Αζάρ: Παραλίγο να πάθει "καρδιακό" όταν τον φώναξε ο Αντσελότι

"Τρελάθηκε" ο Εντέν Αζάρ μετά από το κάλεσμα του Κάρλο Αντσελότι για να μπει στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Την πρώτη του συμμετοχή μετά από τις 11 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάγιορκα κατέγραψε ο Εντέν Αζάρ στο ισπανικό πρωτάθλημα, μοιράζοντας μάλιστα και μία ασίστ.

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ σήκωσε τον Αζάρ για ζέσταμα και 30 λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης τον κάλεσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η απόφαση ξάφνιασε τον Βέλγο ο οποίος είχε μία επική αντίδραση με τους συμπαίκτες του μάλιστα να τον βοηθούν προκειμένου να μπει στον αγωνιστικό χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αζάρ με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2024 με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως για δικούς τους λόγους θέλει να το εξαντλήσει.

Δείτε το επικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Η στάση του προς την Γιουνάιτεντ "ταρακούνησε" πρώην προπονητή του

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Πότερ: Χαμός! Μετά την Λέστερ τον προσέγγισε και άλλη ομάδα της PL

News 24/7

24MEDIA NETWORK