Βόμβα! Μεγάλο αστέρι της Παρί ονειρεύεται την άμεση επιστροφή του στην Ρεάλ

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο Ακράφ Χακίμι. με την Παρί να μην δείχνει,προς το παρόν, θετική σε ένα τέτοιο σενάριο.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti arrives for a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον Ακράφ Χακίμι έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2021 η Παρί Σεν Ζερμέν από την Ίντερ αντί 68.000.000 ευρώ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ο ποδοσφαιριστής δεν περνάει καλά στο Παρίσι και μόνο αρνητικός δεν δείχνει στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα.

Ο Μαροκινός δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιεί ο Γκαλτιέ στον αγωνιστικό χώρο ενώ και το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας τον έχει ρίξει ψυχολογικά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο 24χρονος μπακ θέλει διακαώς να επιστρέψει στην Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο Χακίμι έχει στενές σχέσεις με τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ, Κιλιάν Εμπαπέ, με παλαιότερο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Γάλλος σταρ ζήτησε και τον Μαροκινό προκειμένου να υπογράψει στην Ρεάλ.

Πάντως, η Ρεάλ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ντάνι Καρβαχάλ, αλλά προς το παρόν, εξετάζει πιο προσιτές οικονομικά λύσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκάβι: Μίλησε για πρώτη φορά για το μέλλον του και το ζήτημα με το συμβόλαιό του

Μέσι: Οι οπαδοί της Μπάρτσα συνέχισαν το έθιμο και ο Αραούχο έστειλε δημόσιο κάλεσμα

Η Λίβερπουλ με τα χρήματα του Μπέλιγχαμ πάει για δύο παικταράδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK