Άρσεναλ: Όλος ο κόσμος βλέπει τον Έντρικ, ο Άρτετα έχει "λοκάρει" άλλον παικταρά της Παλμέιρας

Στα ραντάρ της Άρσεναλ φαίνεται πως είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 21χρονος Βραζιλιάνος χαφ της Παλμέιρας, Ντανίλο.

Danilo of Brazil's Palmeiras celebrates his side's first goal against Brazil's Atletico Mineiro scored by teammate Murilo during a Copa Libertadores quarter-final first leg soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, Aug. 3, 2022. (AP Photo/Thomas Santos)
Ο Ντανίλο με την φανέλα της Παλμέιρας AP

Ιδιαίτερα δραστήρια φαίνεται πως θα είναι η Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα τον Μικέλ Αρτέτα να έχει στη διάθεσή της πάνω από 60.000.000 ευρώ για μεταγραφές, για δύο ξεκάθαρους στόχους, τον Γέρεμι Πίνο της Βιγιαρεάλ και τον Μικάιλο Μούντρικ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ένα τρίτο όνομα είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον 21χρονο αμυντικό χαφ της Παλμείρας, Ντανίλο, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Παλμέιρας, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου έχει ανέβει στα 25.000.000 ευρώ από 100.000 ευρώ που ήταν πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την SUN η ομάδα του Λονδίνου θα κάνει πρόταση στην Παλμέιρας για τον ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Την ώρα, λοιπόν, που όλος ο ποδοσφαιρικό κόσμος ασχολείται με το "παιδί θαύμα", τον 16χρονο Έντρικ, η Άρσεναλ ετοιμάζεται για άλλον Βραζιλιάνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

Ο Αντονί έκανε το πιο άκυρο τσαλίμι, ο Σκόουλς νευρίασε και τον χαρακτήρισε κλόουν

Αγγλία: Πρόβλεψη φιάσκο, κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου με Άκπομ και Γουίλσιρ ηγέτη της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK