Αγωνία για Ολαϊτάν

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος κατέρρευσε στο 30ό λεπτό του ντέρμπι στο Φάληρο, με την επίσημη ιατρική ενημέρωση να κάνει λόγο για ιογενή μυοκαρδίτιδα. Σοβαρές ενστάσεις από γιατρό της καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου για το αν θα μπορέσει ο 21χρονος να αγωνιστεί ξανά φέτος .

Αγωνία για Ολαϊτάν

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού κατέρρευσε στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Σιδηρόπουλο να διακόπτει τον αγώνα μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών ήταν άμεση, καθώς ο γιατρός των πρωταθλητών, Χρήστος Θέος, μπήκε κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Αγωνία για Ολαϊτάν

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ολαϊτάν μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου, αφού πρώτα του τοποθετήθηκε κολάρο, ενώ το θετικό ήταν πως είχε τις αισθήσεις του αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο "Metropolitan", προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής πέρασε από το ακτινολογικό, υποβλήθηκε σε αξονική και μαγνητική τομογραφία και κατόπιν πήγε στην καρδιολογική μονάδα για εξετάσεις. Ο γιατρός του Ολυμπιακού φτάνοντας στο νοσοκομείο πήγε πρώτα στο ακτινολογικό να πάρει τα αποτελέσματα και στην συνέχεια επισκέφθηκε τον παίκτη και ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση του. Ήταν κάθετος πως ο2 1χρονος είναι σε καλή κατάσταση, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Το περιστατικό ήταν θέμα συζήτησης ανάμεσα σε γιατρούς και προσωπικό του νοσοκομείου, ωστόσο επικρατούσε μυστικοπάθεια για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος διανυκτέρευσε στο Metropolitan.

Δεν έχει δοθεί χρόνος επανόδου του παίκτη στην ενεργό δράση, ωστόσο σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της SuperBall, Γιώργο Περπερίδη, ένας από τους γιατρούς της καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου εξέφρασε σοβαρές ενστάσεις για το αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει φέτος μπάλα ο Ολαϊτάν.

Αγωνία για Ολαϊτάν
INTIME SPORTS
Αγωνία για Ολαϊτάν
Αγωνία για Ολαϊτάν
INTIME SPORTS
Αγωνία για Ολαϊτάν

Δείτε την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:

Διαβάστε ακόμη:

Έντεκα συλλήψεις στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Στιγμιότυπα από τον "πράσινο" θρίαμβο στο Καραϊσκάκη

Υποδοχή ηρώων στο Απήλιον (videos+photos)

Αναστασίου: "Χάθηκε ο πολιτισμός..."

Γιαννακόπουλος: "Υπάρχει Θεός!"

Σοβαρή απειλή τιμωρίας για Ολυμπιακό

Μπεργκ: "Το πιστεύαμε, το πετύχαμε"

Οι θρίαμβοι του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού

Πράνιτς: "Δεν μετρούν τα χρήματα, αλλά η καρδιά"

Χτυπήθηκε από ποτήρι ο Αναστασίου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK