Γιουνάιτεντ: "Απογοήτευσε" στο Μουντιάλ αλλά ο Τεν Χαχ τον θέλει για βασικό φορ

Την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες φέρεται πως έχει προκρίνει ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το Football Insider.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της ομάδας ο Έρικ Τεν Χαχ και μόνο λίγα δεν είναι τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι.

Μεγάλος στόχος παραμένει ο Χάρι Κέιν με την Τότεναμ, όμως να αξιώνει για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ το οποίο η Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται να δώσει, με τον Άγγλο φορ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider μία περίπτωση που εξετάζει ο Τεν Χαχ και είναι πιο προσιτή είναι αυτή του άσου της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος επιθετικός παρόλο που απογοήτευσε με το αγωνιστικό του πρόσωπο στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ίντερ, έχοντας 21 γκολ και 8 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ιταλική έφερε στα ευρωπαϊκά γήπεδα τον ποδοσφαιριστή δίνοντας 25.000.000 ευρώ στην Ρέισινγκ Κλουμπ και πλέον, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αξιώνει περίπου 70.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Θυμίζουμε πως εκτός από τους Κέιν και Λαουτάρο, στη λίστα της Γιουνάιτεντ βρίσκονται και οι δύο αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς, Βίκτορ Όσιμεν και Κόλο Μουανί.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Νεγκρέιρα μπορεί να την στείλει σε διοργάνωση εκτός Ευρώπης

Κβαρατσχέλια: Η ομάδα των 600 εκατ. δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήγε ύπουλα προς τον Μανέ και του... κατέβασε το σορτσάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK