Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έλυσε την σιωπή του για την υπόθεση Σπαλέτι

Την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον πάγκο της Νάπολι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας.

Napoli's head coach Luciano Spalletti gives instructions from the side line during a Champions League quarterfinal second leg soccer match between Napoli and AC Milan, at Naples' Diego Armando Maradona stadium, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι AP

Την κατάκτηση της Serie A πανηγυρίζουν οι φίλοι της Νάπολι μετά από 33 χρόνια και την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα, με το κλίμα όμως στο εσωτερικό της ομάδας να μην είναι και στα καλύτερα του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Σπαλέτι να βρίσκεται σε κόντρα με τον Ντε Λαουρέντις, εξαιτίας της απόφασης του ισχυρού άνδρα της ιταλικής ομάδας να μην προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του έμπειρου κόουτς αλλά να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης.

Για το θέμα του προπονητή μίλησε δημόσια και ο Ντε Λαουρέντις, λέγοντας πως ο Σπαλέτι του ξεκαθάρισε πως με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο κύκλος του στη Νάπολι έκλεισε.

"...Ναι ο Σπαλέτι ήρθε και μου είπε ότι θέλει να μείνει ελεύθερος. Να του έλεγα όχι, Μου έδωσε πάρα πολλά και τον ευχαριστώ..."

Θυμίζουμε, πως η απόφαση του Σπαλέτι να αποχωρήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, τον αναγκάζει να καταβάλει μια αποζημίωση μαμούθ στην Νάπολι.

Πάντως, η Νάπολι βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του διαδόχου του Σπαλέτι, με πολλά να είναι τα ονόματα από το πάνω ράφι που υπάρχουν στο προσκήνιο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Η Μπάρτσα του είπε "όχι" αλλά η μεγάλη της αντίπαλος έχει άλλη άποψη

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο προσγειώνεται Λονδίνο και δίνει το πράσινο φως για την πρώτη μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK