Ντουρμάζ σε πρώτο πλάνο

Η περίπτωση του Τζίμι Ντουρμάζ είναι αυτή που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τον Ολυμπιακό. Παραμένει ανοικτό αλλά δύσκολο του Μπόγιαν. Έχει υπογράψει ο Πουλίδο, αλλά δύσκολα θα προλάβει να ενσωματωθεί στις ΗΠΑ ο Πουλίδο. Διάψευση για το φιλικό με Φενέρ.

Ντουρμάζ σε πρώτο πλάνο

Ο Ολυμπιακός ρίχνει το βάρος στην απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται προσεχώς να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του. Ο Σουηδός εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί άλλωστε βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των ερυθρόλευκων και είναι αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο τις τελευταίες ώρες.

Ο Μπόγιαν, ο Πουλίδο και οι άλλοι

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και για τον Μπόγιαν Κρκιτς, ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του, η οποία ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη εξ αρχής. Όσον αφορά στον Πουλίδο, ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στις ΗΠΑ.

Η περίπτωση του Άμραμπατ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως άλλωστε και ο Βέλγος επιθετικός Γέλε Βόσεν, ο οποίος έχει απλώς προταθεί.

Κανένα φιλικό με Φενέρ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Φενερεμπαχτσέ για τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, όπως γράφτηκε από τούρκικη ιστοσελίδα τη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη:

"Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα"

Πολλές "σειρήνες" για Μπόγιαν

Βόσεν: "Και ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό''

"Πάτησε" Νέα Υόρκη ο Ολυμπιακός

Μαρινάκης έτοιμος για όλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK