Εάν ο Εμπαπέ θα πάρει 636 εκατ. ευρώ, τότε οι Μέσι και Νεϊμάρ πόσα;

Η Parisien ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί. Το ίδιο έκανε και για τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Γάλλοι πληρώνουν πακτωλό χρημάτων στους αστέρες της ομάδας. Το κλαμπ διαψεύδει...

From left to right, PSG's players Neymar, Lionel Messi and Kylian Mbappe, warm up before the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Paris Saint-Germain in Haifa, Israel, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Τα μεγάλα αστέρια της Παρί σε κοινό πλάνο AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Το δημοσίευμα της Parisien σχετικά με τα χρήματα που έχει να πάρει ο Κιλιάν Εμπαπέ εάν εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν... ζάλισε τον απλό κόσμο. Ο νεαρός σταρ θα έχει την προοπτική να φύγει από την ομάδα με 636.000.000 ευρώ μεικτά.

Αυτή τη φορά το γαλλικό Μέσο έκανε το ίδιο και για τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Αυτό που προκύπτει είναι πως οι ιθύνοντες το κλαμπ είναι εξαιρετικά ανοιχτοχέρηδες με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας. Κρατηθείτε και πάμε να δούμε λεπτομέρειες για τους δύο πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός GOAT πληρώνεται με 41.000.000 ευρώ καθαρά (μέρος αυτών των χρημάτων πληρώνεται σε κριπτονομίσματα) συν μπόνους πίστης στο κλαμπ. Αντίθετα με τον Εμπαπέ ο Μέσι φέρεται να μην πήρε κάποιο μπόνους υπογραφής. Του Κιλιάν υπενθυμίζουμε πως φτάνει τα 180.000.000 ευρώ και θα πληρωθεί σε βάθος τριετίας έως το 2025.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι δεν λογίζεται ως κάτοικος Γαλλίας, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνει 30% εφορία όταν τα εισοδήματα άνω των 160.000 ευρώ φορολογούνται με 49% το έτος.

Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος, τώρα, στο πενταετές που είχε υπογράψει με την Παρί το 2017 λάμβανε καθαρά 36.000.000 ευρώ το χρόνο. Τον προηγούμενο χρόνο ο Νέι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και σύμφωνα με το δημοσίευμα δέχθηκε περικοπή στις απολαβές του και λαμβάνει λιγότερα από τα 72.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο που παίρνει ο Εμπαπέ. Το ποσό του Νεϊμάρ δεν το έχει αποκαλύψει η Parisien.

*Αξίζει να σημειωθεί πως σε διαρροή που κυκλοφορεί στα γαλλικά Μέσα, η Παρί διαψεύδει το ρεπορτάζ της Parisien σχετικά με τα ποσά που έχουν γραφτεί για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

Εκπληκτική σκηνή: Ο Μιλιτάο κρατάει αγκαζέ τον Αντσελότι και τον βοηθάει να κατέβει από το αεροπλάνο

Ο Χάλαντ απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Σαλάχ σε ασύλληπτο χρόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK