Παναιγιάλειος - Πλατανιάς 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πλατανιάς στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο , όμως σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα (2-1), θα ακολουθήσει τους "ερυθρόλευκους" στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Παναιγιάλειος - Πλατανιάς 1-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Γλυκιά" ήταν η ήττα στο Αίγιο (1-0) για τον Πλατανιά, καθώς σε συνδυασμό με το 2-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, οι Κρητικοί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε με αλλαγές την ομάδα του και το "πλήρωσε" καθώς οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο πάθος και όρεξη για τη νίκη.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43ο λεπτό), ο Ζουνίνιο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και ο Παναιγάλειος κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας μια ιστορική νίκη, την πρώτη του απέναντι στον Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσα να είχαν πάρει έστω την ισοπαλία, εάν ο Γουνδουλάκης ήταν πιο εύστοχος στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που είχε.

Οι συνθέσεις:

Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Φωτιάς, Κολόκας, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας (46' Σπίνουλας), Σταμόγιαννος, Κρτσμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος, Ζουνίνιο (Ρέλλας), Μίλιτς (70' Γκουτσίδης)

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Σελίν, Ιτούα, Γκόμες, Τζιμότζι, Γκνιάτιτς (46' Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουλάκης, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Αποστολόπουλος (46' Ντίνας), Πάγκαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK