"Με 2 εκ. ευρώ παίρνει και Χατσερίντι"

Ουκρανικά ΜΜΕ δίνουν πιθανότητες στη μετακίνηση στον ΠΑΟΚ του ελληνικής καταγωγής στόπερ της Ντιναμό Κιέβου Γεβγέν Χατσερίντι, εάν ο Ιβάν Σαββίδης δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρώ.

"Με 2 εκ. ευρώ παίρνει και Χατσερίντι"

Ο Ευγένιος Χατσερίδης (για όσους θέλουν να επικαλούνται την ελληνική καταγωγή του) ήταν ο πρώτος μεταγραφικός πόθος του νέου ιδιοκτήτη του "δικεφάλου", όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει το περασμένο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ουκρανικής έκδοσης της "Sport-Express", η τιμή πώλησης του Χατσερίντι ήταν 4.000.000 ευρώ, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό από τον Σαββίδη.

Τώρα, όμως, έχει πέσει στα 2.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, αφού ο σύλλογος του Κιέβου έχει αποκτήσει τον Κροάτη Ντομαγκόι Βίντα και έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Σουηδού Ανδρέας Γκράνκβιστ από την Τζένοα.

Στο ρεπορτάζ με τίτλο "ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δελεάσει τον Χατσερίντι", τονίζεται ότι ο Σαββίδης έχει διάθεση να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με 2 κεντρικούς αμυντικούς, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, για να πετύχει το στόχο της συμμετοχής στο Champions League και με αυτό το κίνητρο προσπαθεί να δελεάσει τον Χατσερίντι να κατηφορίσει στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλιο Σ. Γκίνα: Η διάδοχη κατάσταση

Η πετυχημένη "συνταγή" του 4-3-3

Κρέσιτς: "Kαλός και ανίκητος ψηλά"

Αναστάτωση σε τρένο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Υπογράφει ο Σίλντενφελντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK