Ανακοινώθηκε ο Σπανούλης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ανακοινώθηκε ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει επίσημα τη Δευτέρα τη συμφωνία της ομάδας με τον αρχηγό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη έως το 2018. Ο αρχηγός του Θρύλου θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για ακόμη δύο χρόνια και θα συμπληρώσει το καλοκαίρι του 2018 οκτώ χρόνια στο λιμάνι".

Οι "ερυθρόλευκες" στιγμές του αρχηγού

• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και MVP του Φάιναλ Φορ

• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 και MVP του Φάιναλ Φορ - MVP της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012-13

• Πρωταθλητής Intercontinental Cup 2013

• Πρωταθλητής Ελλάδας τις σεζόν 2011-12, 2014-15 και 2015-2016

• Κυπελλούχος Ελλάδας το 2011

Υπενθυμίζεται ότι το ραντεβού για τη συμφωνία έγινε το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με τον παίκτη να πηγαίνει στη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός χωρίς τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Μετά από περίπου 3 ώρες, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Σπανούλη να ακούει με προσοχή όσα του είπαν οι Αγγελόπουλοι και να μένει απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από την προσφορά τους και την προσέγγιση, δείχνοντας σεβασμό για όσα έχει κάνει στον Ολυμπιακό, αλλά και για τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, βγαίνοντας από τα γραφεία της "Arcadia" στην πλατεία Κλαυθμώνος, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, αρκέστηκε στο να υπογραμμίσει ότι "είμαι χαρούμενος που έμεινα".

Όσο για τη συνέχεια και τα επόμενα δύο χρόνια του στην ομάδα, δήλωσε: "Εύχομαι πολλές επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους που με κράτησαν στην ομάδα. Εύχομαι να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές με τον Ολυμπιακό τα επόμενα δύο χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σωτήρης Γεωργίου: Εύκολη υπόθεση η παραμονή Σπανούλη
Ρήγας Δάρδαλης: Killer και στη διαπραγμάτευση
Καρέ καρέ η παρουσία του Σπανούλη στα γραφεία των Αγγελόπουλων
Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη ηγέτη
Σπανούλης: "Εύκολη διαδικασία, ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους"
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Σπανούλης μένει στον Ολυμπιακό για 2 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK