21η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, εύκολα η Λίβερπουλ

Η ουραγός ΚΠΡ έκανε την έκπληξη της σεζόν και νίκησε μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τη φορμαρισμένη Τσέλσι με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Premier League. Εύκολα η Λίβερπουλ, 3-0 τη Σάντερλαντ.

21η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, εύκολα η Λίβερπουλ

Η Τσέλσι "προδόθηκε" από την αστοχία της και η ουραγός ΚΠΡ έφυγε με μία σπουδαία νίκη 1-0 από το "Στάμφορντ Μπριτζ", μετά από 22 παιχνίδια δίχως νίκη μακριά από το "Λόφτους Ρόουντ" και πρώτη φορά από αυτό το γήπεδο μετά τον Απρίλιο του 1983. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, σε μία από τις σπάνιες φορές που παρουσιάστηκε στιβαρή αμυντικά, είχε και τη βοήθεια της τύχης ώστε να κρατήσει τους φορμαρισμένους πρωταθλητές Ευρώπης (προέρχονταν από 4 σερί νίκες) στο μηδέν.

21η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, εύκολα η Λίβερπουλ

Φερνάντο Τόρες, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και Νταβίντ Λουίζ έχασαν σωρεία ευκαιριών, με τον Ζούλιο Σέζαρ και το δοκάρι να κρατούν "ζωντανή" την ΚΠΡ στο παιχνίδι. Σε μία στημένη φάση έξω από τα καρέ του Ρος Τέρνμπουλ (αντικατέστησε τον τραυματία Πετρ Τσεχ), ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, Σον Ράιτ Φίλιπς, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

21η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, εύκολα η Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα με τα 2 που σημείωσε απέναντι στη Σάντερλαντ και έστειλε τη Λίβερπουλ στην 8η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, μετά τη νίκη της με 3-0 στο "Άνφιλντ". Οι "κόκκινοι" ήταν καταιγιστικοί στο 1ο ημίχρονο απέναντι στις πλήρως αποδιοργανωμένες "μαύρες γάτες". Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με όμορφη λόμπα άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό για να ακολουθήσει ο Ουρουγουανός επιθετικός στο 26'.

21η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, εύκολα η Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Μάρτιν Ο' Νιλ δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του μονόπλευρου αγώνα και οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να επιτίθενται κατά ριπάς. Ο Σουάρες με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0 στο 52' και μετά από 2 τέρματα που δεν μέτρησαν λόγω οφσάιντ, ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος της Λίβερπουλ που για πρώτη φορά φέτος σημείωσε διαδοχικές νίκες.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Ντεμπά Μπα στην Τσέλσι. "Έχει τελειώσει το θέμα, προχωράμε παρακάτω". Ο Σενεγαλέζος επιθετικός βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του με τους "μπλε".

# Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Σον Ράιτ Φίλιπς, δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε, σεβόμενος τις 3 σεζόν που πέρασε ως παίκτης της Τσέλσι (2005-2008).

# Το παιχνίδι της Τσέλσι με την ΚΠΡ παρακολούθησε από κοντά και ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Ζεράρ Ουγέ.

# Οι ευρηματικοί φίλοι της ΚΠΡ φώναζαν στις εξέδρες του "Στάμφορντ Μπριτζ", με στόχο τους αντίστοιχους της Τσέλσι: "Μπορούμε να παίζουμε μαζί σας κάθε εβδομάδα;", καθώς και το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ. Υπενθυμίζουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας τους, στην εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ, φώναζαν: "Δεν είστε κάτι ιδιαίτερο, χάνουμε κάθε εβδομάδα"!

# Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Σάντερλαντ πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του μεταγραφικού αποκτήματος των "κόκκινων", Ντάνιελ Στάριτζ.

# Την ήττα της Νιούκαστλ από την Έβερτον παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" ο δεξιός μπακ της Λιλ, Ματιέ Ντεμπισί, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στις "καρακάξες".

# Ο Απόστολος Βέλλιος παρακολούθησε από τον πάγκο της νίκη της Έβερτον στο Νιούκαστλ.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 1-2

(49' Λουκάκου / 39' Μπερμπάτοφ, 58' Κατσανίκλιτς)

Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ 3-0

(43' Σαμπαλέτα, 56' Τζέκο, 74' πέν. Αγουέρο)

Σουόνσι - Άστον Βίλα 2-2

(9' Ράουτλετζ, 95' Γκράχαμ / 44' Βάιμαν, 84' πέν. Μπεντέκε)

Τότεναμ - Ρέντινγκ 3-1

(9' Ντόουσον, 51' Αντεμπαγιόρ, 79' Ντέμπσεϊ / 4' Πογκρέμπνιακ)

Γουέστ Χαμ - Νόριτς 2-0

(3' πέν. Νόουμπλ, 26' Ο' Μπράιαν)

Γουίγκαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

(35', 63' Ερνάντες, 43', 88' Φαν Πέρσι)

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ 1-1

(34' Ραμίρες / 41' αυτ. Ντο Πράντο)

Τσέλσι - ΚΠΡ 0-1

(78' Ράιτ Φίλιπς)

Λίβερπουλ - Σάντερλαντ 3-0

(19' Στέρλινγκ, 26', 52' Σουάρες)

Νιούκαστλ - Έβερτον 1-2

(2' Σισέ - 43' Μπέινς, 60' Ανιτσέμπε)

Τα υπόλοιπα videos της 21ης αγωνιστικής

Νιούκαστλ - Έβερτον 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK