Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καλάθι του Παπανικολάου (VIDEO)

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι στο ξεκίνημά του στους Χιούστον Ρόκετς ο Κώστας Παπανικολάου. Απολαύστε τον στο ματς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις να προσφέρει ακόμη μια στιγμή... "μαγείας".

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καλάθι του Παπανικολάου (VIDEO)

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και να καθιερωθεί στο NBA και συγκεκριμένα στους Ρόκετς δείχνει ο Κώστας Παπανικολάου. Αυτός μας αποδεικνύουν οι -μέχρι στιγμής- εμφανίσεις του, καθώς βρίσκεται διαρκώς στους πρωταγωνιστές της ομάδας του.

Στο πρώτο pre-season φιλικό που αγωνίστηκε απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με τις 3 εύστοχες βολές που πέτυχε, αφού πρώτα είχε πάρει πάνω του την τελευταία επίθεση του αγώνα, κερδίζοντας το φάουλ σε προσπάθεια που έκανε για τρίποντο.

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καλάθι του Παπανικολάου (VIDEO)

Στον αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις μπορεί να μην έκρινε το παιχνίδι, καθώς η ομάδα του κέρδισε με 20 πόντους διαφορά (113-93), όμως χάρισε και πάλι στους φιλάθλους των Ρόκετς ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο.

Με το σκορ στο 91-82 υπέρ των Ρόκετς ο Έλληνας φόργουορντ πήρε την μπάλα και αποφάσισε να κάνει τη διείσδυση. Έχασε όμως την ισορροπία του ύστερα από φάουλ του Άνταμς, αλλά καθώς έπεφτε κατάφερε να σουτάρει, πετυχαίνοντας το καλάθι και κερδίζοντας το φάουλ.

Απολαύστε τον:

Διαβάστε ακόμη:

Κέρδισε Καλάθη και Κουφό ο Παπανικολάου (VIDEO)

Θετικός ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

Παπανικολάου: "Ευχαριστώ το Θεό που είμαι μέλος αυτής της ομάδας" (VIDEO)

Λυτρωτής Παπανικολάου στη νίκη επί των Μάβερικς (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK