Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα, καθώς κινείται για την απόκτηση τον Σέρχιο Ράμος, Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και Πέδρο από την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τα δεδομένα κάθε περίπτωσης, καθώς και τις επόμενες κινήσεις των "Κόκκινων Διαβόλων".

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Ο μεταγραφικός "οργασμός" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το Contra.gr παρουσιάζει όλα τα δεδομένα στις υποθέσεις που απασχολούν τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Πιέζει τον Ράμος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα πιέζουν τον Σέρχιο Ράμος να εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνησή του στο Νησί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως σε περίπτωση που ο Ισπανός αμυντικός προβεί σε μία τέτοια δήλωση, η διοίκηση των "μερένγκες" δεν θα σταθεί εμπόδιο, καθώς δεν πρόκειται να κρατήσει ένα ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα δεν επιθυμεί να παραμείνει στο σύλλογο. Παρόλα αυτά δεν έχει σκοπό να τον... χαρίσει, αφού ζητάει 90.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ έχει ήδη αρνηθεί πρόταση 50.000.000 ευρώ της αγγλικής ομάδας.

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Ο 29χρονος άσος διαψεύδει την πληροφορία περί δημόσιας δήλωσης, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση που θα έχει το προσεχές διάστημα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ θα έχει επαφή με τον Ραμος για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον του.

Η αποτυχημένη σεζόν των μαδριλένων σε συνάρτηση με την αποπομπή του Κάρλο Αντσελότι έφεραν και πάλι στην επιφάνεια την κόντρα των δύο ανδρών, οι οποίοι δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο νέος αρχηγός της Ρεάλ φέρεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμός από τον χειρισμό των διοικούντων την ισπανική ομάδα σε αρκετά ζητήματα, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν διέψευσαν τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα.

"Μπάσιμο" για Ρονάλντο

Εκτός από τον Σέρχιο Ράμος, η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται ζεστά και για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις κακές σχέσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Ρονάλντο να χάνει την ψυχραιμία του και να στολίζει με... γαλλικά τον Ισπανό προπονητή κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, κάτι που αποδεικνύει πως μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχουν έντονες διαφωνίες.

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ
Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της αγγλικής ομάδας βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του "CR7", αφού το ενδεχόμενο επιστροφής του στο "Ολντ Τράφορντ" είχε συζητηθεί και το καλοκαίρι του 2013, όταν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ βρισκόταν ο Ντέιβιντ Μόγες.

Ζεστή και για Πέδρο

Επιπλέον, τα ισπανικά αλλά και βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η περίπτωση του 28χρονου επιθετικού της Μπαρτσελόνα, Πέδρο δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος έχει στη διάθεση του έναν... πακτωλό χρημάτων για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός άσος δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στους "μπλαουγκράνα", καθώς η απόκτηση του Λουίς Σουάρες τον έχει θέσει στον περιθώριο, με αποτέλεσμα την περασμένη σεζόν να αγωνιστεί ελάχιστα και κυρίως ως αλλαγή.

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει πως ο Πέδρο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ΗΠΑ, το οποίο σημαίνει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του. Η "Μπάρτσα" φέρεται να ζητάει 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, όμως δεν θα έλεγε "όχι" σε μία προσφορά κοντά στα 25.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο τον περασμένο μήνα, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2019, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης ορίστηκε στα 150.000.000 ευρώ!

"Σπρώχνει" Ντι Μαρία στην Παρί

Εκτός από τις αγορές, αναμένεται να υπάρξουν και πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, που αποτελεί διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Το κόστος μεταγραφής πρόκειται να ανέρθει στα 64.000.000 ευρώ.

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Ο Αργεντινός άσος πέρασε μία εφιαλτική χρονιά στο Μάντσεστερ, καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της χρονιάς να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι δαπάνησαν 65.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014 για να τον αποκτήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κοντά στην παραμονή ο Ντε Χέα

Όσον αφορά τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο Ισπανός γκολκίπερ αναμένεται να παραμείνει στην αγγλική ομάδα, παρότι είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Βίκτορ Βαλντές, καθώς οι σχέσεις του με τον Φαν Χάαλ είναι τεταμένες. Αντικαταστάτης του 32χρονου τερματοφύλακα θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια.

Football - Arsenal v Manchester United - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 14/15 - 22/11/14
Manchester United's David De Gea
Mandatory Credit: Action Images / John Sibley

EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football - Arsenal v Manchester United - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 14/15 - 22/11/14 Manchester United's David De Gea Mandatory Credit: Action Images / John Sibley EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. ACTION IMAGES

Ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές

Μέχρι στιγμής, η Γιουνάιτεντ έχει πραγματοποιήσει τέσσερις δυνατές μεταγραφές, ούσα ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές. Ο Μέμφις Ντεπάι αποκτήθηκε έναντι 27.500.000 ευρώ από την Αϊντχόφεν, δίνοντας νέα πνοή στην επίθεση της αγγλικής ομάδας.

Τινάζει την μπάνκα για Ράμος, Ρονάλντο, Πέδρο η Γιουνάιτεντ

Παράλληλα, οι μεταγραφές των Μόργκαν Σναϊντερλέν (35.000.000 ευρώ από Σαουθάμπτον) και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (18.000.000 ευρώ), ανέβασαν επίπεδο τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ματέο Νταρμιάν "έκλεισε" το κενό που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Πλέον πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει το "ταίρι" του Μάρκος Ρόχο, κι ενός επιθετικού, ο οποίος θα συμπληρώσει την επιθετική τριάδα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις τα λέμε και στο twitter:

News 24/7

24MEDIA NETWORK