Γκουαρντιόλα: Μια εβδομάδα "χοντρός", μία εβδομάδα σέξι

Ο Πεπ ρωτήθηκε ξανά για την κατάσταση του Κάλβιν Φίλιπς και σόκαρε τους πάντες με τη γεμάτη χιούμορ απάντηση.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Κατά την επιστροφή των ομάδων στη δράση μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ερωτηθεί ποία ήταν η αιτία που τον έκανε ν' αποφασίσει να αφήσει εκτός αποστολής τον διεθνή με την Αγγλία, Κάλβιν Φίλιπς.

Ο Πεπ, τότε, απάντησε πως ο παίκτης που του κόστισε 50.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Λιντς γύρισε από το Κατάρ υπέρβαρος και δεν μπορούσε ούτε να προπονηθεί στο επίπεδο των υπολοίπων του ρόστερ.

Χωρίς να έχει συμπληρωθεί ούτε μία εβδομάδα από το expose, ο Γκουαρντιόλα έκατσε στον πάγκο τον Φίλιπς στο ματς της Σίτι στο Έλαντ Ρόουντ. Όπως ήταν φυσιολογικό στη συνέντευξη Τύπου έγινε ερώτησε στον Καταλανό εάν είναι ευχαριστημένος με τη φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή του.

Η απάντηση του Πεπ απολαυστική που έγινε άμεσα viral: "Εχει ήδη το τέλειο σώμα. Είναι τόσο σέξι". Η ατάκα του Γκουαρντιόλα έκανε τους δημοσιογράφους να γελάσουν...

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Άρχισε να γίνει "νέος Μέσι", τώρα δεν χωράει ούτε στην Ιαπωνία

Χάλαντ: Ο λόγος που δεν πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στη Λιντς

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε τα μάτια της με τον γιο του Πορτογάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK