Από αντίπαλοι στα ντέρμπι του Μάντσεστερ, συμπαίκτες στη Τουρκία λίγο πριν το "τέλος"

Συμπαίκτες στην Αντάνα Ντεμίρσπορ είναι πλέον Μάριο Μπαλοτέλι και Νάνι αποτελώντας βασικά γρανάζια της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Από αντίπαλοι στα ντέρμπι του Μάντσεστερ, συμπαίκτες στη Τουρκία λίγο πριν το "τέλος"
Ο Νάνι με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Μπορεί κάποτε να μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις πλέον όμως είναι συμπαίκτες στη Τουρκία.

Ο λόγος για τον Νάνι και τον Μάριο Μπαλοτέλι οι οποίοι τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι συμπαίκτες στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο 37χρονος Πορτογάλος εξτρέμ πήρε την απόφαση να αφήσει την Αυστραλία και την Μελβούρνη και να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη έχοντας θέση βασικού με 18 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμές ασίστ στο ενεργητικό του.

Από την πλευρά του ο Μπαλοτέλι μετά από την πρώτη θητεία του στην Αντάνα τη σεζόν 2021/22 αποφάσισε να επιστρέψει τον περασμένο Σεπτέμβριο και πριν τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμού πρόλαβε να καταγράψει 5 συμμετοχές με 3 γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός φορ βρέθηκε αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013 στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο Νάνι έπαιξε για μία 7ετια στην Γιουνάιτεντ καταγράφοντας συνολικά 230 εμφανίσεις με 41 γκολ και 71 ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Άφησε την ποδηλασία και σήκωσε μανίκια ο Κρκιτς, ποια η 3αδα δανεικών που ξεχωρίζει

Μπάγερν: Όνειρο ήταν και πάει ο Αραούχο, ποιο το σχέδιο του Τούχελ

Μπαρτσελόνα: Έτσι λέει "αντίο" στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK