Αναβολή για λόγους ασφαλείας

Αναβλήθηκε ο πέμπτος και τελευταίος τελικός της Volley League μεταξύ του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου, καθώς στο κλειστό της Μίκρας βρίσκονταν υπεράριθμοι φίλαθλοι του "γηραιού". Μετά τις εκλογές θα διεξαχθεί ο πέμπτος τελικός.

Αναβολή για λόγους ασφαλείας

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 19:00, όταν είχαμε ρίψη χημικών και ο 1ος διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, ζήτησε να μειωθεί ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες του κλειστού της Μίκρας. Οι φίλαθλοι του "γηραιού" κρίθηκαν υπεράριθμοι και ζητήθηκε να μην κλείνουν τις εξόδους κινδύνου, αλλά και να μην στέκονται όρθιοι στις άκρες του αγωνιστικού χώρου.

Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες από τους ανθρώπους του Ηρακλή προς τους φιλάθλους, περίπου στις 19:20 ο κ. Καραμπέτσος συνομίλησε με τους παίκτες του Φοίνικα και τους ενημέρωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί, ενώ περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ηρακλή ξεκίνησαν εκ νέου ζέσταμα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως τελικά ο 5ος τελικός θα διεξαχθεί κανονικά με ώρα έναρξης 20:15, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Βασίλης Κουρνέτας, ενημέρωσε τον 1ο διαιτητή ότι ενώ τους είχε υποσχεθεί ότι θα αδειάσει ένα κομμάτι του γηπέδου, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Ο κ. Καραμπέτσος συνειδητοποίησε πως πράγματι, όχι μόνο δεν μειώθηκε ο κόσμος, αλλά αυξήθηκε σε σχέση με την πρώτη φορά. "Δεν το κάνω αυτό το παιχνίδι. Αν θέλετε να το κάνετε με άλλον, κάντε το. Ζήτησα να μειωθεί κατά 40% ο κόσμος και αυξήθηκε κατά 20%", είπε χαρακτηριστικά, αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια. Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε την απόφαση για οριστική αναβολή του 5ου τελικού.

Οι προηγούμενοι τελικοί

Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου 3-1

Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου 3-0

Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής 3-2

Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής 3-0

Το live του πέμπτου τελικού

Αίγινα ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Κούγιας στο NEWS 247: Τα αποτυπώματα στο ταχύπλοο επιβεβαιώνουν τις υποψίες μου

Ποιος τελικά ήταν ο χειριστής του σκάφους που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και ποιοι επέβαιναν στο “Duende”. Ο Αλέξης Κούγιας μιλά στο NEWS 247 αποκαλύπτοντας ότι στην τραγωδία της Αίγινας “μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Οι μάρτυρες που εμφανίσθηκαν θέλουν την συσκότιση της τραγωδίας. Η αλήθεια όμως θα λάμψει”

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ