Xτίζεται με όπλο την ομοιογένεια

Τα βασικά ερωτήματα των περισσότερων Παναθηναϊκών αυτή την εποχή είναι τρία.Εάν θα γίνουν μεταγραφές. Τι δείγματα γραφής παρουσιάζει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν στην προετοιμασία. Και αν θα είναι ετοιμοπόλεμη για τα μάχη της Ευρώπης στα τέλη του μήναμε το χρόνο να πιέζει. Ο απεσταλμένος του Contra.gr και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Παγκάκης, γράφει από την Πολωνία.

Xτίζεται με όπλο την ομοιογένεια
INTIME SPORTS

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ΝΑΙ θα γίνουν μεταγραφές! Ενός μέσου και ενός στόπερ. Ονόματα που οι πράσινοι δεν πρόκειται να ανακοινώσουν, μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο ερώτημα σίγουρα είναι νωρίς για καταλυτικές προσεγγίσεις. Το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει φαντασία ενώ οι παίκτες δείχνουν ορεξάτοι και πιο σίγουροι στις κινήσεις τους στην Πολωνία. Το σύνολο βγάζει αρμονία. και διάθεση. Η ομάδα δεν έχει σύμμαχο το χρόνο αλλά έχει το ατού της Ομοιογένειας που εξισορροπεί κάπως τα δεδομένα. Πολύ κίνηση με μπάλα ζητάει ο προπονητής των πράσινων, πρέσινγκ αλλά το βάρος πέφτει εφέτος στην τακτική αρκετά. Δείγμα πρώτον, θετικό...

Το στοίχημα της Ευρώπης εξαρτάται σαφώς και από την κλήρωση στις 18 Ιουλίου ενώ βρίσκεται και σε άμεση συνάρτηση με την απάντηση του δεύτερου ερωτήματος. Το αντίδοτο δηλαδή , κόντρα στο λίγο χρόνο που απομένει, για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη και να “δέσει” το γλυκό. Μόνο που στην περίπτωση του Παναθηναϊκού το θετικό είναι πως το γλυκό έχει ήδη δέσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει τα πράγματα να ρολάρουν στο Μιστράλ. Έχει τεράστια εμπιστοσύνη σε ένα τεχνικό εκπαιδευτικό τιμ που ξέρει άψογα το ρόλο του και μεταλαμπαδεύει την ηρεμία στους παίκτες με ιδιαίτερα μαθήματα. Στους συνεργάτες του έχει εκμυστηρευτεί πως ναι μεν θέλει σταθερότατο τέμπο δουλειάς για να φανούν τα αποτελέσματα ενόψει Ευρώπης. Ο ίδιος βάζει όλη του τη καρδιά να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό. Το έκανε και θα το ξανακάνει! Εφέτος, όμως, απαιτείται η μισή ενέργεια γιατί ήδη υπάρχουν οι βάσεις .

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη μια δουλεμένη χρονιά στην ομάδα. Από την άλλη οι νεαρότεροι ...ακολουθούν ευλαβικά το μοτίβο προπόνησης από τις ακαδημιές κιόλας και αντιλαμβάνονται τα βήματα. Άπαντες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη φιλοσοφία Αναστασίου. Ποδόσφαιρο μοντέρνο, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Εκείνος κατέχει εις βάθος τη μαγιά που έχει στη διάθεση του . Οι παίκτες αντιλαμβάνονται επακριβώς τι θέλει ο προπονητής τους στις προπονήσεις, Άλλωστε το έχουν ξανακάνει και τώρα το εξασκούν σε βελτιωμένη έκδοση, “ρουφώντας ότι νέο δεδομένο προκύπτει.

Τις ώρες της προπόνησης η συνοχή αυτή και η αρμονία παρουσιάζεται στο χλοοτάπητα. Το δέσιμο των παικτών και η οικογενειακή ατμόσφαιρα αναδύονται συνεχώς . Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Κέφι - διάθεση, σεβασμός.

Η ταχύτητα διατηρείται και βελτιώνεται

Η ανάπτυξη με τη δουλειά γίνεται ολοένα και καλύτερη. Και αυτό το βλέπει και το αντιλαμβάνεται ο τεχνικός του τριφυλλιού. που παρουσιάζεται ψύχραιμος, ήρεμος και αισιόδοξος Δεν ιδρώνει για να περάσει τα αυτονόητα και να ξοδέψει χρόνο αλλά πλέον δουλεύει στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Και ποντάρει πολλά στο βαθμό ετοιμότητας , που με όχημα το δεδομένο δέσιμο αυτού του συνόλου είναι ικανό να φέρει το τριφύλλι εκεί όπου αξίζει....

Διαβάστε ακόμη:

Ανέβασαν στροφές σε τρεξίματα και γκολ (VIDEOS)

Ο ασταμάτητος Ζέκα, ο... παλιός και ο "κεραυνός" του Νάνο

Σπυρόπουλος: "Δεν είναι απαγορευμένη η λέξη πρωτάθλημα" (VIDEOS)

Δάσκαλος ο Ρούτερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK