Αλ Νασρ : Η Αλ Ιτιχάντ "αρπάζει" μέσα από τα χέρια της τον πρώτο στόχο για παρτενέρ του Ρονάλντο

Πρόταση ύψους 9.000.000 ευρώ ετησίως έχει καταθέσει η Αλ Ιτιχάντ στον Γουίλφριντ Ζαχά, παίκτη που θέλει η Αλ Νασρ για παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo, right, fights for the ball during the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Παίκτες εγνωσμένης αξίας θέλουν να φέρουν στη Σαουδική Αραβία οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ για να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ιδιαίτερα εκνευρισμένο το τελευταίο διάστημα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε πως πέρα από τους παλιούς συμπαίκτες του Κριστιάνο στη Ρεαλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς και Σέρχιο Ράμος η διοίκηση της Αλ Νασρ στοχεύει και σε έναν παίκτη με χρόνια καριέρας στην Premier League.

Ο λόγος για τον Γουίλφριντ Ζαχά ο οποίος βρίσκεται από το 2015 στην Κρίσταλ Πάλας με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχομένο καλοκαίρι και την Αλ Νασρ να τον έχει ψηλά στη λίστα της για παρτενέρ του CR7.

Σύμφωνα με την DailyMail, τα σχέδια της ομάδας του Πορτογάλου σταρ είναι έτοιμη να χαλάσει η Αλ Ιτιχάντ καθώς έχει καταθέσει πρόταση ύψους 9.000.000 ευρώ τον χρόνο στον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, πως η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να ετοιμάζει διαστημική πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως! Ο Γκβάρντιολ λίγο έλειψε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με ψάρια

Γιουνάιτεντ: Έκπληξη! Θα δώσει δανεικό παίκτη - αποκάλυψη του Τεν Χαχ

Αζάρ: Ούτε "γεια" με Αντσελότι αλλά έχει στόχους με τη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK