Θετικός ο Πρίγκιπας, αρχίζει ο έλεγχος

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ απάντησε θετικά στην πρόταση για συμμετοχή του στην ΑΜΚ και οι άνθρωποι της ΠΑΕ άναψαν το πράσινο φως για να ξεκινήσει άμεσα ο οικονομικός έλεγχος.

Θετικός ο Πρίγκιπας, αρχίζει ο έλεγχος

Φυσικά, δεν έχουν άρει τις επιφυλάξεις τους για τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα και το ενδιαφέρον του. Το αντίθετο, μάλιστα... Θεωρούν όμως ότι με τον τρόπο που ενεργούν, του στερούν το δικαίωμα να υπεκφύγει και τον αναγκάζουν είτε να βάλει τα χρήματα στην ΑΜΚ, είτε να αποδειχτεί ότι δεν τα διαθέτει.

Από την ΠΑΕ απάντησαν στις αιτιάσεις του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ και τον κάλεσαν να αρχίσει άμεσα τον οικονομικό έλεγχο, μέσω των συνεργατών του. Τον ενημέρωσαν ότι θα του παράσχουν κάθε διευκόλυνση, προκειμένου η διαδικασία να διαρκέσει το συντομότερο δυνατό.

Η στάση των στελεχών του Παναθηναϊκού έρχεται σε συνέχεια της κοινής θέσης των μετόχων και υπάρχει η βούληση να μπει ένα τέλος στην "πριγκιπιάδα". Το μοναδικό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι η αντίδραση τους, σε ενδεχόμενη απαίτηση της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή να "παγώσουν"όλες οι κινήσεις αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό.

Για τις εξελίξεις τοποθετήθηκε επίσημα και ο Βλάσης Τσάκας, τονίζοντας:

"Επιθυμία μας είναι το κτίσιμο γεφυρών επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό αγνοούμε όλα τα περιττά στοιχεία της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (13/12/2012) και παραμένουμε στην πρόσκληση της αντιπρότασης που αφορά την κατατεθειμένη (από 11/12/2012) Δημόσια Πρόταση Εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αυτού Βασιλική Εξοχότητα Πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί δηλώσαμε εγγράφως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την καταρχάς θετική ανταπόκριση μας και ευελπιστούμε ότι με καλή διάθεση εκατέρωθεν θα προχωρήσουμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Βλάσης Τσάκας

Εκ μέρους της Αυτής Βασιλικής Εξοχότητας Πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσσερ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ".

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Δημήτρης Κριτής: Τα σημεία κλειδιά για τον Φαϊζάλ

Εκνευρισμένος με τη βαριά ήττα ο Αλαφούζος

Το απίστευτο σαρδάμ στη Βέροια

Μαρίνος: "Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο"

Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK