Ο Μήτρογλου είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό

Ο Μήτρογλου είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό. Με κάθε υπερβολή που μπορεί να κρύβει αυτή η πρόταση, ο Ελληνας επιθετικός ήταν μια κίνηση με το λιγότερο ρίσκο και το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Σχολιάζει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Ο Μήτρογλου είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό

Οι τελευταίοι 8 μήνες ήταν δύσκολοι για τον Κώστα Μήτρογλου. Μπορεί να έκανε το μεγάλο βήμα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League, μπορεί να γέμισε τον τραπεζικό του λογαριασμό, μπορεί να ήταν στους εκλεκτούς του Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, δεν ήταν όμως ο γνωστός "πιστολέρο".

Επέστρεψε

Κάτι η πορεία της Φούλαμ και ο υποβιβασμός, κάτι η αλλαγή προπονητή και το γεγονός ότι ο Μάγκατ δεν τον θεωρούσε έτοιμο, κάτι η μέτρια έως κακή εικόνα στο Μουντιάλ, έριξαν κατά πολύ την αξία του και γι' αυτό ίσως όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του για τον Ολυμπιακό, υπήρξαν, αρκετοί είναι αλήθεια, φίλοι των Πειραιωτών που αντέδρασαν "φωναζοντας" πως δεν είναι αυτό που θέλει η επίθεση της ομάδας.

Ναι, για τον Μήτρογλου μιλάμε. Τον πλέον αγαπημένο παίκτη της ερυθρόλευκης εξέδρας που πέρυσι, πριν φύγει για τη Φούλαμ, έκανε την καλύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό, όντας ο καλύτερος παίκτης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ίδιος που ήταν το αγαπημένο σύνθημα στα χείλη των "ερυθρολεύκων" έγινε το μεγάλο ερωτηματικό μέχρι να έρθει η 16η Σεπτεμβρίου. Τότε που είδαμε ξανά το γνώριμο "πολυβόλο" να σχηματίζεται από τα χέρια του και τον Μήτρογλου να σκοράρει στο Καραϊσκάκη "σφραγίζοντας" τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο.

"Ηρθα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και αυτός να βοηθήσει εμένα", ήταν η ατάκα του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν τα λόγια που φανέρωναν ξεκάθαρα τον λόγο που αποκτήθηκε. Ηταν μια κίνηση με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Ελάχιστο καιρό μετά την επίσημη επιστροφή του στον Ολυμπιακό, έβγαλε ένα μέρος των χρημάτων που δόθηκαν για τον δανεισμό του.

Ό,τι καλύτερο

Οπως σε πολλές περιπτώσεις έτσι και σε αυτή, ο θυμόσοφος λαός λέει "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς". Ο Μήτρογλου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ το ήξερε. Εξάλλου, είναι αυτός -μετά τον Δώνη- που βρήκε το κουμπί του και πήρε τα περισσότερα που μπορούσε.

Ο Μήτρογλου είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό. Με κάθε υπερβολή που μπορεί να κρύβει αυτή η πρόταση, ο Ελληνας επιθετικός είναι αυτός που δώσει λύσεις και γκολ στους Πειραιώτες και τον Μίτσελ όταν φτάσει στο φουλ της φόρμας του. Ακόμα και τώρα απορώ που υπήρχαν ενστάσεις για το τι μπορεί να προσφέρει μια ενδεχόμενη επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Το γκολ και δη ο τρόπος που σκόραρε το βράδυ της Τρίτης, έδωσαν απαντήσεις...

Διαβάστε ακόμη:

H κριτική των θριαμβευτών της Τρίτης σε 11 vines

Ο στρατιώτης Μανιάτης και δύο μεταγραφές

Με τον Μίτσελ, πουλάς και τα τσιμέντα!

Τριάδα για φίλημα, άμυνα με ερωτηματικά

Ο Μίτσελ θα γίνει ο επόμενος... Μήτρογλου

Το βάρος της (ευρωπαϊκής) φανέλας του Ολυμπιακού

"Αγνοούνται" από την UEFA τα 16,8 χιλιόμετρα του Μιλιβόγεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK