Μπάγερν: Φεύγει ο Καν, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Παρελθόν από τη θέση του CEO της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Όλιβερ Καν. Ο Φίλιπ Λαμ το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

German soccer legend Oliver Kahn waits for the start of the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν AP

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League η Μπάγερν Μονάχου, η οποία υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ έχει μείνει εκτός από τα 2/3 των στόχων της στη χρονιά.

Η γερμανική ομάδα καλείται το τελευταίο διάστημα να διαχειριστεί πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα , με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Σαντίο Μανέ και τον Λερουά Σανέ, κάτι που έχει επηρεάσει και την εικόνα της σε αγωνιστικό επίπεδο.

Τα ζητήματα στην Μπάγερν δεν σταματούν όμως εκεί καθώς σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου του γερμανικού Skysports, Γιαν Άγκε Φίερτοφτ, ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη θέση του CEO καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Πρώτος στόχος για να τον αντικαταστήσει είναι ο επί χρόνια αρχηγός της ομάδας, Φίλιπ Λαμ ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Έκανε τεράστια κίνηση για χάρη του Σανέ

Ρονάλντο: Δικηγόρος ζητά την απέλαση του από την Σαουδική Αραβία

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK