Γιουνάιτεντ: Οι τρεις στόχοι για να πατσίσει το φιάσκο Χάκπο

Ηχηρά ονόματα βρίσκονται στη λίστα της Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της επίθεσης μετά από το ναυάγιο στην υπόθεση Χάκπο.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Στον ύπνο ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έπιασε η Λίβερπουλ καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε διακαή πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Έρικ Τεν Χαχ, με όλους τους ξένους ρεπόρτερ μάλιστα να μιλούν για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Χάκπο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση άλλου επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από τότε που αποχώρησε από την ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρώτο όνομα της λίστας είναι ο Ζοάο Φέλιξ ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο, με την Ατλέτικο Μαδρίτης μάλιστα να θέτει συγκεκριμένους όρους για την παραχώρησή του.

Το δεύτερο όνομα της λίστας είναι αυτό του Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας και διανύει μία εντυπωσιακή χρονιά με την φανέλα της Μπενφίκα.

Άλλο ένα φαβορί είναι ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τους Ιταλούς, σχηματίζοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύουν μόνο στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού καθώς οι Γκλέιζερς θέλουν να πουλήσουν τον σύλλογο και δεν προτίθενται να προβούν σε ακριβές αγορές ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκανε μεταγραφάρες, είχε προπονητή τον Λίπι και έπεσε κατηγορία

Ρονάλντο: Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ χαρακτήρισε ψευδή τα όσα γράφονται

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK