Τελικά το πρόβλημα δεν είναι στο ξύλο...

Ο Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει την παρολίγο γκέλα στο Παγκρήτιο.

Τελικά το πρόβλημα δεν είναι στο ξύλο...

Ο Ολυμπιακός έπαθε στο Παγκρήτιο ό,τι έπαθε στο Αγρίνιο και στο Περιστέρι. Πλήρωσε τη χαλαρότητα με την οποία μπαίνει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που οφείλεται στη γενικότερη νοοτροπία ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι εύκολα.

Δεν ξέρω πόσες αγωνιστικές πρέπει να περάσουν για να καταλάβουν οι "ερυθρόλευκοι" ότι οι αντίπαλοι και δη αυτοί χαμηλότερης δυναμικότητας έχουν αποκτήσει αγωνιστικό θάρρος και θράσος και δεν φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό, ειδικά τώρα που γνωρίζουν ότι έχει και αυτός τις αδυναμίες του (δεν ξέρω σε εσάς, αλλά σε εμένα ήρθε στο μυαλό ο Μποτία...)

Δεν κρίνω τον Ολυμπιακό από το 2-1 και μετά. Δεν κρίνεται αυτό που είδαμε. Θα ζήλευε και ο Ρανιέρι το σύστημα με λίμπερο τον Ρομπέρτο. Λογικό, όμως, από τη στιγμή που ο Μίτσελ, με κόντρα τον χρόνο, έψαχνε δύο γκολ για να γυρίσει το ματς. Κρίνω τον Ολυμπιακό με όσα είδα νωρίτερα, με όσα είδα στο Περιστέρι, στο Αγρίνιο, ακόμα και με την Ατλέτικο: η εφετινή ομάδα πάσχει στο αμυντικό κομμάτι. Οχι επειδή έφυγε ο Μανωλάς ή γιατί ο Μποτία είναι μία... μοντέρνα έκδοση του Σαριέγκι, αλλά γιατί δεν έχει τους κόφτες εκείνους που δεν θα αφήσουν την μπάλα να φτάσει πίσω και να απειληθεί η άμυνα. Κάτι που γίνεται κατά κόρον εφέτος.

Γνωρίζει το πρόβλημα

Προφανώς ο Μίτσελ δεν είναι χαζός και έχει εντοπίσει το πρόβλημα. Προφανώς αναζητά λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Το σίγουρο είναι ότι με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό θα δούμε άλλη ομάδα. Πιο "σφιχτή" και σίγουρα καθόλου χαλαρή. Αυτό γιατί οι παίκτες ξέρουν με ποιους παίζουν και ποιοι οι κίνδυνοι. Καιρός να μάθουν, όμως, πως υπάρχουν κι άλλοι αντίπαλοι που ελλοχεύουν τη... ζημιά.

ΥΓ: Είμαι σίγουρος πως ο Γιουσούφ θα γίνει το μήλον της έριδος στο φτωχό μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα.

ΥΓ2: Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει βαθμούς ακόμα κι αν δεν τον παίζουν σκληρά οι αντίπαλοι. Άρα δεν είναι το πρόβλημα στο ξύλο.

ΥΓ3: Ο Ρομπέρτο έδειξε ότι παραμένει ο σταθερότερος παίκτης του Ολυμπιακού και η βραδιά με τη Μάλμε ήταν μια κακή παρένθεση. Αν δεχθούμε όσα είπε ο Μίτσελ ότι έφταιγε αυτός...

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Κώστα Κεφαλογιάννη: Δίνει δικαιώματα ο Ολυμπιακός

Σχόλιο Σταύρου Γεωργακόπουλου: Στη "ρωσική ρουλέτα" και με… στόπερ τον Ρομπέρτο!

Μίτσελ: "Για τέτοια ματς έχουμε τον Ρομπέρτο"

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK