Χριστός και Παναγία ρε α-Δελφάκη μου!

Ο Δημήτρης Κριτής μπούχτισε από την ανούσια συζήτηση για το αγωνιστικό και αναφέρεται στις διαιτητικές αποφάσεις του Δελφάκη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χριστός και Παναγία ρε α-Δελφάκη μου!

Τι θέλουν να δείξουν; Τι προσπαθούν να αποδείξουν; Σε ποιους δίνουν εξετάσεις πίστης και αφοσίωσης; Για ποια επιβράβευση παλεύουν; Πώς και πόσο αποτιμάται αυτός ο εξευτελισμός;

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα έχει τελειώσει εδώ και ένα τρίωρο, αλλά το κεφάλι πάει να σπάσει. Είναι απίστευτοι οι τύποι! Δεν υπάρχει ρε σεις αυτό που ζούμε. Μιλάμε για 90-10 ασάλιωτο! Με λάθη που δεν γίνεται να χαρακτηριστούν έτσι αβασάνιστα “ανθρώπινα”, εκτός κι αν είναι θέμα αχρωματοψίας. Αλλά και πάλι...

Οι ίδιες ακριβώς παραβάσεις, με τη μία φανέλα είναι φάουλ και κίτρινη και με την άλλη “παίζετε”. Διπλό πέναλτι, άμπρα κατάμπρα και εξαφάνιση! Αποβολή με δύο κίτρινες σε 4 λεπτά από τη μία και ο Καρανίκας βγάζει το ενενηντάλεπτο και μαζί τη γλώσσα σε όσους σταυροκοπιούνταν.

Γνώριμη ατραξιόν

Και μιλάμε για έναν διαιτητή που μπήκε στο... ψυγείο (για παραδειγματισμό) τον Γενάρη του 2015 μετά το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2, που σαγηνεύτηκε από τη θεατρική παράσταση του Εργοτέλη στη Λεωφόρο τον Φλεβάρη του 2014 με τον γκολκίπερ Στόικοβιτς να “τραυματίζεται” πέντε (!) φορές από το 46' έως το 90' της αναμέτρησης, αλλά να την ολοκληρώνει με πανηγυρικό σπριντ και άλμα στην αγκαλιά του Μπουχαλάκη και την αστυνομία να διώχνει με ξύλο και δακρυγόνα τον κόσμο έξω από τα αποδυτήρια.

Ναι, είναι αυτός για τον οποίο μετά το ΑΕΚ-Ξάνθη 2-1, είπε ο Μελισσανίδης ότι “σε λίγο καιρό αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να φεύγουν τα τρένα”. Και βέβαια για τον συγκεκριμένο συνιστά προαγωγή, όταν από άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν, αναδεικνύεται και ρυθμιστής της κυκλοφορίας τους...

Όχι άλλες αθωώσεις

Ξέρω ότι κάποιοι περίμεναν να διαβάσουν για “μάγκικο διπλό”. Ευχαριστώ, δεν είμαι πια φίλος. Δεν είναι αυτό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι στοιχηματικό κουπόνι μπάσκετ που χαρίζει πόντους πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μόνο που εκεί δεν ενδιαφέρει τις ομάδες, παρά μόνο τους τζογαδόρους.

Δεν μπορώ πλέον να συναινώ σε serial killers του ποδοσφαίρου, δεν διανοούμαι πλέον να απαιτώ από τους ποδοσφαιριστές να σκύβουν το κεφάλι, να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά και να παλεύουν εναντίον 12 και 14.

Και με το συμπάθιο, δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία του “ω χου μωρέ, φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τους διαιτητές”, όταν έχουμε να κάνουμε με κατά συρροήν βιαστές της νοημοσύνης μας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ένας μόνο από όλους εκείνους που δεν κάνουν ούτε για σταθμάρχες στη γενέτειρά τους, όχι να παίρνουν και 1.500 ευρώ για κάθε παράσταση ανικανότητας στη Superleague.

Υ.Γ.1: Για το πόσο συνέβαλλαν σε αυτή την “κατάθεση ψυχής” η απουσία του Εσιέν και η παρουσία του Μπεργκ που έτρωγε αδιαμαρτύρητα ξύλο, χωρίς καν φάουλ (για κίτρινη δεν συζητάμε), ας προβληματιστεί ο καθένας.

Υ.Γ.2: Για τη δεύτερη συνεχόμενη αποβολή του Ζέκα, με δύο κίτρινες κάρτες στο κέντρο του γηπέδου, ας προβληματιστούν απλά αυτοί που πρέπει. Και μην τα ρίξουν όλα στον καταγέλαστο ρέφερι...

ΤΑ VIDEOS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός:

Η αποβολή του Ζέκα:

Η ειρωνεία του Στραματσόνι στον τέταρτο:

Η αψιμαχία Μπεργκ-Μιχαήλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-3

VIDEO: Το πέναλτι σε χέρι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός

H απίστευτη ειρωνεία του Στραματσόνι στον τέταρτο!

Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Στραματσόνι

Σταύρος Καραΐνδρος: Είχε όλο το πακέτο σε λάθος παιχνίδι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK