"Πυρ και μανία" με Κομίνη στον ΠΑΟΚ

Στον δικέφαλο είναι "πυρ και μανία" με τον Κομίνηγια τον οποίο λένε ότι δεν προστάτευσε το ντέρμπι, επιτρέποντας σε πολλές των περιπτώσεων σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των "κίτρινων". Διαβάστε συγκεκριμένα παραδείγματα...

"Πυρ και μανία" με Κομίνη στον ΠΑΟΚ

Η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη άφησε με παράπονα τον ΠΑΟΚ. Όπως υποστηρίζουν κατηγορηματικά στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο", ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν εφάρμοσε τον πειθαρχικό έλεγχο, δίνοντας το δικαίωμα στους παίκτες του Άρη να δείξουν από το πρώτο λεπτό τις... άγριες διαθέσεις τους.

Στον ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν ορισμένες φάσεις. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 2', στο 9' και στο 14' ο Τσουμάνης έπεσε με... μανία τρεις φορές πάνω τον Στοχ, χωρίς να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κρίστι Βανγκέλι κλώτσησε τον Λούκας, ωστόσο ο Κομίνης το μόνο που έκανε ήταν κάποιες συστάσεις στον παίκτη του Άρη. Στο 16' ο Μανιάς έβαλε την αντικανονική προβολή στον Γλύκο, αλλά και πάλι ο Κομίνης προτίμησε να μην εφαρμόσει τον πειθαρχικό έλεγχο.

Ο Αγκάνθο και η κόκκινη που άργησε

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου- κι ενώ ο Αγκάνθο είχε ήδη δει την πρώτη κίτρινη-... κυνήγησε με "μανία" τη δεύτερη κάρτα, όταν απώθησε τον Τζαβέλλα, ενώ έβαλε και την αντικανονική προβολή στον Γλύκο.

Ο Καμινιώτης

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καμινιώτης, έχοντας ήδη δεχθεί μία κάρτα, έκανε την αντικανονική προβολή, χτυπώντας τον Κατσουράνη, αλλά για μία ακόμη φορά ο Κομίνης έδειξε ανέχεια στα μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη.

*** Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Super BALL με σχόλια και ρεπορτάζ από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Αρης-ΠΑΟΚ 1-1

"Πυρ και μανία" με Κομίνη στον ΠΑΟΚ

Εξαιρετικός ο Κομίνης, σύμφωνα με τον παρατηρητή

"Ελέγχει το σύστημα ο Μαρινάκης"

Κάτσε: "Πόσες κόκκινες έπρεπε να δώσει σε αυτούς;"

Όλα για το επεισοδιακό ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" (videos)

Οπαδοί στην Τούμπα, επεισόδιο στη Συν. Τύπου

Τζαβέλλας: "Χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά"

Αθανασιάδης: "Δεν αναστήθηκε ο νεκρός"

Βανγκέλι: "Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK