Αλλάζει όλο το τιμ ο "απόλυτος άρχων" Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έρχεται για τον Παναθηναϊκό και φέρνει μαζί του δικούς του συνεργάτες. Προ της εξόδου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ.

Αλλάζει όλο το τιμ ο "απόλυτος άρχων" Τζόρτζεβιτς

Ήταν γνωστό ότι για να πει το "ναι" και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε θέσει τους δικούς του όρους. Μεταξύ αυτών ήθελε να εξασφαλίσει ότι θα έχει τον πλήρη έλεγχο του τμήματος.

Μέσα ο Μίνιτς...

Τούτο συνεπάγεται φυσικά νέους συνεργάτες και στελέχωση του τιμ με δικούς του ανθρώπους, άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης. Ήδη για αρχή κυκλοφόρησε το όνομα του Μίλαν Μίνιτς.

Ο πρώην προπονητής του Άρη συνδυάζει δύο στοιχεία: αφενός ξέρει την ελληνική πραγματικότητα αφετέρου είναι ένα πρόσωπο που σέβονται οι νεαροί Σέρβοι προπονητές, ένας κόουτς που έχει μάθει να λειτουργεί ως βοηθός, πίσω δηλαδή από τη βιτρίνα, και να προσφέρει χάρη στην εμπειρία που έχει αποκομίσει δουλεύοντας σε υψηλό επίπεδο.

Αλλάζει όλο το τιμ ο "απόλυτος άρχων" Τζόρτζεβιτς

...έξω ο Μανωλόπουλος

Η λογική λέει ότι ο ερχομός του Τζόρτζεβιτς θα φέρει την απομάκρυνση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των υπόλοιπων στελεχών του υπάρχοντος σταφ.

Ο "Μανωλό" ήταν εκείνος που "διασώθηκε" σε κάθε περίπτωση μέχρι τώρα, αφού ήταν επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού και αυτός που δεν δίστασε ν' αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να κρατήσει ανταγωνιστική την ομάδα τη στιγμή που άρχισε να καταρρέει. Τα κατάφερε έως ένα βαθμό, αλλά η επιλογή του "τριφυλλιού" ν' αλλάξει πλήρως η λειτουργία τον οδηγεί, μοιραία, στην πόρτα της εξόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK