Η Γιουνάιτεντ αφήνει στην άκρη τον Άμραμπατ και πάει για άλλο χαφ

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς έχει παρθεί η απόφαση να μην γίνει κίνηση για την αγορά του Σοφιάν Άμραμπατ.

Η Γιουνάιτεντ αφήνει στην άκρη τον Άμραμπατ και πάει για άλλο χαφ
Ο Σοφιάν Άμραμπατ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον Σοφιάν Άμραμπατ έκανε δικό της με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα deal που της κόστισε συνολικά 10.000.000 ευρώ.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπεται και η αγορά του παίκτη αντί του ποσού των 25.000.000 ευρώ, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" όμως να μην σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το talkSport, η Γιουνάιτεντ δεν φέρεται να ψήνεται για την αγορά του παίκτη καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του τον Έρικ Τεν Χαχ, με δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως αναμένεται να γίνει κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μάλιστα, πρόσφατο δημοσιεύμα ήθελε την Γιουνάιτεντ να κυνηγά τα δύο wonderkid της Μπενφίκα, μεταξύ των οποίων είναι και ο 18χρονος μέσος, Ζοάο Νέβες.

Θυμίζουμε, πως ο Μαροκινός μέσος έγινε κάτοικος Μάντσεστερ κυριολεκτικά στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ενώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από τη μετακόμιση του στην Μπαρτσελόνα, με το deal να χαλά εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας.

Ο Άμραμπατ έχει καταγράψει συνολικά 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κόκκινους Διαβόλους χωρίς να έχει στο ενεργητικό του κάποιο γκολ ή ασίστ.\

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα ετοιμάζεται για άλλη μία πώληση παίκτη που ο Τσάβι έστειλε άρον άρον δανεικό στην Ολλανδία

Μπαρτσελόνα: Η αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις με Σίτι για την παραμονή του Κανσέλο

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK