Απείλησαν την οικογένεια του Ντι Μαρία επειδή ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε

Τρομερό περιστατικό στην Αργεντινή με τρομοκράτες να στέλνουν προειδοποιητικό μήνυμα στον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Argentina's Angel Di Maria plays during a friendly soccer match, Friday, March 22, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
(AP Photo/Matt Slocum) AP

Μία δήλωση του Άνχελ Ντι Μαρία ήταν αρκετή για να προκύψει τρομοκρατικό επεισόδιο με στόχο την οικογένειά του λόγω μίας πρόσφατης δήλωσης του ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός αποκάλυψε πως μεγάλη του επιθυμία είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και συγκεκριμένα στην Ροζάριο Σεντράλ. Ο ίδιος άφησε την ομάδα και την πόλη στην οποία μεγάλωσε όντας 19 χρονών με προορισμό την Ευρώπη.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την δήλωση, ένα αυτοκίνητο περνώντας από το σπίτι της οικογένειάς του άφησε ένα απειλητικό σημείωμα που που προειδοποιούσε τον ποδοσφαιριστή πως μία πιθανή του επιστροφή θα έχει αρνητικές συνέπειες για ένα μέλος της οικογένειά του.

Το μήνυμα

"Πες στον γιο σου, Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο, αλλιώς θα τον καταστρέψουμε σκοτώνοντας ένα μέλος της οικογένειάς του.

Ακόμα κι ο Πουγιάρο (ο κυβερνήτης της επαρχίας) δεν θα σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους"

Με την γνωστοποίηση του συμβάντος, η Ροζάριο δημοσίευσε ένα δελτίου τύπου: "Αισθανόμαστε αδικημένοι, ζημιωμένοι και επηρεασμένοι, γιατί αυτού του είδους η βίαιη δράση πλήττει άμεσα την οικονομία και την αθλητική επιτυχία του συλλόγου.

Δεν επιτρέπεται να θέλουν να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστές ή να επιτεθούν σε αυτούς ή/και τις οικογένειές τους που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές των αθλητικών γεγονότων και δεν επιτρέπεται ούτε η βία εναντίον οποιουδήποτε παράγοντα της ποδοσφαιρικής οικογένειας".

Διαβάστε περισσότερα

Το προηγούμενο project "Γιαμάλ" εγκαταλείπεται

Ο Αζάρ επιστρέφει σε πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι Ιμπραίμοβιτς, Νεϊμάρ και Μάριο Γκέτσε, εμπνευστής της ιδέας ένας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK