Για ιατρικές εξετάσεις ο Ντα Κόστα

Πάτησε Ελλάδα ο Μανουέλ ντα Κόστα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Για ιατρικές εξετάσεις ο Ντα Κόστα

Ο Μανουέλ ντα Κόστα βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 12:45, με 45λεπτη καθυστέρηση της πτήσης του από Κωνσταντινούπολη.

Στην αίθουσα αφίξεων τον υποδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, και βάσει προγράμματος θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο " Metropolitan" για τους καθιερωμένους ελέγχους.

Ακολούθως, ο διεθνής με την εθνική Μαρόκου ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή από τη Σίβασπορ.

Το βιογραφικό του Ντα Κόστα

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αποτελέσουν την 9η ομάδα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, η οποία άρχισε το 2004 στη γαλλική Νανσί. Μετά από δύο χρόνια με ελπιδοφόρες εμφανίσεις (13 συμμετοχές, ένα γκολ), απέρριψε προτάσεις της Μπορντό και της Νιούκαστλ για να πάρει μεταγραφή στην Αϊντχόφεν (24 συμμετοχές, ένα γκολ), όπου θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League.

Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή στη Φιορεντίνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει χρόνο (2 συμμετοχές) και τον Ιανουάριο του 2009 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σαμπντόρια με τα ίδια αποτελέσματα (4 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι εκείνου του έτους πήρε μεταγραφή στην Premier League για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, όπου υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο. Μέχρι την αποχώρησή του από το "Άπτον Παρκ" το 2011 είχε 35 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο υποβιβασμός των "σφυριών" τον έφερε στη Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι 1.500.000 ευρώ. Η άφιξη του Σλάβεν Μπίλιτς το επόμενο καλοκαίρι, όμως, τον έθεσε στο περιθώριο, με συνέπεια να παραχωρηθεί δανεικός στη Νασιονάλ Μαδέιρα (16 συμμετοχές, 2 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε και από τη ρωσική ομάδα (22 συμμετοχές, ένα γκολ) και υπέγραψε για 3 χρόνια στη Σίβασπορ από την Τουρκία. Εκεί πραγματοποίησε για πρώτη φορά γεμάτες σεζόν, με 59 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όταν μετακομίζει ξανά, αυτήν τη φορά για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη

Η "μαύρη" λίστα... τρενάρει άλλες τρεις μεταγραφές

"Έκλεισε" και Σεμπά, έρχεται την Τρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK