Drake: Μετά την Μπαρτσελόνα, "εισβάλλει" και στο MLS

Ρούχα με το λογότυπο της κουκουβάγιας θα κυκλοφορήσει το MLS, στα πλαίσια συνεργασίας με τον γνωστό ράπερ, Drake.

FILE - This May 1, 2019 file photo shows Drake at the Billboard Music Awards in Las Vegas. Earning his 21st No. 1 hit on Billboard's R&B/Hip-Hop songs chart, Drake has bested a record previously held by icons Aretha Franklin and Stevie Wonder. Drake's Laugh Now Cry Later," featuring rapper Lil Durk, reached the No. 1 spot on the chart this week. Wonder and Franklin, who died in 2018, each have had 20 songs top the chart. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)
Ο γνωστός ράπερ, Drake RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ιδιαίτερα αισθητή έχει κάνει την παρουσία του στα παγκόσμια αθλητικά δρώμενα ο γνωστός ράπερ, Drake, με αποκορύφωμα να αποτελεί η προσθήκη ττης περίφημης κουκουβάγιας στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στα πλαίσια της συμφωνίας των μπλαουγκράνα με το Spotify.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, το σήμα κατατεθέν του γνωστού ράπερ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στο πρωτάθλημα του MLS.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεργασία με τον γνωστό ράπερ προκειμένου να κάνει ακόμα πιο δημοφιλές το πρωτάθλημα στο ευρύ κοινό.

Πάντως, η κουκουβάγια θα επικολληθεί για αρχή σε τρεις ομάδες του MLS που σχετίζονται με τον ποδοσφαιριστή και πιο συγκεκριμένα στην Toronto F.C, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε αλλά και στις New York City F.C και Los Angeles FC, με κριτήριο ότι είναι πόλεις που επισκέπτεται συχνά ο γνωστος ράπερ.

Θυμίζουμε πως ο Drake είναι γνωστός και για τα υψηλά πονταρίσματά του σε αθλητικούς αγώνες, με τα αποτελέσματα να μην είναι πάντα τα επιθυμητά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" σε ενδεκαδάτο άσο της Γιουνάιτεντ στο... πάρκινγκ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να τον στείλει δανεικό αλλά αυτός εξετάζει πρόταση από ομάδα εκτός PL

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έλυσε την σιωπή του για την υπόθεση Σπαλέτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK