Αναπνέει μόνος του ο Bianchi (VIDEOS)

Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Ιαπωνίας.

Αναπνέει μόνος του ο Bianchi (VIDEOS)

O οδηγός της Marussia παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά από την εγχείρηση, που διήρκησε 3 ώρες, στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ πλέον αναπνέει δίχως μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με της διοίκηση του Νοσοκομείου, καμία ανακοίνωση δεν θα εκδοθεί μέχρι να φτάσουν στην Ιαπωνία οι γονείς του άτυχου οδηγού, οι οποίοι αναμένονται αργότερα μέσα στη μέρα (6/10).

Ο Γάλλος πιλότος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου (λόγω της ολισθηρότητας της πίστας) και είχε μία σφοδρή σύγκρουση με γερανό, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην πίστα για να βοηθήσει στη ρυμούλκηση του μονοθεσίου του Adrian Sutil, ο οποίος είχε εγκαταλείψει λίγο νωρίτερα.

Ο βετεράνος οδηγός Mika Salo που ήταν στο πάνελ των αγωνοδικών, επιβεβαίωσε πως ο Bianchi φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του Bianchi, Marussia, ζητώντας κατανόηση:

"Όσον αφορά την ενημέρωση σχετικά με κατάσταση της υγείας του Jules, θα σεβαστούμε και θα καθοδηγούμαστε από τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Η φροντίδα του Jules παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε την υπομονή και την κατανόησή σας, όσον αφορά τις περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις, οι οποίες θα κοινοποιηθούν σε συνεργασία με το Νοσοκομείο της Γιοκαΐτσι, στο οποίο λαμβάνει φροντίδα, όταν κριθεί απαραίτητο.

Αντιπρόσωποι της Marussia και της Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για να στηρίξουν την οικογένεια του Bianchi".

Διαβάστε ακόμη

Σοβαρό ατύχημα για τον Bianchi (PHOTOS)

Το VIDEO του ατυχήματος του Bianchi

Hamilton με επεισοδιακό φινάλε στη Σουζούκα

Vettel: "Όλοι ξέρουμε πόσο γλιστρούσε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK