Το VIDEO με το επεισόδιο του Πεδουλάκη στη φυσούνα

Ο Άργύρης Πεδουλάκης έγινε έξω φρενών και είχε "θερμό" επεισόδιο με την εξέδρα στο "Nick Galis Hall", όταν οπαδοί έβρισαν τη νεκρή μάνα του Αντώνη Φώτση, όταν ο τελευταίος βρισκόταν στη φυσούνα και αποχωρούσε από το παρκέ. Δείτε το σχετικό VIDEO με τον προπονητή του "τριφυλλιού" να γίνεται "ασπίδα" για τον παίκτη του.

Το VIDEO με το επεισόδιο του Πεδουλάκη στη φυσούνα

"Θερμό" επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα στο "Nick Galis Hall", με οπαδούς να "στολίζουν" με "γαλλικά" την ομάδα του Παναθηναϊκού. Κάποια στιγμή κι ενώ ο Αντώνης Φώτσης βρισκόταν στη φυσούνα, οπαδοί ( κατά τον Παναθηναϊκός ένας παλιός παράγοντας του Άρη) ξεπέρασαν κάθε όριο και άρχισαν να βρίζουν τη νεκρή μητέρα του, προκαλώντας την αντίδραση του διεθνούς άσου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης που ήταν ακριβώς δίπλα, έγινε μάρτυρας του περιστατικού και αφού προσπάθησε να ηρεμήσει τον παίκτη του, άνοιξε ο ίδιος διάλογο με την εξέδρα. Ο Διαμαντίδης εκείνη τη στιγμή βγήκε και πήρε τον Φώτση στα αποδυτήρια, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συνομιλία με αστυνομικούς για το επεισόδιο, με τους οπαδούς να συνεχίζουν να εξαπολύουν ύβρεις. Τότε ο Έλληνας κόουτς έγινε έξαλλος απαντώντας με έντονο τρόπο στις προκλήσεις.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει κάλεσε τον Αργύρη Πεδουλάκη μέσα στην φυσούνα με το επεισόδιο να λήγει.

Λίγο αργότερα ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δέχτηκε σχετικά ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το περιστατικό και την απάντηση του Πεδουλάκη στο VIDEO που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραΐνδρος: Αυτός είναι ο μπασκετόκοσμος του Άρη;
Φραστική επίθεση στον Φώτση καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός
Άρης - Παναθηναϊκός 77-68
Ξέσπασε ο Πεδουλάκης: "Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν θα περάσουν"
ΝΤΡΟΠΗ: Οπαδοί του Άρη έβριζαν τη μάνα του Διαμαντίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK