Η απόλυτη έκπληξη: Ο Τζέραρντ στη λίστα αδιανόητα πλούσιας ομάδας

Στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Κριστόφ Γκαλτίε σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη ομάδα, φέρεται να βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Στίβεν Τζέραρντ μετά από την αποχώρηση του από τον πάγκο της Άστον Βίλα στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζέραρντ το προηγούμενο διάστημα φέρεται να βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους της Premier League για χάρη της Λιντς, η οποία όμως έκλεισε προπονητή που έχει περάσει στο παρελθόν από τα ελληνικά γήπεδα, και πλέον φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα κορυφαίου ευρωπαϊκού κλαμπ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ScottishDailyExpress ο θρύλος της Λίβερπουλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ, σε περίπτωση που τελικά αυτός αποχωρήσει από την ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι ο Κελαϊφί, εκτός από τον Τζέραρντ φέρεται να έχει στη λίστα του και κορυφαίο προπονητή με παρελθόν στην γαλλική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ θέλει να του φέρει αστέρι της PL

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι διώχνει βασικό παίκτη και φέρνει συμπατριώτη του

Μπάγερν: Μετά τον Ζόμερ θέλει και άλλον τερματοφύλακα λόγω... Νόιερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK