίνονται στο ΕΝΑ παιχνίδι βρίσκει τον τρόπο... Τι θέλω να πω με λίγα λόγια, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΟ τελικό στην Ευρωλίγκα... Μας το χρωστάει και η ιστορία για δύο από τις κορυφαίες ομάδες στον θεσμό...
14:22
λευτερής : όπως και να κάνουμε και μόνο που την παρασκευή θα δούμε 2 τελικούς είναι για εμάς τους μπασκετόφιλους ότι το καλύτερο, καλό το nba αλλά αλλο να βλέπεις άσχετες αμερικάνικες ομάδες και άλλο να υποστηρίζεις με την ψυχή σου τα ελληνικά χρώματα !!
14:22
Ναι αλλά μετά πάμε να δούμε και λίγο μπάσκετ, χωρίς υπογλώσσια. 
14:22
xplosive79 : Σπύρο δεν είναι θέμα αδικίας αλλά προσδοκίας από ένα παίχτη που περιμένεις να δώσει πολύ παραπάνω από δύο βολές ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό διότι ξέρεις ότι μπορεί.
14:22
μιχαλης : Σιγα-σιγα ο ματ εχει αρχισει να μαθαινει απο κρισιμους αγωνες...θετικοτατος χθες πιστευεις πως αν παρει χρονο συμμετοχης ο περπε θα διαταραχθει η συνοχη της ομαδας???o dunston einai low post παικτης τελικα???
14:23
Βοηθάει σίγουρα περισσότερο, σε αυτό τον τομέα, από τον Χάινς. 
14:23
xristos : poios maurokefalidis re?
14:23
panagiotis : πιος παιχτης του ολυμπιακου πιστευεται οτι μπορει να κανει τη διαφορα(μπαμ)στον αυριανο αγωνα με τη ρεαλ
14:24
Η ομάδα κάνει την διαφορά. Αυτό που είπε και ο Λάσο στην συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός παίζει ως ομάδα ενώ η Ρεάλ όχι. 
14:24
Panos : Εχω την εντύπωση οτι ένα βασικο προβλημά του διαμαντίδη είναι ότι έχασε την ταχύτητα του και δεν μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο καλα το σουτ μετά την τρίπλα γιατί του λείπει η ταχύτητα. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν προσπαθεί όπως λένε πολλοί, απλα, όπως οι περισότεροι παίκτες μετα τα 32 πρέπει να προσαρμώσει το στυλ του, αλλά νομίζω οι προπονητές του ζητάνε πολλά αντί να τον προφυλάξουν
14:24
Mixalis : Θεωρώ πως δεν συγκρίνεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ με το NBA σε επίπεδο τακτικής, γι'αυτό και οι πολλές εναλλαγές στα σκορ στα παιχνίδια του NBA. Ανώτερη η Ευρώπη σε αυτό τον τομέα.
14:24
Giwrgos : Αυτη τη στιγμη η Μπαρτσα μοιαζει το μεγαλο φαβορι?
14:25
Σε έναν μήνα πολλά αλλάζουν. Ας περιμένουμε να τους δούμε τότε.
14:25
Tziminhio : Καλησπέρα σας!θα ήθελα να σας ρωτήσω (το κλασσικο και γραφικό πλέον) για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιείται ο Παππάς;Θεωρείτε ότι δεν κάνει;Δεν ξέρω αν απαντήθηκε προηγουμένως.Ευχαριστώ!
14:25
Alex : Ο Πάπας γιατι δεν παίζει ;;
14:26
Διότι παίζει ο Ράιτ και ο Ούκιτς. Δεν γίνεται σε αγώνες που κρίνονται στον πόντο, τρεις από τους τέσσερις, να ρισκάρεις με ένα παιδί σαν τον Παππά. Σωστή η διαχείριση. 
14:26
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΆΤΑ : ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ 2 ΔΕΥΤΈΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.Ο ΠΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΙΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ;
14:28
Από ότι μάθαμε, ήταν κρίση της στιγμής. Πίστεψαν ότι υπάρχει κίνδυνος να μείνει με +1 και την ΤΣΣΚΑ με τάιμ άουτ αν ο Ούκιτς ήταν πολύ...άστοχος.
14:28
xristos : k.magoula poia i gnomi sas gia ton simmons? kai kati allo pisteuete i kinisi na antikatastisi to mpegits me to sermantini itan sosti?
14:29
Τον Μπέγκιτς ουσιαστικά δεν τον είδαμε ποτέ να παίζει. Άρα κρίνεται μόνο από τις προπονήσεις. Ο Σερμαντίνι, δεν είναι παίκτης που θα αλλάξει πράγματα. Ίσως βοηθήσει σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά έχει χαμηλό ταβάνι. Από την στιγμή που δεν είδαμε τον Μπέγκιτς, μόνο ο προπονητής κρίνει. 
14:29
Giannis13 : Τι πιστευεις για τον Παππα; με τον πανιωνο στο Eurocup περισυ εκανε παππαδες και φετος δεν δειχνει ουτε λιγο απο τις δυνατοτητες που εχει
14:30
Σεβασμός στον Πανιώνιο, αλλά άλλο το επίπεδο και άλλη η πίεση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
14:30
Γιώργος : καλησπερα σε ολους...αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι στη μαδριτη 8α κριθει στο πρωτο-κατα βαση-και δευτερο δεκαλεπτο...εαν σε αυτο το διαστημα οι ισπανοι ειναι σχετικα αστοχοι,δε νομιζω οτι μπορουν να το κανουν προς το τελος του παιχνιδιου...ας ειναι αστοχος και ο ολυμπιακος..δε πειραζει...σημασια εχει να περνανε τα λεπτα και να ειναι κοντα στο σκορ...στο τελος θα λυγισει η ρεαλ...μεγαλοι παικτες με μιλρη καρδια....γνωμη σας;
14:31
Δεν νομίζω ότι ο Ρούντι για παράδειγμα ή ο Γιουλ είναι λιπόψυχοι. Απλά δεν μπορούν να παίξουν αυτό το μπάσκετ του πάθους, της έντασης της άμυνας. 
14:31
Giannis : πιστευετε ότι αυτό που λείπει από τον Παναθηναϊκό είναι το σκόρε του Bramos; πολύ αστοχία,επίσης δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα
14:31
uncut : εμενα μου αρεσει ο τσαμπουκας του ιωαννη
14:31
Θανος : Καλησπερα γιατι δεν εχουμε εξασφαλισμενο μονοετες τριτο συμβολαιο καθε χρονο?δε το δικαιουμαστε εμεις ως χωρα με τις επιδοσεις μας??και αφου δεν εχουμε,γιατι δεν εχουμε ομαδα ουτε καν στα προκριματικα της euroleague?εμεις οι ιδιοι τους εχουμε πει δε θελουμε/δε μπορουμε λογο κρισης?μου φενετε πολυ παραλογο τα τελευταια χρονια αυτο
14:32
Δεν το δικαιούται το πρωτάθλημά μας. Ότι έχει γίνει, έγινε από δύο μεγάλες ομάδες με μεγάλες διοικήσεις. Δεν είναι αποτέλεσμα ανταγωνισμού. Το Μαρούσι κάποτε δεν ταξίδεψε για τα προκριματικά και ο ΠΑΟΚ, ακόμα κλαίει χρήματα που έδωσε για να συμμετάσχει.
14:32
Stefanos : Ti metagrafes thewreitai oti prepei na ginoyn to kalokairi apo olumpiako kai panathinaiko ??? pithana onomata ?? sigoura center kai guard xeiristh xreiazetai toso o olimpiakos oso kai o panathinaikos
14:32
uncut : ο σλουκας χρωσταει ενα καλο ματς!!
14:33
iwn13 : που πρεπει να εστιασει ο παο για να καταφερει να παρει την προκριση?
14:33
Στο να ανεβάσει λίγο το σκορ κρατώντας την άμυνά του. 
14:33
Χρησταρας : Καλησπερα μαγκες πλεον και οι δυο ομάδες εχουνε ενα παιχνιδι ζωης και θανάτου..πιστεύετε πως ολα πλεον ειναι υπερ των ελληνικών ομάδων;;;;
14:33
Όχι όλα. 50-50 αυστηρά η πρόκριση.
14:33
Panos : Επισης νομίζο έτσι όπως λειτουργεί το NBA DRAFT τα τελευταία χρόνια και οι ομάδες περνουν συνεχώς πεδιά 18-19 χρόνων υπαρχουν νεαροί με πολλές υποσχέσεις για στην αμερικη αν καποιος τελιώσει 21--22 ετων και 25+ πόντους να έβαζε δεν τον παιρνουν γιατί προτιμούν μικρούς
14:34
Τασος : Ειμαι πολυ φανατισμενος η μηπως η χθεσινη διατησια στο ΠΑΟ CSKA ηταν πολυ κακη . Ειδικα ο Ισπανος και ο Ιταλος σφυριζαν βολες απο το πουθενα και μονο ο κοντρουλης Λετονος μασ εδινε κανα σφυριγμα
14:34
κονdin : πως νιωθετε που σαν μπασκετικοι δημοσιογραφοι απευθυνεστε σε τεραστιο πλεον και "ποιοτικοτερο" κοινο ?
14:35
Ανήκουμε σε αυτό το κοινό και ίσως κάποιες φορές να γινόμαστε...χειρότεροι. 
14:35
johnathan13 : Πιστευετε οτι ο τεοντοσιτς θα ειναι αυριο ενα επιπλεον βαρος για την αμυνα του παναθηναικου;
14:35
Αργύρης : Εάν ο παο έχει την ίδια δύναμη και ενέργεια όπως χθες θα περάσει!!! Εάν έβλεπε κάποιος χθες του παίκτες της τσσκα θα καταλάβαινε ότι δεν το πιστεύουν!!! Τι γνώμη έχετε ???
14:36
chris : Καλησπέρα σε όλους....ποιά θεωρείτε οτι θα ναι η αντίδραση της Ρεάλ πρωτίστως και δευτερευόντως της ΤΣΣΚΑ σε παιχνιδι do or die μιας και θεωρώ οτι είναι το πρώτο που δίνουν στη σεζόν ειδικα η Ρεάλ... Τις δικές μας ομάδες δεν τις φοβόμαστε σε τέτοια...ευχαριστω
14:36
Η Ρεάλ θα γυρίσει σε αυτό που ξέρει. Θα τρέξει. Η ΤΣΣΚΑ, ίσως να κάνει περισσότερα πράγματα στην ρακέτα με Κρίστιτς και Χάινς.
14:37
ROYNTI : Έλληνες... αν χάσουμε αύριο θα κουρέψω το τσουλούφι μου. P.s Με πόνεσε το σύνθημα σας "PUTA FERNANDES"
14:37
Heisenberg : Τελικά, σύμφωνα με Μίχαλο, ποιος είναι καλύτερος? Ο Dragic, o Calderon ή ο Span?
14:37
καφρο : Καλησπερα, παιδια! Πιστευετε οτι αν ο παναθηναικος μαρκαρει αποτελεσματικα την περιφερεια(ουιμς,φριτζον,μιτσοβ,)ειναι δυνατον να χασει απο τον καουν βοροντσεβιτς και χαινς;
14:37
cosy : συμφωνω οτι με την αλλαγη προπονηη στον ΠΑΟ αλλαξε η ψυχολογια, αλλα ρε παιδια μονο εγω ειδα αναρχια στα παιχνιδια του ΠΑΟ με την ΤΣΣΚΑ;
14:37
Ο Παναθηναϊκός είναι πειθαρχημένος στην άμυνα, αλλά δεν παράγει παιχνίδι στην επίθεση. Αυτό είναι το ζήτημα. 
14:38
George Xalkida : pisteuete oti an ta zeugaria htan olumpiakos tsska kai panathinaikos real twra h upo8esh prokrish 8a htan pio eukolh kai gia touos duo??? den lew oti oi ellinikes omades 8a htan favory alla 8a eixan perissoteres ph8anotites...>????
14:38
Giwrgos : Αυτη τη στιγμη η Μπαρτσα μοιαζει το μεγαλο φαβορι?
14:38
uncut : o Sergio Rodríguez γουσταρει λεει την μυκονο .. ξερετε κατι παραπανω για αυτο ?? ειναι παιδι του ανεμου ??
14:38
Και το μούσι...φερετζές;
14:38
Γιάννης : Γιώργο, ποια πιστεύεις πως θα είναι η αντίδραση της Ρεάλ μετά το χθεσινό «βατερλό» επιθετικά, με τα κακά ποσοστά ευστοχίας μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ? Πάντως κατά την δική μου άποψη ομάδα που δεν έχει plan b δεν έχει τύχη...
14:39
Είναι καλός προπονητής ο Λάσο και θα προσαρμόσει κάποια πράγματα σίγουρα.
14:39
ROYNTI : Συμφωννώ με τον Συρίγο και όχι με τον Μαγουλά! Κάτσαμε και χάσαμε από την Ζαλκίρισ γιατί δεν θέλαμε να παίξουμε πάλι στον τελικό με τον ΓΑΥΡΟ και αναγκαστώ να κουρέψω το σουλούφι μου!!!
14:39
κωστας : Σπυρο, δεν νομιζω οτι το διατυπωνεις σωστα. Ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου οτι ο ΠΑΟ με +70 περναει. Δεν μπορει δηλαδη να παει η Τσσκα στους 75-80 ποντους; Το ορθοτερο ειναι οτι για να εχει τυχη πρεπει να παει στο +70
14:39
leonidio : το κλειδι για ολυμπιακο ειναι να ειναι κοντα στο σκορ μεχρι το 25 για να καιει η μπαλα μετα και για παναθηναικο ειναι να μην βαλει Ο WEEMS πανω απο 12-14 ποντους
14:40
καφρο : Και για να θυμηθουμε λιγο τον ζοτς μια ζωνη 1-4 με τον γκιστ πανω στον ουιμς,ακομη και μια ματς απ ζωνη τυπου μπλατ δεν θα βοηθουσε την ομαδα ειδικα στο τελος;;;
14:40
Ποιοι έπαιζαν όμως αυτή την ζώνη; Θυμήσου τους παίκτες και την ενέργεια που έβγαζαν σε αυτή την ζώνη προσαρμογής.
14:40
Arouba : Ως λάτρης του run n gun των Golden State ελέω splash brothers, έχουμε ελπίδες να αποκλέισουμε Clippers?
14:41
Con7 : o olympiakos prepei na veltiwsei ta pososta tou stis eleutheres voles. sto deftero paixnidi isws na exase gia auto to logo. opos kai pses ean den kanw lathos oi xamenes voles itan panw apo 10. i diafora tha eixe ekto3eutei. as elpisoume oti tha exei kalytera pososta tin paraskevi
14:41
MAΡΙΟΣ : βλεποντας το μαυροκεφαλιδη να εχει τοσο θετικη συμμετοχη στον αγωνα πιστευετε πως ο παναθηναικος μπορει να τον χρησιμοποιησει περισσοτερο στον 5ο αγωνα?
14:41
luis tsa.... : Paidia kaka ta psemata sto tsska-panathinaikos tha tin kanoun 2pragmata.i diaitisia k o mesinas.o alvertis einai apiros sto na vlepei tis leptomeries.nomizo kati tha tou eipe til o zots.k deuteron otan i diafora einai stous 8pontous o kristic pataei kathara grami k meta dexomaste i gool faoul i 3nto.k kati alla pou ta exoume iposti ta teleutea xronia verolino me barca tourkia tsska k ksana barca
14:41
Κωστας : Γιώργο, συμφωνώ αρκετά με τη διαπιστωσή σου για το Φράγκι, όσο και για το Μαυροκεφαλίδη και τη συσπείρωση της ομάδας. Θα πρόσθετα ότι έχει μειωθεί λίγο και ο χρόνος που παίζει ο 3Δ κάτι το οποίο με εξέπληξε θετικά. παρα ταύτα ( δεν έχει σημασία αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ηήταν λάθος η αλλαγή τπου Πεδουλάκη) επειδή το ευρωπαικό μπάσκετ είναι περισσότερο πνευματικό παιχνίδι αισθάνομαι ότι η έλλειψη εμπειρου προπονητή αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα.
14:41
χελωνα : τι λειπει απο τον παπαπετρου εκτος απο εμπειρια?
14:42
Τρίπλα και καλύτερο σουτ από μέση απόσταση. Όλα φτιάχνονται αν βρει χρόνο. 
14:42
gilmar : ΄που οφείλεται η εικόνα του μπράμος? αν δεν ανέβει αγωνιστικά, θεωρώ ότι δεν έχει ελπίδα ο παο
14:42
Πανος Χολαργος : Ανεξαρτητου αποτελεσματος ο Ολυμπιακος δεν πρεπει να κινηθει δυνατα για μεταγραφες το καλοκαιρι;
14:43
Πιο προσεκτικά σίγουρα αλλά δυνατά; Πέρασαν, και σωστά, οι εποχές των πέντε παικτών με δύο εκατομμυρίων συμβολαίων.
14:43
λεωνιδας : Τασο θελω την γνωμη σου για τν μετακινιση του Μιροτιτς στον νβα και τν γνωμη σου για του πεισερς και του νικς φετος???
14:44
Δεν νομίζω ότι άμεσα μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από τον Τελέτοβιτς. Ακόμα και ο Άντιτς έπαιξε γιατί είναι σκληρός. Οι Πέισερς δείχνουν λίγο αποσυντονισμένοι λόγω...πρωτιάς, οι Νικς βρήκαν τον εαυτό τους: ασόβαροι.
14:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ : Αγαπητέ αδελφέ Τάσο το να συγκρίνεις τον Ντραγιτς με του Σπανούλη, είναι σαν να συγκρίνεις εμένα με τον Γιάννη τον Γιατρό. Έλεος με τον Ντράγκιτς ... ένας διαφημισμένος Λιαδέλης πολυτελείας ειναι ...
14:45
Που δεν μας πήγε και στα πλέι οφ. Αλλά σε απόλυτη σύγκριση; Όταν ο ένας παίζει βασικός στο ΝΒΑ και αναδεικνύεται και πιο βελτιωμένος, για μένα δεν μπορεί να τεθεί θέμα σύγκρισης, αγαπητέ εν Χριστώ Βασίλειε.
14:45
ΠάνοςΚαλαμάτα : Σε μια πιο σουρεαλιστική αναγωγή ο Ρούντι και ο Κόλινς είναι ίδιοι ο Ντράζεν και ο Τζόρνταν όνταν κατεβάζουν μπάλα (στο dribling). Μοιάζουν πάρα πολύ σε στυλ τρεξίματος. Μη βιαστείτε να με... βρίσετε !!!
14:46
Γρηγορης : Καλησπέρα κύριοι. Αναμενουμε με μεγαλο ενδιαφερον τα παιχνιδια αυριο, οπως και τις ματσαρες στα πλει-οφ της Δυσης. Τάσο μου,νομιζω οτι οι nets βρισκουν τους heat στους ημιτελικους της ανατολης,
14:47
Ναι, ναι, λάθος δικό μου. Είναι 4-5 Σικάγο-Ουάσιγκτον.
14:47
Πανος : Στο NBA φαίνεται οτι θα γίνουν τα playoff των εκπληξεων φετος. Ποιος λες να το πάρει; Εγώ νομίζω οτί θα είναι κακό για το NBA να το πάρουν πάλι οι Heat
14:48
Μεγαλώνει ο θρύλος του Λεμπρόν έτσι. 
14:48
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Σπύρο καλα τα είπες ο ολυμπιακος πρεπει να εξαφανισει πάλι οπως χθες lull kai Rodriguez αλλα παραλληλα θα πρεπει να βελτιωσει το ποσοστο στα τριποντα το οποιο στα δυο παιχνιδια στο σεφ ηταν τραγικο
14:48
Stelios : Αν ο Ολυμπιακός κάνει το come back από 0-2 σε 3-2, θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερο επίτευγμα από το -19 της Κωνσταντινούπολης. Είναι μακράν της δεύτερης, η συμπαθέστερη ομάδα από τρίτους στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Λιθουανοί, Τούρκοι, Σέρβοι, ακόμα και κεντρικο Ευρωπαίοι, έχουν γοητευτεί από την προσπάθεια μίας ομάδας με έλλειμμα ταλέντου έναντι όλων των υπολοίπων 3 χρόνια τώρα αλλά με περίσσευμα ταπεινότητας, ψυχικών αποθεμάτων και ομαδικότητας στην πράξη.
14:48
nick 7 : Η αλλαγή του Κατσίβελη δείχνει πως ο μικρός θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο 5ο αγώνα??
14:49
Δείχνει ότι ανοίγει τις αλλαγές ο Μπαρτζώκας για να δώσει ανάσες.
14:49
foki13 : Ενα σχόλιο για τους διαιτητές σε Μαδρίτη(Λαμόνικα,Ρότσα) κ Μόσχα..
14:49
Παναγιωτης : Χθες κλειδι δτην νικη του ολυμπιακου ηταν ο παπαπετρου. .ο ολυμπιακος ομως κατα την γνωμη μου για νικησει πρεπει να χει και αλλον ψιλο σε καλη μερα εκτος του ντανστον.ο παναθηναικος εχει πιο πολλες ελπιδες μεχρι και τελικο γιατι ο ολυμπιακος και να περασει θα βρει την μπαρτσελονα που ειναι η πιο φορμαρισμενη αυτη την περιοδο
14:49
liverpool 98 : o olumpiakos pisteuw exei perisoteres elpides apo ton pao...o pao 8a perasei mono an o diamantidhs stamathsei ta la9h pou sthxizoun stn arxh kai sta mesa tou agwna...dhl prepei na doume ena polu kalo palio diamantidh
14:50
ΓΙΩΡΓΟΣ : Πιστευω οτι ο Παππας θα μπορουσε να εχει χρονο συμμετοχης με βαση την αποδοση του Καρυ. Τι πιστευετε :
14:50
Δύσκολο γιατί ο Κάρι είναι πιο καθαρό δυάρι και κινείται καλύτερα χωρίς τη μπάλα στο χώρο.
14:50
ΜΙΧΑΛΗΣ : Από άποψη τακτικής πια όλα έχουν ειπωθεί λίγο πολύ για τον ολυμπιακό. Μένει να δούμε αν μπορεί να επαναλάβει την τακτική του στην άμυνα εκεί μέσα. Το θέλουμε πάρα πολύ.
14:50
Νίκος Παοκαρα : Παιδιά καταρχήν καλησπέρα.. Ποιος πιστεύετε πως έχει παραπάνω πιθανότητες πρόκρισης στο F4 ;;Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;;
14:51
50-50, αυστηρά
14:51
μανη13 : αυτος ο γουιμς εκει που δεν εβαζε τιποτα..τα τελευεταια 2 λεπτα οτι εριχνε ηταν μεσα...για λιγο να μας την κανει...ο μπραμος εχει σιγησει στην επιθεση..
14:51
μανη13 : αυτος ο γουιμς εκει που δεν εβαζε τιποτα..τα τελευεταια 2 λεπτα οτι εριχνε ηταν μεσα...για λιγο να μας την κανει...ο μπραμος εχει σιγησει στην επιθεση..
14:51
Γιάννης Κ. : Μου κάνει εντύπωση πως δείχνει τόσο καταπονημένος ο Διαμαντίδης(όχι μόνο φέτος).Ώρες ώρες θυμίζει σαραντάρη.Πια μπορεί μόνο να σουτάρει στατικό τρίποντο και να πασάρει στο pick & roll.Δυσκολεύεται να περάσει ακόμα και τον Κρίστιτς στο ένας εναντίον ενός και στην αμυνά επίσης συχνά μπάζει.ΟΚ,δεκτό το ξεζούμισμα όλα αυτά τα χρόνια αλλά γι'άυτό δεν έκοψε και την εθνική?Για να αντέξει λίγο περισσότερο?Ο ΠΑΟ θα πρέπει άμεσα (δηλ.από του χρόνου)να απεγκλοβιστεί από το "στηρίζομαι στον Δ/Δ" και να χτιστεί σε νέα λογική.Αποδεικνύεται πόσο τεράστιο είναι το βάρος της φανέλας ΠΑΟ & ΟΣΦΠ αλλά και πόσο μεγάλη είανι η λιγοψυχία ΤΣΣΚΑ & Ρεάλ (την τελευταία 15ετία και όχο μόνο φέτος).Παραμένουν όμως τα απόλυτα φαβορί
14:51
giannis : spyro, den pisteyeis oti genika to amyntiko paixnidi tis real(poy den yparxei gia mean), eynnoei ta megala paixnidia apo ton spanoyli?kai kat epektasi toy perperogloy?
14:52
Δεν είναι εύκολο το μαρκάρισμα του Ρούντι. Αν φύγει το σκορ, θα χρειαστεί ο Περπέρογλου για τα σουτ του. 
14:52
kostas 13 : παιδια ο παο και ο οσφπ πηστευεται οτι μπορουν να νικησουν ?
14:52
redlimassol : Γεια σας απο την ομορφη Κύπρο.Σγχαρητήρια στον ΘΡΥΛΟ για την μεγάλη εμφάνιση.Τι γίνεται με τον Law.Θα επιστρέψει το καλοκαίρι επειδή ακουγονται φήμες πως παγωσε με την διοίκηση.Επίσης κάτι ακούγεται και για Καιμακογλου..Γνωρίζεται κάτι
14:53
Από όσο ξέρω, ο Κάι, δεν αφήνει την Καζάν ούτε για να αναλάβει πρωθυπουργός.
14:53
Αλεξης : μιας και εχω φιλο που του αρεσουν τα στατιστικα μ ενημερωσε οτι οποτε εχουμε απο 18 ασιστ δε χανουμε και χθες ο ολυμπιακος ειχε 17!τι εχετε να πειτε για αυτο το στατιστικο
14:54
Ότι μεταφράζεται σε ομαδικό μπάσκετ. Όποιος παίζει ομαδικά, έχει πολλές πιθανότητες για νίκη. 
14:54
rubio13 : ο διαμαντιδης πρεπει να παιζει λιγοτερο απο του χρονου και να αποκτησουμε ενα πλει μεικερ της προκοπης και ενα σωστο συγχρονο 5αρι αφου διωξει 3-4 παικτες και παρει και προπονητη πραγματικο διαφορετικα ευρολιγκα δεν θα δουμε ειναι η αποψη μου.συφμωνειτε;
14:54
Παναγιωτης : αληθευει οτι ο πετγουει πριν αρχισει το μπασκετ εκανε κολπα με αλματα με την παρεα του ??
14:54
Σπύρος : Για όσους πιστεύουν ότι ο Παναθηναικός θα παίζει καλύτερα χωρίς Διαμαντίδη, η απάντηση θα δοθεί σε 2 χρόνια που θα παίζουμε χωρίς αυτόν... Τότε ή θα μετανοιώνουν ή θα αναπολούν...
14:54
thanos : Ποιο ειναι το μπατζετ της ΡΕΑΛ της ΤΣΣΚΑ και ποιο των δυο ελληνικων ομαδων ;
14:55
Η Ρεάλ λόγω κι εφορίας, φτάνει στα 30. Η ΤΣΣΚΑ άγνωστο των ...αγνώστων. Συνεννούμαστε νομίζω.
14:55
δημητρης : προσωπικα πιστευω ο διαμαντιδης να μενει παγκο στην αρχει και να ξεκινα ο wright για να μπαινει πιο φρεσκος στο πρκε,Κατι σαν τον Ginobili στους Σπερς
14:56
Βασικός όπως ο Νας στα 40 του.
14:56
Σωτηρης : Ο Λασμε εχει "χασει" εδαφος και δεν μπορω να το εξηγησω...Οσον αφορα τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ειναι τεραστιος και εντος και εκτος παρκε. Και η Αρμανι εκανε το μπαμ της και απλα εμεινε εξω οταν χρειαστηκε πραγματικα να μιλησει η εμπειρια και η φανελα
14:56
kat7 : Για την Εθνκη τι γινεται ειναι κλεισμενος ο Κατσικαρης ? οι ΝΒΑερ θα ρθουν εθνικη παντως απο οτι φαινεται η επιλογη του προπονητη για την τελικη 12αδα θα ειναι παραπολυ δυσκολη
14:57
Είναι κοντά ο Κατσικάρης, αλλά ακόμα το οικονομικό είναι ζήτημα. Ο Κουφός θα έρθει λόγω Μουντομπάσκετ, ένα ζήτημα υπάρχει με Καλάθη και την ποινή του στο ΝΒΑ. 
14:57
ilias : ο Λουκας σε αυτην την σειρα οσο παιζει δειχνει οτι ειναι ψυχολογικα ετοιμος να βγει μπροστα.Χθεσ φανηκε ξεκαθαρα με το οτι πηρε πολλες επιθεσεις 1 εναντιον 1.Πολλα συγχαρητηρια ομως και στον Αλβερτη, που τοθ δινει χρονο συμμετοχης και τον πιστευει
14:57
Ψαροκασέλας : Τάσο (Μαγουλά), ξαναδές το replay. Χορεύει τουίστ με το αριστερό, δες που παίρνει τη μπάλα και που καταλήγει την ώρα του σουτ. Μην ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε ... !
14:57
pancho : θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση, οπως το σκεφταεται οποιος εχει το θαρρος να απαντησει, χωρις περιστροφες, γιατι ο οσφπ εχει τοσο ευνοικες διαιτησιες απο το φαιναλ φορ του βερολινου(συμπεριλαμβανομενου) και μετα, και ο παο τοσο, μα τοσο, κακες?
14:57
Κωστης : Σε καμια περιπτωση δε πρεπει να μηδενιζεται ο τεραστιος Διαμαντιδης αλλα αποψη μου ειναι οτι πλεον ειναι μονο για να δινει ποιοτικα 15λεπτα απο τον παγκο.Επισης θελουν ξηλωμα ολοι οι υπολοιποι κοντοι αν θελει ο παο να ξαναπρωταγωνιστησει.Ουκιτς καλο ταλεντο,αλλα χαμηλο μπασκετικο iq,καρυ καλος για κηφισσια (που σαι ρε νικολας???)ραιτ λιγα πραγματα
14:58
marrrr : την μπαρτσελονα που τρεχει σαν ρεαλ και παιζει 5ον5 σαν τσσκα ποιος θα τη σταματησει φετος? μονο ο ιδιος της ο προπονητης μπορει. αυτος τη φτιαχνει αυτος την καταστρεφει ΚΑΘΕ χρονο
14:58
Κώστας : Γιώργο καλησπέρα!Ειλικρινά μιλώντας, θεωρείς πως ο Διαμαντίδης είναι ικανός να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν 1 χρόνο ας πούμε ή πιστέυεις πως είναι νομοτελειακό το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει;Φιλικά
14:58
Κώστας : Γιώργο καλησπέρα!Ειλικρινά μιλώντας, θεωρείς πως ο Διαμαντίδης είναι ικανός να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν 1 χρόνο ας πούμε ή πιστέυεις πως είναι νομοτελειακό το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει;Φιλικά
14:58
Πάνος : Σκέψου Σπύρο να υπήρχε Λο,Περπέρογλου στην σειρά.Μεγάλες ατυχίες φέτος όπως και η μεταγραφή του Άλεξ Τάιους που ακυρώθηκε το Νοέμβριο εξαιτίας του τραυματισμού του Σον Τζέιμς.Ακόμη και έτσι πιστεύω ότι θα περάσουμε γιατί είμαστε πιο ομάδα.Ισχύει ότι έχουμε κλείσει τον Νέλσον του Ερυθρού Αστέρα για το καλοκαίρι;
14:58
Νωρίς είναι ακόμα. 
14:59
Antonis : Tromeres seires kai oi dyo! Poso asxhma mporei na ais8anontai oi an8rwpoi hs real kai ths CSKA antistoixa me ayth thn diastayrwsh! O Papapetrou ekleise hn trypa sto 3 twn 2 prwtwn agwnwn? O Danston vriskei kai ta kanei h einai toso kalos paikths? Giati o Diamantidhs den mporei na sorarei ka8olou fetos? kai genikotera gt den paizei ka8olou kontra sthn CSKA akoma kai amyntika! Telos, Einai provlhma to skasimo tou paw ka8e teleytaio 2lepto twn krisimwn match h apla einai tyxaio logw kai poiothtas antipalou(8ymizw spanoulh weems pou h se kerdisan h paraligo na se kerdisoun) Y.g 8a perasoun kai oi dyo : O Pao to xrwstaei apo persy opws kai o mhtsos einai kairos na dei3ei gt einai o kalyteros guard kai o Olympiakos ths exei parei ton aera kai veltiwnetai ais8hta apo paixnidi se paixnidi ka8e seiras kati pou den kanei h Real pou paramenei stasimotath sthn seira!
14:59
marrrr : ρε Τασο σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση αλλα λασμε καλυτερος του ντανστον? αν δεν κανεις πλακα ειναι αδιανοητη η απαντηση σου
15:00
Και πέρυσι όταν τέθηκε θέμα, έλεγα ότι θα προτιμούσα τον Λάσμε από τον Χάινς. Είναι πιο πλήρης από τους άλλους δύο, με μικρή διαφορά. Γι αυτό τον προτιμώ. Βάζει τις βολές, τελειώνει φάσεις, πασάρει και είναι το ίδιο καλός σε ατομική και ομαδική άμυνα. 
15:00
dida : νομιζω ο macioulis ειναι ο παικτης κλειδι στα 4 ματς και σε αμυνα και σε επιθεση ποια ειναι η γνωμη σας
15:00
Keeper of the 7 keys(και τα τρία)
15:01
ΚΥΡΙΑΚΟΣ : ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?
15:01
marrrr : ο μπουρουσης το αξιζει το κραξιμο? θεωρω πως ναι, η γλωσσα του ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το μεγαλο του ταλεντο. τετοια επαρση για ατιτλο παιχτη δε δικαιολογειται. μη μου πειτε για ευρωμπασκετ 2005, δεν επαιζε λεπτο
15:01
Ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο. Ταπεινή γνώμη, δεν έχει καμία έπαρση. Ότι άλλο συζητείται.
15:02
ΚΥΡΙΑΚΟΣ : ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?
15:02
Δημηρτης13 : καλησπερα!θα ακουστει λιγο χαζο αλλα επιμενω οχι τοσο γι αυτα τα ματς αλλα κ για τα προηγουμενα! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΑς Κ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ?!δν ειναι οπως ο παπαπετρου ταλεντα που τωρα βγαινουν!ειναι στην καταλληλη ηλικια για να κανουν το αλμα στην καριερα τυς κ αν δν τους βαλεις να παιξουν δν θα κερδισεις τπτ μονο θα χασεις! την γνωμη σας γι αυτον τον προβληματισμο μου!επισης μπορει ο παναθηναικος το διπλο στην μοσχα?! τι θα αλλαξει αν παιξει η οχι ο τεοντοσιτς?! ευχαριστω
15:02
Αν είναι σε καλή κατάσταση θα δυσκολέψει την άμυνα του Παναθηναϊκού με την έννοια ότι τώρα αφήνει τον Τζάκσον να σουτάρει.
15:02
Αν είναι σε καλή κατάσταση θα δυσκολέψει την άμυνα του Παναθηναϊκού με την έννοια ότι τώρα αφήνει τον Τζάκσον να σουτάρει.
15:03
Vent : O pappas k o giankovits giati den paizoun katholou? Opote xrisimopoiithikan itan thetikotatoi kai oi 2. Ti simveni telika???
15:03
Τάκης Ο'χάρας : Τάσο, πολλά κιλά έχεις παχύνει ρε φίλε; Κάνε κάτι, νέος άνθρωπος...
15:03
δε σας ακούω : μαγουλά deftones ή kasabian? ιδού η απορία
15:04
Με το μαχαίρι στον...κρόταφο, deftones αν και είμαι του πιο κλασικού ήχου. Τάκη μου, με παχαίνει η κάμερα. 30 κιλά μου βάζει.
15:04
δημητρης : η ρεαλ δεν κανει μεγαλο rotation στα γκαρντ.ποσο πιστευεις θα αντεξουν οι ρουντι σερχιο και γιουλ.γιατι ειναι 3 παιχνιδια σε 5 μερες.θα τους βγει η κουραση?
15:04
Antonis : Tromeres seires kai oi dyo! Poso asxhma mporei na ais8anontai oi an8rwpoi hs real kai ths CSKA antistoixa me ayth thn diastayrwsh! O Papapetrou ekleise hn trypa sto 3 twn 2 prwtwn agwnwn? O Danston vriskei kai ta kanei h einai toso kalos paikths? Giati o Diamantidhs den mporei na sorarei ka8olou fetos? kai genikotera gt den paizei ka8olou kontra sthn CSKA akoma kai amyntika! Telos, Einai provlhma to skasimo tou paw ka8e teleytaio 2lepto twn krisimwn match h apla einai tyxaio logw kai poiothtas antipalou(8ymizw spanoulh weems pou h se kerdisan h paraligo na se kerdisoun) Y.g 8a perasoun kai oi dyo : O Pao to xrwstaei apo persy opws kai o mhtsos einai kairos na dei3ei gt einai o kalyteros guard kai o Olympiakos ths exei parei ton aera kai veltiwnetai ais8hta apo paixnidi se paixnidi ka8e seiras kati pou den kanei h Real pou paramenei stasimotath sthn seira!
15:05
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘ/ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΤ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕ ΤΑ @@@ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ..ΕΛΕΟΣ ΑΚΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ''ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΕ ΛΕΗΚΕΡΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ''ΜΕ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 3 ΔΕΚ.37-41.ΑΚΟΥ ''ΜΥΘΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ''ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 38 ΠΟΝΤ, ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΤΣΚΑ ΕΛΕΕΟΟΟΟΟΟΣ ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ
15:05
Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Μόνο αυτό.
15:05
Κωνσταντινος : Ντάξει δέν είπαμε και να τον υποδεχτείτε σαν τον Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ αλλά όχι και τέτοιο μίσος ρε παιδιά...Ο λόγος για τις αποδοκιμασίες στον Μπουρούση
15:06
vankouvanos7 : Με τον τεράστιο Acie Law θα είμασταν ήδη στον τελικό. τι πιστεύετε? θα μείνει?όχι βέβαια ότι τα παιδιά δεν τον έχουν αντικαταστήσει επάξια. όσο ζούμε ελπίζουμε για το τρίτο συνεχόμενο. αλλιώς τους αποθεώνουμε και περιμένουμε για του χρόνου
15:06
Γιώργος Πάτρα : Τρομερό φορμάρισμα Μπαρτζώκα,και αγωνισρικη άνοδος Λοτζέσκι συν οτι ο Ολυμπιακός με την πλάτη στον τοίχο είναι φαβορι,άρα τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά για αύριο.Πρέπει όμως να τραβήξει λίγο και ο Σλούκας με τα σουτ ψυχολογίας.Αυτο και την ίδια συνταγη στην άμυνα.Συμφωνείτε;.Ευχαριστω.
15:06
Alex : Καλησπέρα και απο μενα!Τι πιθανότητα δίνετε (αν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες ) στο να περάσει ο ολυμπιακος ο οποίος λογικα θα εχει και την ψυχολογία στα ύψη ,,,;
15:06
Πασχάλης Ανδρούδης : Πάψτε πια για το Θεό να δίνετε άλλοθι στον Διαμαντίδη που και τα καλάθια έσπασε και πήγε να χάσει το ματς. Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί ...
15:06
makis : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ........
15:07
bihlopoulakis : Giat tosous traumatismous o Osfp ta teleutaia xroniaqq
15:07
Theo : Ο νικητής του ΠΑΟ ΤΣΣΚΑ είναι ήδη τελικό. Από απέναντι πιο δύσκολη κατάσταση. Η μπαρστελόνα νομίζω είναι αρκετά υπολογίσημη δύναμη. ΠΡαγματικά απογοήτευση η Ρεαλ. Με τόσα αστέρια (θυμίζει χρυσές εποχές ΠΑΟ με τα μεγάλα συμβόλαια) και να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι (χωρίς να μειώνω τον Ολυμπιακό σαφώς που παίζει μια χαρά μπάσκετ). Κατα τα άλλα ο Μαυροκεφαλείδης πολλά @@ μετά από τόσο δύσκολη χρονιά. Ας καταφέρουν και περάσουν οι ελληνικές ομάδες θα είναι τρομερό επίτευγμα. Να ρωτήσω για Φ4; Τι παίζει από τιμές Περιμένουν γεμάτα γήπεδα ή κάτι σαν Λονδίνο;
15:07
ΘΩΜΑΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΡΜΑΝΙ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ Η. Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ?
15:07
Το Μιλάνο δεν ήταν έτοιμο τελικά. Έκανε καλή δουλειά αλλά εκεί που κρίνονταν τα πάντα, φάνηκε πως μετρά η πείρα της Μακάμπι.
15:08
Γιάννης Κ. : Ο Δ/Δ είναι τεράστιος παίκτης αλλά υπάρχουν πλέον στιγμές που θυμίζει παλαίμαχο 40άρη.Απειλεί μόνο με στατικό 3ποντο,σε οποιαδήποτε μπούκα ψάχνει σχεδόν αποκλειστικά την πάσα,στα πόδια δεν μπορεί πια να περάσει ούτε τον αντίπαλο σέντερ,δεν μπορεί να τρέξει τη μπάλα και συχνά πια μπάζει και στην άμυνα.Παραμένει βέβαια ο κορυφαίος στο pick&roll,στο να διαβάζει την άμυνα και να πασάρει εκεί που πρέπει.Περίμενα, έχοντας κόψει και την εθνική να έδειχνε(την τελευταία 2ετία τουλάχιστον) λίγο περισσότερο φρέσκος.ο ΠΑΟ πρέπει άμεσα(από του χρόνου) να αρχίσει να απεγκλοβίζεται μειώνοντας αρχικά χρόνο συμμετοχής.ΠΑΟ & ΟΣΦΠ είναι οι πιο βαριές μπασκετικές φανέλες της 15ετίας.Ρεάλ και κυρίως οι Ρώσοι οι πιο λιγόψυχοι αλλά παραμένουν τα μεγάλα φαβορί.
15:08
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Πολύς λόγος για τη διατησία γίνεται παιδιά. Κατά τη γνώμη μου στην ευρωλίγκα δεν υπάρχουν διατητές που μπαίνουν στους αγώνες με σκοπό να καθορίσουν τον νικητή. Αυτό που σίγουρα υπάρχει κατά τη γνώμη μου πάντοτε είναι ο διαχωρισμός των ομάδων σε παιδιά και αποπαίδια ως προς την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα χέρια τους στην άμυνα και να κινουνται στα σκριν. Χωρις να αναφέρω ονόματα θα πω πάντως ότι μια ομάδα μας ανήκει στα παιδιά και μια στα αποπαίδια αλλά σε κάθε περίπτωση η τέλικη έκβαση και για τις δύο θα κριθεί απο τις ίδιες.
15:08
tolis : me lamonica o osfp ,super
15:09
Panos : Einai olofanero pws h real einai me thn plath ston toixo kai tha exei oloi thn piesh panw tis.An thelete to sxolio mou,o agwnas tha einai paromios me ton 2o sthn madriti,me thn moni diafora o Olimpaiakos tha einai o megalos nikitis.Oso afora tis metagrafes,h omada mas exei apodei3ei pws einai h poio astathis omada se thema metagrafwn(me ekseresi 3-4 paixtes) meta to telos ths sezon loipon prepei na krathsei sthn omada vasikous paixtes na tous desei (Dunston,Petway,Simons,Mat) to mono pou xriazete einai enas gard mexri na girisei pisw to megalo onoma pou legete Acie Law . (oso gia ton Collins,siga siga,dinei apadiseis)
15:09
ΚΩΣΤΑΣ : χτες ο ΔΔ ΕΒΑΛΕ 7 ΠΟΝΤΟΥς 6 ΑΣΙΣΤ 4 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 4 ΛΑΘΗ ΣΕ 35 ΛΕΠΤΑ.ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙ;;;ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙ;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
15:09
πανος : δυο παρατηρησεις. 1ον ο ολυμπιακος ειναι η πιο deny-to-lose ομαδα της ευρωπης τα τελευταια 10 χρονια αλλα συνιστα αποτυχια η απωλεια της 2ης θεσης απο το μιλανο. 2ον αυτο με τον παππα που δεν παιζει ειναι ανεκδοτο?? ο μιχαλης ο τζρνταν τζουνιορ ειναι???
15:10
λεωνιδας : ποια θα ηταν η καλυτερη πενταδα στην ευρολιγκα μεχρι τωρα για εσας???
15:10
Charlie : Αφήστε το μάγκες δεν απαντάμε για τον παππα.εχει πέσει εντολη μάλλον.δεν εξηγείτε αλλιώς.εδω και μία ώρα στέλνω και δεν τα χουν περάσει..
15:10
Απαντήσαμε αφενός και δεν προκάμουμε εγκαίρως. Τα περισσότερα απαντώνται. Έξι χέρια έχουμε.
15:11
Εξάστερος Νικόλας : Για να παρει το παιχνιδι στην Μοσχα ο Παναθηναικος και την προκριση,πρεπει να περασει το οριο των 72 ποντων πιστευετε.;
15:11
Κοντά στους 70. Πάνω από 65, αφού μιλάμε με αριθμούς.
15:11
Charlie : Δηλαδη κύριε Τάσο,πιστεύετε οτι δεν θα μπορούσαν να δώσουν ανάσες σε μία σειρα 5 αγώνων ουτε ο παππας ουτε ο βλαντο?
15:12
Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια κρίθηκαν στην μία κατοχή. Όχι, δεν νομίζω ότι θα βοηθούσαν σε μία τόσο κλειστή σειρά. Του χρόνου, σίγουρα. 
15:12
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : απλα πραγματα η ρεαλ διαλεξε να μην παιξειημιτελικο με την γηπεδουχο Αρμανι γιατιπαιζουν ακριβως το ιδιο μπασκετ προτειμησε δλδ να μην χασει η φιλοσοφια παιχνηδιου της εκανε καλα ο ΛΑΣΟ?για μενα ναι.. αυτο ασχολειαστε οπως και Χατζηγεωργιου
15:12
XARALAMPOS : ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ,ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ Φ4 ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ..ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
15:12
πανος : σε ενα βιντεο λεει ο σπυρος οτι ο σερχι ειναι καλυτερος απο τον καλντερον. μιλας για τον πρωην προεδρο της ρεαλ στο ποδοσφαιρο μαλλον γιατι απο τον αλλον δεν ειναι καλυτερος σε κανενα συμπαν.
15:12
Βασιλης : Πιστευετε οτι η ρεαλ εχει ξεμεινει απο ενεργεια ?
15:13
Γιωργος Τρικαλα : Επειδη παιζω μπασκετ & ξερω,οτι αλλο να παιζεις στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ & αλλο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,οπως & να εχει το θεμα........Κανενας απο τους ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ δεν ξεχασε το μπασκετ,απλα θελουνε το χρονο τους...Τα λεω σωστα;Παιχτης ειμαι & το ξερω αυτο.....
15:13
karras13 : Ο Λετονός ρεφερι δεν είναι σαν ξάδερφος του Κασιδιάρη?
15:13
Γιώργος Δ : ΄Σνα μεγάλο μπράβο στους παίκτες του Παναθηναικού. 2 χρόνια μετά τη φυγή του Ζοτς και τη ριζική αλλαγή του ρόστερ υπάρχει ακόμα η αύρα και η φανέλα του πρωταθλητή. Μην ξεχνάμε πως ειναι η τριτη συνεχόμενη φορά (2η με μειονέκτημα έδρας) που ο Παναθηναικός πηγαίνει σε 5ο παιχνίδι. Και το κάνει αυτό φέτος χωρίς να έχει πάρει τιποτα επιθετικά από τους 2 κορυφαίους σουτερ του (Μπράμος Κάρι) βέβαια ο Μπράμος είναι top στην άμυνα για αυτό ο Αλβέρτης τον περνάει συνέχεια μέσα στο τέλος. Όσο για τον 3D, μπορεί να μην σκοράρει αλλά δείτε λίγο τι κάνει στο γηπεδο...Τυχαίο ότι μετά απο 10 χρονια στον ΠΑΟ έσπασε ρεκορ ασιστ σε μια χρονια? Συμφωνείται πως το κλειδί για Μοσχα είναι ο Γκίστ?
15:14
GATE 7 : ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ CΟΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ
15:14
Δημήτρης : Ο αθλητισμός θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ειρηνικός πόλεμος. Χθες και στα δύο παιχνίδια, ιδίως του Παναθηναϊκού δοθήκαν και μαθήματα ζωής: καπατσοσύνη, ευφυΐα, αλλά κυρίως πίστη μέχρι τέλους (τρίποντο Φώτση). Ρωτώ: Φτάνουν για τις ρεβάνς;
15:14
λευτερης : φιλε γιωργο Συριγο ειμαι ολυμπιακος παρακολουθω την εκπομπη σου στο νοβα ηθελα να σου πω οτι εισαι πολυ σοβαρος δημοσιογραφος αντικειμενικος και πραγματικα δεν με νοιαζει τι ομαδα εισαι αλλα να ξερεις οτι ειμαι αρρωστος ολυμπιακος και ο τροπος που προσεγγιζεις και σχολιαζεις ολες τις ελληνικες ομαδες με αναγκαζουν να σου πω ενα μεγαλο μπραβο!!!!και κατι τελευταιο ο ολυμπιακος θα παρει την προκριση!!
15:14
karras13 : @uncut όντως γουσταρει Μύκονο παει κάθε χρονο με την κοπελα με την οποία στην Ισπανία αποτελούν το πιο fashion icon ζευγαρι που σχετίζεται με αθλητισμο
15:15
αλεξης7 : βλεποντας αυτη την τσσκα δεν κανει ΜΠΑΜ οτι λειπει ενας ασσος?σε ολες τις θεσεις εχει υπεροπλα αλλα στην πιο κομβικη υστερει δραματικα
15:15
αλεξης7 : βλεποντας αυτη την τσσκα δεν κανει ΜΠΑΜ οτι λειπει ενας ασσος?σε ολες τις θεσεις εχει υπεροπλα αλλα στην πιο κομβικη υστερει δραματικα
15:15
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : επρεπε να αστοχησει ο ουκιτσ στην 2 βολη??
15:16
Νικος : Οταν μπηκε ο Διαμαντιδης στο 63-54 η διαφορα μειωθηκε και πηγαμε παραταση. Νομιζω οτι πλεον η ομαδα μπορει να παιζει και χωρις εκεινον στα κρισιμα.Επιπλεον, αν ο μαυροκεφαλιδης ανεβαινει ετσι το καλοκαιρι βλεπετε να μενει;;Αλλες κινησεις θα γινουν για την ομαδα;;
15:16
carter : ti ginete me brown st olimpiako?
15:17
Δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ένας τέτοιος παίκτες. Νωρίς να πούμε για το καλοκαίρι. Αποστολή μου, αν είσαι σίγουρος ότι ο παίκτης που εκτελεί την βολή θα βρει στεφάνι, την χάνεις αλλά αν δεν είσαι; Δεν την χάνεις. 
15:17
παναγιωτης : καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. ακουγοντας τις ειδησεις στο μεγκα, εκαναν αναφορα για λαθος του ουκιτς που δεν εχασε τη δευτερη βολη λιγο πριν το φιναλε, αλλα εχω διαβασει οτι δεν υπηρχε εντολη απο τον παγκο για κατι τετοιο. τελικα τι ισχυει; και αν το δευτερο δεν ειναι λαθος να χρεωνουν στον ουκιτς την παραλιγο ηττα;
15:17
πανος : η ελλαδα ειναι η χωρα που εχει αποκαλεστει μπασκετικο σιχαμα ο ναβαρο και οχι ο γιαννης μπουρουσης
15:17
Andreas : PanosKalamata toulaxiston ierosylos
15:18
Χρήστος ¨Άρτα : Αν μεινει ο collins και με law υγιή, φεύγει κάποιος απο το roster??
15:18
Ο Λο δεν επιστρέφει φέτος.
15:18
Γιώργος : Μακάρι να περάσουν και οι δύο! Μετά νομίζω ότι και σε ΠΑΟ και σε ΟΣΦΠ ταιριάζει η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν! Νομίζω ότι η Μακάμπι μοιάζει με την ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ φέτος! Οπότε θα ναι διαβασμένες οι ομάδες μας! Τι λέτε;;;
15:18
Καλαμπίδας : Συμμερίζεστε την πεποίθηση του προέδρου για το 7ο αστέρι;
15:19
Όταν διοικείς τον Παναθηναϊκό, οφείλεις να πιστεύεις σε τίτλους.
15:19
πανος : συνηθως οι πρωταθλητες ειναι αντιπαθεις στους τριτους αλλα θεωρω οτι ο ολυμπιακος ειναι ανετα η πιο αγαπητη ομαδα σε τριτους στην ευρωπη
15:19
Αντρέας Σαντορίνη : Καλησπέρα από Σαντορίνη. Πολύ καλός παίκτης φαίνεται ότι μπορεί να γίνει ο Μίροτιτς αλλά έχω την εντύπωση ότι νευριάζει εύκολα και βγαίνει εκτος αγώνα μετά... Κλειδί επίσης το μπλοκάρισμα του Ροντρίγκεθ
15:20
Alexb7 : Καλησπέρα! Χθες περίμενα την ρεάλ να είναι διαβασμένη σε σχέση με το 1ο παιχνίδι στο ΣΕΦ, αλλά τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν και χειρότερη, ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός! Πιστεύετε ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός και να τα καταφέρει στην Ισπανία ή οι Ισπανοί θα βρουν τον τρόπο και θα μας χτυπήσουν; Φοβάμαι ότι στην Ισπανία θα είναι και πάλι εύστοχοι όπως τα πρώτα ματς και έτσι μπορεί να πάρουν το ματς...
15:20
Μάρκος : Ελπίζω να μην έχει γίνει πιο πριν η ερώτηση και την επαναλαμβάνω. Τι θα γίνει με το flopping του Rudy? Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να "θυσιάζει" ο Μπαρτζώκας (και ο κάθε Μπαρτζώκας) τον Collins (και τον κάθε Collins) για να του κάνει ένα σκληρό φάουλ που θα τον κάνει να συμμαζευτεί λίγο;
15:20
stef : 3 νικες για το 7 3 νικες για 3 συνεχομενο ποσο πιστευετε οτι θα βοηθησει το κινιτρο που εχουν και οι δυο ομαδες για να γραψουν ιστορια. ευχαριστω
15:20
ΣΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!
15:20
gg80 : Μετά από τις εμπειρίες του 2009 και του 2012 ως Παναθηναϊκοί δικαιούμαστε να είμαστε δυσπιστοι για τους διαιτητές κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Και τότε ο ίιοδς άνθρωπος τους όριζε με σήμερα. Παρακαλώ για το ειλικρινές σας σχόλιο σχετικά με το τι περιμένετε να γίνει στη Μόσχα από τη διαιτησία. Εδώ μιλάμε έλεύθερα έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ
15:21
Θα παίξει λίγο έδρα, αλλά ως εκεί. Είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος του Παναθηναϊκού για να αδικηθεί κατάφωρα.
15:22
Konstantinos : Παιδιά, τη διαιτησία πως τη βλέπετε στις δυο σειρές; Προσωπικά χτες στο ΟΑΚΑ είδα τον Λετονο και τον Ιταλό να δίνουν σαφώς τα σπόρια στον Παναθηναικό και τον Ισπανό τον Ιερεθουέλο όποτε μπορεί να σπρώχνει ΤΣΣΚΑ
15:22
Αντρέας : Καλησπέρα! Τάσο πως τους βλέπεις τους Blazers και τον Aldridge? Πόσο μακριά πιστευεις ότι μπορούν να φτάσουν??
15:23
Τους έβλεπα μέχρι τις 7 το πρωϊ. Είναι απίστευτο ότι δεν χάνει σουτ ο Aldridge. Θα τον δεις αν περάσουν με το Σαν Αντόνιο που δεν θα πάρει ανάσα. Πάντως είναι σε τοπ φόρμα και το Χιούστον πραγματικά άξιο απορίας που δεν αντιδρά.
15:24
αναστ : χριστος ανεστη κ χρονια πολλα απο την χαλκιδα.συγχαρητηρια σε οσφπ και παο.εγω πιστευω οτι για να νικησει ο οσφπ την ρεαλ πρεπει να ειναι καρφωμενος πανω του συνεχως(στον φερναντεθ) ο κατσιβελης η ο σλουκας που ειναι πολυ γρηγοροι αν θυμαστε και στα τεσσερα ματσ ηταν ο μονος παικτης που ειχε πανω απο 15 ποντους.α και κατι αλλο ο παο πολυ δεν κουραστηκε εχθες και κινδυνεψε να χασει το παχνιδι αν εστελνε την μπαλα στο στεφανι το ματς θα εληγε κ δεν θα υπηρχε παραταση...
15:24
Αντρέας : Pancho αν νομίζεις ότι είναι έτσι όπως τα λες τα σφυρίγματα τότε πρέπει να βγάλεις τα οπαδικά γυαλιά ή να σταματήσεις να βλέπεις αγώνες του Παναθηναϊκού με περιγραφή Χατζηγεωργίου!
15:24
giannis peristeri : Νομιζω οτι αφου ενας τοσο αστοχος Παο εκανε δυο νικες η υποθεση μιας αυτονοητης μικρης βελτιωσης στα σουτ δινει ξεκαθαρο προβαδισμα στον παο για την προκριση.επισης το να μπει ο τεοντοσιτς τωρα που ειναι εκτος ρυθμου θα ειναι μπονους για μας
15:25
red one : taso mhn masas me ta kila. Round mound of ribaound agorina mou
15:25
Αντρέας : Ενα σχόλιο για Portland kai Lamarcus!
15:25
Παρης : Τωρα μιλάμε με την προϋπόθεση η αμυνα μας να ναι αυτη που έχουμε συνηθίσει.αν δεν γίνει αυτο την κατσαμε
15:25
oskar anatrophs : το δικο μου δεν το απαντησες ενα ναι η οχι ηθελα
15:26
Το χασα κι εγώ σαν τον Τσόρι...
15:26
korman : Πιστευω πιο πολύ κάνετε το Livechat για να συζητάτε εσείς παρά με τον κόσμο :) ! Xρόνια πολλά σε όλο το team.
15:26
karagkounis : ο διαμαντιδης δεν μασ εχει βοηθησει καθολου στιν σειρα με τιν τσσκα!!!!αντιθετοσ μασ εχει καταδικασει σε ητα στην ρωσια!!!!!!
15:26
Δημήτρης : είναι τόσο θετική η παρουσία του Κόλινς που δεν τον κάνω ανταλλαγή ούτε με τον Γκόραν Ντράγκιτς τον Σανς..πέρα απο την πλάκα,ο Μάρντι προσφέρει οτι μπορεί και αξίζει Σεβασμό!αν ανέβει και ο Σλούκας λίγο...
15:26
Καλαμπίδας Βερολίνο : μόνος του ο Λουκάς θα πάει την πανάθα τρένο για το 7ο
15:26
γιάννης : πέστα ρε Κώστα, ΟΚ να μην βάλουμε τον ΔΔ με τόσο ...γεματο πάγκο που έχουμε, και ποιός θα φορέσει τα παπούτσια του που θα πρέπει να κάνει 3 βήματα μέσα και 1 έξω
15:27
giannis peristeri : Νομιζω οτι αφου ενας τοσο αστοχος Παο εκανε δυο νικες η υποθεση μιας αυτονοητης μικρης βελτιωσης στα σουτ δινει ξεκαθαρο προβαδισμα στον παο για την προκριση.επισης το να μπει ο τεοντοσιτς τωρα που ειναι εκτος ρυθμου θα ειναι μπονους για μας
15:27
ΜCK7 : Τασο Μαγουλα εσυ δεν εβγαζες το μισο ροστερ του Ολυμπιακου αχρηστο μετα την ηττα στο οακα στο τελος του πρωτου γυρου του τοπ16? Τι εχεις να πεις τωρα? (αν εχεις να πεις κατι φυσικα)
15:28
Άχρηστο όχι, περιορισμένης δυναμικής ναι. Να ξεχωρίζουμε τί λέμε. Αν νομίζεις ότι ο Πετγουέι και ο Λοτζέσκι κρατάνε τον Ολυμπιακό, μαζί σου. Επίσης είδες τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σπανούλη. Δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστοι, αλλά όχι οι παίκτες που θα πάρουν έναν αγώνα μόνοι τους. Και αυτό δεν το είχαν, ούτε το έχουν κάνει διότι δεν είναι τέτοιο παίκτες. 
15:28
Χρήστος : Καλησπέρα από Σάμο.Αν πάρει το 5ο παιχνίδι ο ολυμπιακός,το 3ο είναι δικό του,συμφωνείτε?
15:29
Εμείς ναι. Η Μπαρτσελόνα; Στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός, αν πάει, έχει μόνο ένα μικρό προβάδισμα λόγω προϋπηρεσίας στην διοργάνωση. Αλλά δεν το έχει πάρει σε καμία περίπτωση. 
15:29
mxxκ : o ΔΔ εδωσε 6 ασιστ εβαλε 7 ποντους με 3 κλεψιματα κερδισε 6 φαουλ 4 ριμπαουντ εβαλε τις κρισιμες βολες στο τελος.Ο λη η αμυνα πανω του προσαρμοσμενη,κουρασμενος ολη την χρονια,κι ομως καποιοι του χρεωνουν πολλα και αδικα.Ελεος ρε!!!!!!!!!
15:33
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Α καταλαβα μιλας για παιχτη ευρωληγκας διεθνη και δεν ξερεις που θα στειλει την Β Ο Λ Η ???ΣΕπαιχτη παιδικο να πεις θα αστοχησει..η ΕΡΩΤΗΣΗ αν ειχε ΕΝΤΟΛΗ απο τον παγκο ΤΑΣΟ....
15:34
To είπαμε ότι δεν δόθηκε εντολή. Όσο ...διεθνής κι αν είναι, στις βολές δεν είναι Διαμαντίδης για να είσαι ασφαλής. 
15:35
κικιμ : χτεσ ο ΔΔ ειχε 11 pir ενω 10 pir ειχε ο Σπανουλης.Στατιστικα ειναι παντα καλυτερος επειδη κανει πολλα μεσα στο παρκε εκτος ποντων
15:35
Κώστας : Τα έσοδα των Ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα έσοδα της διοργανώτριας από τα τηλεοπτικά που πληρώνουν ΔΤ και Νόβα. Η κόντρα των διοικήσεων όμως δεν επιτρέπει να απαιτήσουν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα και καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία ειδικά απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Ισπανικές ομάδες.
15:35
JPar : Κύριε Μαγουλα, θα ήθελα το σχόλιό σας για τον ΔΔ. Την απόδοσή του φέτος (και πέρυσι) και την δυνατότητα να επανέλθει αυτός ο παίκτης σε ένα αξιοπρεπές (επιθετικά, μιλώντας) επίπεδο. Τις πταίει ? Τα τελευταία 3 χρόνια οι επιλογές του στις τελευταίες φάσεις του αγώνα είναι απελπιστικές και κάνει λάθη (π.χ. τελευταία επίθεση σε ημιτελικό με CSKA το 2012, τελευταία επίθεση κανονικής διάρκειας στο Game 1 φέτος, τελευταία επίθεση κστο φετινό Game 4 πού άφησε στους αντιπάλουε 8 sec υπολειπόμενο χρόνο, πολλές φορές του μένει η μπάλα στα χέρια, κ.τ.λ). Γιατί ? Μήπως ήρθε ο καιρός να απαγγιστρωθεί ο Παναθηναικός από τον ΔΔ ?
15:36
Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει και οι προπονητές του. Πάντως τόσο κακός δεν είναι. Είναι τρομερά άστοχος ναι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρόβλημα είναι πνευματικό, αν θες την γνώμη μου και όχι σωματικό.
15:36
Λεωνιδας : θελω τν γνωμη σου για εναν πολυ καλο παιχτη και αμυντικο της Ρεαλ που θα τον ηθελα πολυ τον Ολυμπιακο...τον νταρντεν..!!!!
15:36
Λεωνιδας : θελω τν γνωμη σου για εναν πολυ καλο παιχτη και αμυντικο της Ρεαλ που θα τον ηθελα πολυ τον Ολυμπιακο...τον νταρντεν..!!!!
15:36
Άρης : Τάσο πιστεύω ότι όποιος πάρει τη Δύση θα πάρει και τον τίτλο. Θα ήθελα να δω πάντως Οκλαχόμα - Ιντιάνα για την ποικιλία. Δέχομαι και Πόρτλαντ
15:37
Άρη μου είμαι μαζί σου. Θα ήταν ωραίοι τελικοί όπως τα τρομερά πλέι οφ έως τώρα που δεν ξέρεις τί σε περιμένει. 
15:37
Γιαννης : ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ
15:37
Σίγουρα. Και ο Λάσμε τρομερή σειρά.
15:38
Leonidas : Παιδία ο Ντάστον είναι καλός παίχτης σταθερός φέτος αλλά τον βοηθάνε και οι σοφτ ψιλοί της Ρεαλ. Με Μπαρτσα ας πούμε τα είχε βρεί σκούρα. Γενικά βιαζόμαστε να κρίνουμε πιστεύω. Βγάζουμε άχρηστο τον Μπαρτζώκα ενώ έχει κάνει καταπληκτική δουλεία για 2ο μόλις χρόνο στο ΤΟΠ επίπεδο. Τέλος, γιατί δεν είναι στο ροτεισον ο Κατσίβελης καθόλου;
15:38
T/ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ VEL : ρε παιδια ο Σλουκι Λουκ γιατι εχει πεσει τοσο πολυ σε αυτη τη σειρα;;;
15:38
T/ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ VEL : ρε παιδια ο Σλουκι Λουκ γιατι εχει πεσει τοσο πολυ σε αυτη τη σειρα;;;
15:38
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ 50-50 ΤΑ ''ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ''ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
15:38
Sugar : Αυτο που με ικανοποιει ειναι οτι ΕΛΛΗΝΕΣ βρηκαν τροπο να σταματησουν τους Ισπανους....Για να τους δω τωρα στο Μουντομπασκετ
15:38
Θα προτιμούσα να τους κέρδιζαν οι ομάδες μας παίζοντας καλύτερο μπάσκετ. Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό αλλά μην ζητούμε τώρα πολλά. 
15:39
dimitris : panathinaikos astathis se epithesi foveros se amyna ... olympiakos megalh omada kai se amyna kai epithesi... episis o olympiakos exei kanei megales anatropes . poly nwris alla vlepw koupa i sto limani i stin barca
15:39
Γιαννης : ΑΝ Ο ΠΑΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΥΧΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
15:39
Κώτσος : 3peat το Miami στο NBA ή φέτος πάμε δυτικά;
15:39
mixalhs : οχι αστοχος ο ΠΑΟ χτες ειχε 54,5% στα διποντα απλα χασαμε το τριποντο.Το ιδιο ακριβως ποσοστο ειχε και ο γαυρος χτες στα διποντα
15:39
Sugar : ΑυτοΟ DD νομιζω οτι γερασε πριν της ωρας του...Για αυτο πιστευω ηθελε να σταματησει απο Εθνικη....Το ειχε καταλαβει οτι το σωμα του δεν θα αντεχει
15:39
Dimis : Καλησπέρα, ελπίζω να μην επαναλαμβάνω τα όσα είπε κάποιος πιο πριν: Οι πιθανότητες να χάνουν βολές και να μη βάλουν καθόλου τρίποντα οι σέρχι(ο)- Μίροτιτς, όσο λούζερς και να είναι οι Ρεαλίστες, είναι μηδαμινές μέσα στο γήπεδό τους. Ναι τους δάγκωσε ο ΟΣΦΠ, ναι είναι μικροί εγκεφαλικά για τους Έλληνες, αλλά οι αριθμοί λένε ότι ο ΟΣΦΠ πρέπει να πάει κοντά στους 80 πόντους για να τους κερδίσει εκεί μέσα. Ειδικά με Ρέγιες κλπ να ηλεκτρίζονται προ επαφής όλη την ώρα και τον κόσμο να ουρλιάζει σε κάθε φάση που το κάνουν. Δϋσκολα..... Ο ΠΑΟ από την άλλη είναι γενικά πολύ κατώτερος του... πραγματικού του εαυτού επιθετικά. Ο 3Δ πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα και βιορυθμό ASAP. Αλλά πολύ πολύ δύσκολα ο Weems εκεί μέσα θα μείνει κάτω από 18 πόντους. Οπότε, καλά θα κάνει ο ΠΑΟ να κρατάει φάουλ και παίχτες να του κόβουν το ρυθμό τελείως με φάουλ στα δύσκολα και χαμηλά. Αλλιώς... πάλι δύσκολα τα πράγματα... ι αριθμοί λένε ότι πρέπει και ο ΠΑΟ να πλησιάσει του 75. Τι λέτε;
15:40
Δημήτρης Ζωγράφου : ο τελικός θα είναι παναθηναικός μπαρτσελονα... μην ξεχνατε οτι η μπαρτσελονα εχει αρχισει ηδη την προετοιμασια για ρεαλ ή ολυμπιακο... ενταξει δεν λεω καλη η μακαμπι αλλα αν δεν μπορείς να περάσεις την μακαμπι οσο προετοιμασμενη και να είναι προκειμένου να πας στον τελικό, τοτε εισαι άξιος της μοίρας σου..
15:40
Άρης : Αν η Ρεάλ χάσει αύριο, ο Μπουρούσης δεν πρέπει να παραιτηθεί από οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια να πάρει Ευρωλίγκα; (χιουμορ)
15:40
ορεστης : καλησπερα σας!πιστευετε οτι θα μπορουσε το καλοκαιρι ο μαντζαρης να ερθει στον παναθηναικο?(το λεω επειδη ειναι παναθηναικος και σιγουρα θα το επιθυμει και ο ιδιος
15:40
Είναι επαγγελματίας αφενός κι αφετέρου το 2015 λήγει το συμβόλαιό του.
15:40
MCK7 : Οκ δεκτη η διευρκινηση δεκτη και η αποψη σου αλλα συγγνωμη την βρισκω λιγο εως πολυ μεροληπτικη.Φυσικα και ο Σπανουλης ειναι βαρομετρο σε αυτην την ομαδα και κανει την διαφορα αλλα και χωρις αυτον η ομαδα εχασε μεγαλα ματς ΟΡΙΑΚΑ.Αναρωτιεμαι, με την λογικη σου τι θα εκανε ο Παο αν επαιζε εναν σχεδον ολοκληρο γυρο χωρις τον Διαμντιδη και αν θα τα κατεφερναν μονοι τους ο Καρρυ ο Ραιτ ο Γκιστ και ο Λασμε που προφανως θεωρεις καλυτερους απο τους ξενους του Ολυμπιακου.
15:41
Γιωργος : Ρε εισται πολλη τραγικοι για να μιλατε για τον κορυφαιο guard την τελυεταια δεκαετια(τουλαχιστον στην ευρωπη)ασ μην κανουμε αναλυση .ο Σπανουλης εχεισ ασυλια?μηπως υπερτερει 2,7 ποντοθσ του δδ μονο σ αυτον τν τομεα υπερτερει?αλλα παλι παιχταρασ και παιζει καλαλ.τελωσπαντων,δεν είχα σκοπό να γράψω
15:41
kostas : To προβλημα του ΔΔ ειναι η ομαδα.Δεν ειναι οσο δουλεμενη θα ηθελε.Ο ΔΔ χρειαζεται μια ομαδα που να δουλευει τελεια για να αποδωσει το max σε αντιθεση με το Σπανουλη που λογω τροπου παιχνιδιου αποδιδει ευκολοτερα ανεξαρτητως συνθηκων.
15:42
Αυτό ακριβώς. Κώστα έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Όχι όμως τόσο δουλειά, όσο ποιότητα παικτών στην επίθεση(Νίκολας, Σάτο, Μπατίστ νεώτερος, Πέκοβιτς κλπ κλπ).
15:42
kwstas7 : To mono p dn m arese x8es htan oti otan paizoun kala kapoioi paixtes meiwnetai h apodosh twn allwn p.x. tou petway..Ti pisteueis gia aurio??
15:43
50-50. Χωρίς τον Χαϊκάλη.
15:43
ΜΙΧΑΛΗΣ : Μα ποτε δεν ηταν ευστοχος παιχτης ο δδ,ασσος, παιχτης αμυντικος,οργανωτικος ο ΔΔ.Ο.Κ ειναι αστοχος αλλα κακος δεν ειναι με τιποτα φετος.Ακομη μπορει να δωσει πολλα 176 ασιστ σε μια χρονια ειοναι τεραστιο ρεκορ.
15:43
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ TEAM ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΤΑΣΟ?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1 ΑΓΩΝΑ.. ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ'' ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΣΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΔΙΑΦΟΡΑ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ...ΕΥΡΩΜΠΑΚΕΤ
15:45
"Δεν είναι ο Διαμαντίδης" σημαίνει ένας παίκτης που βάζει τις βολές συνήθως. Ο Ούκιτς δεν είναι ο σταθερός σουτέρ να τον εμπιστευθείς 100%. Ο Κάρι, ναι του δίνεις τέτοια οδηγία. Αν ο Κροάτης σου στείλει την μπάλα ταμπλό ή έρμπολ; Μετά με το τάιμ άουτ η ΤΣΣΚΑ, έχει χρόνο, αποδείχθηκε, για δίποντο και...τέλος.
15:45
Γιάννης Κ. : Κανείς δεν λέει ότι ο Δ/Δ είναι κακός.Κανείς μπασκετικός, όχι μόνο φίλος του ΠΑΟ, δεν χρεώνει κάτι στον Δ/Δ.Απλά είναι απορίας άξιο πως έχει γίνει τόσο αργός και με χαμηλή επιθετική αυτοπεποιθηση, ένας παικτης που δεν έχει να αποδειξει τίποτα σε κανένα,είναι αναγνωρισμένος από όλους κι έχει επιλέξει να απέχει από την εθνική για να ξεκουραστεί περισσότερο τα καλοκαίρια.Συμφωνώ ότι μάλλον είναι πνευματικό το θέμα του.
15:45
ΜΙΧΑΛΗΣ : ΧΤΕΣ Η ΤΣΣΚΑ ΕΙΧΕ 47.4 ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ 24% ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.
15:45
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ : ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2'' ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΛΗ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Η ΡΕΑΛ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ 2,9'' ?
15:46
Σας χαιρετούμε και οι τρεις. Ραντεβού Σάββατο με την ελπίδα διπλής πρόκρισης. Aupa που λένε και οι Βάσκοι.
15:46
panos 13 : ο Παναθηναικος ειναι μεγαθήριο στην Ευρώπη τασο αλλα δεν ξερω αν θυμασαι τον ηημιτελικό δεν εχει ξαναγινει τετοια σφαγη πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει μετα απο τις δηλώσεις του δημητρη
15:46
Basketakias : Πιστευω πως ο 3D θα είναι καλος στο επόμενο παιχνδι γιατι δεν υπαρχει αλλο περιθωριο για την ομαδα μας.Να μου πειτε κιστα τελευταια 2 παιχνδια δεν υπηρχε περιθωριο αλλα θεωρω οτι το τελευταιο παιχνδι ειναι ακομα πιο σημαντικο γιατι ειναι εκτος εδρας και δεν θα ειναι ευκολο για τους παικτες να εχουν το ιδιο παθος!Σε τετοια παιχνδια που δεν εχεις εδρα χρειαζεται οπωςδηποτε η εμπειρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK